txc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 καλησπέρα, είχα συμετάσχει σε μια έρευνα στην ιστοσελίδα της durex σχετικά με κάποιες ερωτήσεις γνωστή ως Global Sex Survey 2005, η έρευνα είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό και ξαφνικά λαμβάνω email που μου λέει ότι είμαι νικητής και κερδίζω ένα Mp3 player...το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να θυμηθώ αν η έρευνα μίλαγε για δώρα και μου κάνει περιέργεια που το email που μου ήρθε ήταν πρόχειρα γραμμένο και σε greeklish, αυτό με παραξένεψε λίγο...στο τέλος του email έχει τηλ, και οδό επικοινωνίας με την αντιπροσωπεία της durex στην ελλάδα τα οποία είναι σωστά πράγμα που πιστοποίησα από το επίσημο site...το ερώτημα είναι κατά πόσο μπορεί να είναι αλήθεια γιατί μου ζητάει να απαντήσω στο email με στοιχεία μου όπως ταυτότητα και διεύθυνση για να γίνει η παραλαβή του δώρου...θα τηλ, απλά το γράφω για να δω αν έχει ακουστεί κάτι ή κάποιος ξέρει κάτι...ευχαριστώ
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 giati den kaneis mia dokimh na tous pareis thlefwno kai na tous peis to thema ? isws aftoi na gnwrizoun kati parapanw. egw sthn thesh sou afto tha ekana pantws
Godfath3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Ωραίο το δώρο.Αλλά μάλλον καλύτερο θα ήταν κάρτα με την οποία αγοράζεις απο οποιοδήποτε κατάστημα free condoms για 5-6 χρονια... Για να σοβαρευτούμε όμως, πάρτους τηλέφωνο γιατί δεν αποκλείεται να είναι κάτι άλλο ύποπτο...Προσωπικά στοιχεία είναι αυτά.Δεν τα στέλνουν έτσι εύκολα!!!
txc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Ωραίο το δώρο.Αλλά μάλλον καλύτερο θα ήταν κάρτα με την οποία αγοράζεις απο οποιοδήποτε κατάστημα free condoms για 5-6 χρονια... Για να σοβαρευτούμε όμως' date=' πάρτους τηλέφωνο γιατί δεν αποκλείεται να είναι κάτι άλλο ύποπτο...Προσωπικά στοιχεία είναι αυτά.Δεν τα στέλνουν έτσι εύκολα!!![/quote'] όντως φίλε δεν με χάλαγε να μου έδιναν 2006 προφυλακτικά ( λόγω του έτους ) δωρεάν, αυτό θα κάνω με το τηλέφωνο απλά το έβαλα μήπως έχει παίξει κανείς τον διαγωνισμό...μου φαίνεται περίεργο κιόλας γιατί δεν έχω ξανακερδίσει στη ζωή μου...
Godfath3r Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Ούτε εγώ έχω κερδίσει ποτέ σε διαγωνισμους κτλπ ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.