Προς το περιεχόμενο

Που μπορω να δωρισω ενα παλιό PC?

SupaCoopa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Εκτός κι αν το συναισθηματικό του firewall (=η θωράκιση,κατά Reich) τον εμποδίζει να το αισθανθεί...."

Ωραίος ο Μάριος, δε περίμενα κανείς να αναφέρει Wilhem Reich σε ΑΥΤΟ το φορουμ, ακούστε ανθρωπάκια...

Εγώ θα το δώρηζα, και θα το δωρήσω όπου να 'ναι, σε κάποια μη κυβερνητική οργάνωση της οποίας ενστερνίζομαι τη δράση. Για μένα μια τέτοια είναι η διεθνής αμνηστία. Για τα χωριά SOS έχω ακούσει πολύ αρνητικά σχόλια. Και για το χαμόγελο του παιδιού, αν και σίγουρα βοηθάει πολλά βασανισμένα και δύσμοιρα πλάσματα, είμαι αντίθετος λόγω Βαρδινογιάννενας. Ε, δε μπορεί να εκμεταλεύεσε τα παιδάκια ανά το κόσμο και μετά να το παίζεις και φιλάνθρωπος. Αλλά θα μου πεις όλοι οι μεγαλοευεργέτες και οι φιλάνθρωποι αλ καπόουν δεν είναι...

Όσο για την ΟΝΝΕΔ έχω τρια πράγματα που σκέφτομαι να τους δώσω...και μάλλον απ'τα τρία θα πάρουν τελικά το μακρύτερο. Άντε γιατί το ξεφτιλίσανε κάποιοι.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...Όσο για την ....

Μέχρι εδώ καλά το πήγαινες.Δεν είναι απαραίτητο να "χρωματίζεις" σε ένα αμιγώς τεχνολογικό forum,θα την ακούσεις από κανα δεξιό και θα σου κακοφανεί.

Με την ίδια ευκολία που χαρακτηρίζεις την ιδεολογία κάποιου,έτσι θα στο ανταποδόσουν και θάχουν και δίκιο.Εδώ ο "άλλος" έκοψε κομμάτι από το forum και το πέταξε,για τέτοιες αντιπαραθέσεις...

Όχι,δεν είμαι με κανέναν,και πάντα να θυμάσαι : "Κάτω τα κόμματα-Ζήτω τα χρώματα!". :wink:

Δημοσ.

".Δεν είναι απαραίτητο να "χρωματίζεις" σε ένα αμιγώς τεχνολογικό forum,θα την ακούσεις από κανα δεξιό και θα σου κακοφανεί."

Δε το χρωματίζω εγώ, όταν στην ερώτηση σε πια αγαθοεργία να δωρήσω το παλιό μου pc ο άλλος απαντά στην ΟΝΝΕΔ, είναι πολύ προκλητικός.

Δημοσ.

"Sti vasi tis Soudas sti kriti. I dorise to sto republicaniko komma. Mono se aristerous organismous opos i onned tha xarizoume pramata!!!"

Χα, χα, ωραίος...με κανες και γέλασα ρε μάγκα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...