Προς το περιεχόμενο

Που μπορω να δωρισω ενα παλιό PC?

SupaCoopa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερες που ειναι, σκεφτομαι να κανω την καλη μου πραξη και να χαρισω ενα παλιο PCακι (Celeron 500 με οθονη 15") σε καποια Μη Κυβερνητικη Οργανωση ή κατι παρομοιο. Ενταξει, δεν θα κανω και φοβερη αγαθοεργια αλλα απο το να μαζευει σκονη στο υπογειο... Ξερει κανεις που μπορω να απευθυνθω για να "πιασει τοπο" και να μη το "τσιμπησει" κανενας πονηρος?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

sto hamogelo tou pediou mastora mou... ke kalo tha itan na paradigmatistoun ke ali apo tin praksi sou... oli ehoume kati tis pou mazevi skoni.. an ta sigkentroname ime sigouros oti tha ftiahname arketa aksioprepi pc alla afto ine ena vima parapera.. toulahiston osi ehoun etima sistimata tha itan kalosini tous na se akolouthisoun ... :)

Δημοσ.

σε καποια Μη Κυβερνητικη Οργανωση ή κατι παρομοιο

Αυτό έγραψε man διαφορετικά δεν θα του το ζητούσα κι εγώ.

Αλλά μέρες που είναι καλό είναι και αυτό.

Δημοσ.

σε καμιά φτωχή οικογένεια με πιτσιρίκια που για να αποκτήσουν pc θα πρέπει πρώτα να βγάλουν μεροκάματο... (πάντως δεν είναι κακιά ιδέα να μαζευτεί obsolete hw για τέτοιες δουλειές! σταματήστε να σκέφτεστε μόνο τα κατεβαστήρια :wink: )

Δημοσ.
σε καποια Μη Κυβερνητικη Οργανωση ή κατι παρομοιο

πχ.

Balkan Aid

Νεάνική Δράση στα Βαλκάνια

ΟΝΝΕΔ Α.Ε

Δημοσ.

Ti ftaine ta paidakia na travane oli tin aktinobolia kai to stravoma stin othoni.....

Ta paidia exoun anagi apo alla pragmata...kai sto xamogelo arkei mia episkepsi me sokolates ,i think...

To basiko provlima to ethese o opozit "oli ehoume kati tis pou mazevi skoni.." kai den anaferome sto pc giati kapote doulepse....Anaferome omos se ola ta axrista alla poy mazevoun skoni....

Ti lete loipon na broume mia apothiki na ta mazepsoume kai na kanoume ena pazari????

Δημοσ.
σε καμιά φτωχή οικογένεια με πιτσιρίκια που για να αποκτήσουν pc θα πρέπει πρώτα να βγάλουν μεροκάματο...

Συμφωνώ κι εγώ!

Συνήθως υπολογιστές που χαρίζονται σε μη κυβερνητικές οργανώσεις πολλές φορές καταλήγουν επίσης στις αποθήκες... Το ξέρω από πρώτο χέρι! Οπότε το να κάνεις μια προσφορά τέτοια σε μια φτωχή οικογένεια, να'σαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσουν πολύ περισσότερο! ;-) :grin:

Δημοσ.

Ρώτα και στην ενορία της γειτονιάς σου.

Πολλές έχουν φτιάξει μικρά φυτώρια για παιδάκια σε διάφορες εκκλησίες.

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως καταλήγουν σε αποθήκες. Ίσα ίσα θα έλεγα που ναι μεν μπορεί τα παιδιά αυτά να θέλουν περισσότερο αγάπη και σοκολάτες, όμως, ξέρω από πρώτο χέρι από την ΕΛΕΠΑΠ, πως ζητάνε υπολογιστές, όχι για να δουλεύουν office οι διοικητικοί υπάλληλοι αλλά για εφαρμογές που τρέχουν για την εκπαίδευση των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Βέβαια αν δεν θέλεις να τον δώσεις στο ίδρυμα αλλά στο παιδί του ιδρύματος, μπορείς να ζητήσεις από το ίδρυμα να το δώσουν σε κάποια οικογένεια και να τους το παραδώσεις εσύ.

Εκτός από την ΕΛΕΠΑΠ και το Χαμόγελο του Παιδιού, υπάρχει και η Κιβωτός της Αγάπης.

Υπάρχει βέβαια και το φτωχό παιδάκι της γειτονιάς μας, που αν δεν ξέρουμε που είναι, η ενορία μας, θα μας πει.

Δημοσ.

an den xeroume pou einai tha to psaksoume...afhste tis enories paidia...h ekklhsia exei arketa lefta gia na dwsei aksiopreph pc se ola ta paidia ths ellados pou den exoun k akoma perissotera

psaxe file mia ftwxh oikogeneia einai h gnwmh mou ... to exw kanei k tous exei dwsei megalh xara..den tha to pisteueis meta posh xara tous edwse...bebaia mazi me th xara tha tous ferei k eksoda alla auto einai kathara diko tous thema...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...