Προς το περιεχόμενο

Tρελό πρόβλημα με γραφικά και win2k...HELPPPPPP

dpolal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα εταιρικό λαπτοπ, DELL LAtitude D600 με Ati mobility Radeon9000 και 32ΜΒram dedicated.

Λειτουργικό win2k sp4.

Έχω βάλει τους τελευταίους ati drivers που βρήκα στο site της DELL.

( 8.123-050405a-022874C-Dell ) kαθώς και το autopatcher...

To πρόβλημα:

Κάποια από τα εικονίδια στο desktop και τα τις εικόνες από μερικά sites στον ΙΕ μου τα δείχνει σε πολυ χαμηλή ανάλυση, δηλαδή σαν να είναι σε ανάλυση 256 colors ενώ έχω επιλέξει True Color (32bit).

Το προβλημα παρουσιαζόταν όποτε δούλευα με το MS Netmeeting όπου χάλαγαν όλα και με τα πολλά διορθωνόταν (όχι πάντα και όχι για όλα τα εικονίδια.)

Κάποια στιγμή διορθώθηκε με αναβάθμηση των ati drivers.

Τώρα τελευταία όμως άλλα εικονίδια είναι οκ, άλλα (π.χ. systray) είναι χάλια και το κλού, οι εικόνες σε μερικά από τα sites στον ΙΕ είναι και αυτές χάλια.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????????????????

Επειδή είναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικό υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω????????

Δημοσ.

File mipws auto sinevei meta apo kapoio windows update ? se ati mobiliti 9200 pou exw ston forito meta apo update sta win2003 kati tetoio sinevei kai me to diko mou .apegkatistisa to update kai ola kala meta

to parakatw critical update eixa egkatastisei

Security Update for Windows Server 2003 (KB896424)

Download size: 0 KB , 0 minutes (Downloaded; ready to install)

A remote code execution security issue has been identified in the Graphics Rendering Engine that could allow an attacker to remotely compromise your Windows-based system and gain control over it. You can help protect your computer by installing this update from Microsoft. After you install this item, you may have to restart your computer. Details..

Δημοσ.

Δυστυχώς το μηχάνημα είναι εταιρικό και όποτε το συνδέσω στο δίκτυο της εταιρείας αναβαθμίζεται αυτόματα με updates, norton antivirus κλπ κλπ κλπ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...