Προς το περιεχόμενο

Laptop και ασύρματη σύνδεση DSL..

reo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα

ήθελα να σας ρωτήσω το εξής:

Η αδερφή μου έχει ενα φορητό ο οποίος υποστηρίζει Wi-Fi (συγκεκριμένα είναι ο Amilo 1667G2)

Εγω έχω ενα desktop με DSL σύνδεση και ασύρματο router.

Μπορώ να διαμοιράσω την σύνδεσή μου μαζί με την αδερφή μου η οποία μένει ενα οικοδομικό τετράγωνο μακριά? Έχουν τα ασύρματα router τέτοια εμβέλεια?

Thanx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

file reo ....

an ixan tetia embelia oli i athina tha ixe adsl afou pleon se kathe tetragono iparxi kana router :)

bebea pezi na pethene apo karkino kai autos pou to exi sto domatio tou ;-)

auto ginete apo ti xero mono an exi optiki epafi oi taratses kai paris piata doriforika...diladi xese mesa :-0

file reo ....

an ixan tetia embelia oli i athina tha ixe adsl afou pleon se kathe tetragono iparxi kana router :)

bebea pezi na pethene apo karkino kai autos pou to exi sto domatio tou ;-)

auto ginete apo ti xero mono an exi optiki epafi oi taratses kai paris piata doriforika...diladi xese mesa :-0

...Το φανταζόμουν αυτό..απλώς ήθελα να βεβαιωθώ..Ευχαριστώ παίδες..

• 2 μήνες μετά...

Τι πιάτα δορυφορικά λέτε βρε παιδιά? 2 κεραίες θέλει το παιδί και είναι έτοιμος. Μία που να στέλνει το σήμα από το router μακριά, και μία στο άλλο σπίτι που θα το λαμβάνει και θα το μοιράζει στο χώρο. Έτσι έχει στηθεί ολόκληρο δίκτυο σε πολλές πόλεις τησ Ελλάδας (βλέπε awmn.gr). Εννοείτε πως μιλάμε για οπτκή επαφή μεταξύ των 2 κεραιών ( ταράτσα με ταράτσα είναι το προτιμότερο).

enas asyrmatos router exei mia kapoia emveleia tin opoia sigoura ti grafei panw sto kouti tou(300-400m synithos)...milwntas panta gia optiki epafi...mallon me keraia tha tin kaneis ti douleia mia monokatefthintiki ...alla prepei opwsdipote na exeis optiki epafi...i keraia ayti miazei poly me doryforiki...rikse mia matia se syndesi typou AWMN an exeis akousta gia na pareis idees

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...