pagratios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 pos mporo na ftiakso diktio me kalodio?iparxei kapios odigos mipos?
billpeppas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Τι καλώδιο ? Μαύρο ? Μπλέ ? Πράσινο ? LOL, αλλά η ερώτησή σου όπως την διατύπωσες είναι.... Εν τω μεταξύ στο section που μπήκες πάνω πάνω είναι sticky "Networking Guide" http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=80821
pagratios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 ευχαριστώ για την βοήθεια!!το είδα αυτό αλλά νόμιζα ότι έλεγε για μοίρασμα του ίντερνετ!!θα το δοκιμάσω και αν δεν καταλάβω κάτι θα ξαναστείλω!!
pagratios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 φίλε θέλω να κάνω LAN όχι να μοιράζομαι το ίντερνετ για αρχή τουλάχιστον.Έχω ένα λάπτοπ και έναν σταθερό υπολογιστή!έχω βάλει την κάρτα δικτύου στον σταθερό που δεν είχε, στην συνέχεια ένωσα τις κάρτες δικτυου με καλώδιο ethernet!Το λάπτοπ έδειχνε ότι μια συνδεόταν και μια ότι αποσυνδεοταν το καλώδιο δικτύου από την άλλη ο σταθερός λέει ότι η τοπική σύνδεση είναι αποσυνδεμένη!αν μπορεί κάποιος να βοήθήσει θα ήμουν πολύ ευτιχισμένος, προσπαθώ από το σάββατο αλλά τζίφος!
billpeppas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 1) Το ίδιο ακριβώς κάνεις. Αυτό είναι LAN...απλά μοιράζει και internet. Και χωρίς internet sharing τα ίδια ακριβώς πρέπει να κάνεις. 2) Αφού συνδέεις απευθείας PC-PC ( NIC to NIC ) θέλεις καλώδιο CrossOver και όχι Straight.
pagratios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Ποια η διαφορά του CrossOver και Straight?Για να ξέρω τι από τα δύο έχω!στα XP στις ιδιότητες του υπολογιστή μου, στο όνομα του υπολογιστή πρέπει να πατήσω αναγνωριστικό δικτύου?
billpeppas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 CrossOver = σύνδεση Hub-Hub , PC-PC , Switch - Switch, Router - Router Straight = σύνδεση PC - Hub , PC - Switch , PC - Router Εφόσον δεν σου πιάνει link όταν εννώνεις τα 2 PC, έχεις straight cable εσύ.
pagratios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δεν παίζει ρόλο ότι στο λάπτοπ έχω αυθεντικά windows και στο σταθερό έχω σπασμένα!Έτσι δεν είναι???
billpeppas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Όχι. Αλλά επειδή σε βλέπω πρός redline μεριά, ρίξε μια ματιά στους κανονισμούς του Insomnia.gr μην ξεκινήσεις με κανά εβδομαδιαίο...ρεπό
giorgos_g Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 File mou apla tha pas se ena computeradiko ka tha tous zitisis CrossOver kalodio, sindees laptop-pc kai exeis diktio, apla pragmata
pagratios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Sorry!!Είμαι καινουργιος θα προσέχω με τι λέω από εδώ και πέρα!!
yannis8 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 synestramenou zevgous pes tous to, sta pio ellhnika !!!
billpeppas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 synestramenou zevgous pes tous to, sta pio ellhnika !!! Κοίτα να το πεί έτσι και να του δώσουνε τηλεφώνου
drm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Όλα τα καλώδια δικτύου είναι Twisted Pair (Συνεστραμένου Ζευγους), αυτό αφορά το πώς είναι τοποθετημένα τα καλώδια μέσα στο πλαστικό περίβλημα, και στην ουσία δηλώνει ότι είναι συνεστραμένα ανα δύο... το πώς συνδέονται στα βύσματα, είναι άλλο θέμα. Το παιδί πρέπει να ζητήσει ένα CrossOver ή να πει ότι θέλει να συνδέσει υπολογιστή με υπολογιστή...
pagratios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Ένωσα τους υπολογιστές!!!Λένε και οι δύο ότι συνδέθηκαν με 100mbit/s αλλά όταν πάω στις θέσεις δικτύου στο λάπτοπ και πατάω προβολή υπολογιστών ομάδας εργασίας μπλοκάρει και δεν βγάζει τον σταθερό ενώ όταν κάνω το ίδιο με τον σταθερό δεν υπάρχει πρόβλημα και έτσι δεν μπορώ να κάνω μεταφορά αρχείων ούτε να παίξω παιχνίδια LAN!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.