Προς το περιεχόμενο

Σειριακη θυρα

orck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα micro Pc το οποιο δεν εχει σειριακη θυρα (asus s-presso)

το προβλημα μου ειναι οτι την χρειαζομαι και δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη λυση

εχω σκεφτει την PCI καρτα σε σειριακη (η οποια ομως ειναι λιγο δυσευρετη) η τον μετατροπεα usb σε σειριακη (παλι δυσευρετη και ισως αναξιοπιστη λυση)

θα ηθελα τις γνωμες σας...

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ USB to SERIAL καλώδιο στο Laptop, το οποίο πήρα από το Πλαίσιο με 30 ευρώ αν θυμάμαι καλά και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα όσες φορές το χρειάστηκα.

Δημοσ.

Η pci/σειριακή δεν είναι δύσκολο να βρεθεί αλλά δεν ξέρω αν είναι η οικονομικότερη λύση (πχ στο πλαίσιο έχει ~40 ευρώ). Εκτός αν βρείς καμιά απο αγγελίες..

Δημοσ.

δεν δινω 41,50 με ΤΙΠΟΤΑ (με τα ιδια λεφτα αγοραζω αλλη μητρικη)

ο ενδιασμος που εχω ειναι οτι το pc εχει 1 pci και μια agp

Δημοσ.

Απο fleamarket κτλ δεν βρήκες τίποτα? Απο τη στιγμή που χρειάζεσαι σειριακή ποιός ο ενδoιασμός για την χρήση της pci? έτσι κι αλλιως τι άλλο θα βάλεις σε pci, παραπάνω usb, sata controller?

Δημοσ.

το συγκεκριμενο pc ειναι για σαλονι

ειναι ενα πολυ μικρο κουτι και εχει μονο μια pci και μια agp (ηδη εχω βαλει την Nvidia 5200 γιατι με την Intell Extreme 2 δεν παιζει κανενα παιχνιδι)

στην pci σκεφτομουν να του εβαζα μελοντικα tv tuner οποτε αν μπει η σειριακη παει

βεβαια το βλεπω να την αγοραζω τελικα γιατι μου ειναι απαραιτητη και το tuner θα μπει εξωτερικα

σας ευχαριστω ολους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...