Προς το περιεχόμενο

Πως επανεμφανίζεται το κουμπί αλλαγής γλώσσας;

alerasta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα παράξενο πρόβλημα: έκανα δεξί κλικ και "close language bar" στο κουμπί που δείχνει την ενεργή γλώσσα (στο taskbar δίπλα στο ρολόι) όπου φυσικά έκλεισε. Το θέμα είναι πως δε βρίσκω από που ξαναεμφανίζεται.

Στο Regional and language options το κουμπι language bar είναι απενεργοποιημένο οπότε δε γίνεται από κει...

Δημοσ.

Exeis valei na mhn fortwnei to ctfmon.exe an nai energopoiise to!

Εχεις δίκιο, το πρόβλημα μισολύθηκε, κάνοντας τώρα δεξί κλικ στην taskbar δείχνει το language bar αλλά όσες φορές και να το πατήσω δεν εμφανίζεται το εικονίδιο. Τώρα επίσης στο control panel->Regional & language settings->languages->details το κουμπί language bar μπορεί να πατηθεί και στο παράθυρο που ανοίγει είναι τσεκαρισμένες οι επιλογές γιά να δείχνει το εικονίδιο αλλά παρ' ολ' αυτά δεν το δείχνει (ακόμα και μετά από restart).

Δημοσ.

δοκίμασε control panel->Regional & language settings->languages->details >advanced και τίκαρε μια απο τις δυο βουλίτσες που έχει (δεν θυμάμαι ακριβώς ποια είναι αλλά νομίζω η 2η μου ελυνε παρόμοιο πρόβλημα που είχα) και μετά γύρνα στο language bar και τίκαρε το 1ο κουτάκι

Δημοσ.

δοκίμασε control panel->Regional & language settings->languages->details >advanced και τίκαρε μια απο τις δυο βουλίτσες που έχει (δεν θυμάμαι ακριβώς ποια είναι αλλά νομίζω η 2η μου ελυνε παρόμοιο πρόβλημα που είχα) και μετά γύρνα στο language bar και τίκαρε το 1ο κουτάκι

Αψογος! Δούλεψε μιά χαρά, σας ευχαριστώ όλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...