psilos2000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Τhe case: Εχω μια έτοιμη καρτέλα για βαθμολογίες μαθητών στο Excel,Δεν έχει απολύτως τίποτα το ιδιαίτερο ,μονο μορφοποιημένο κείμενο! Η απορια: Θέλω στο Excel να χρησιμοποιήσω την καρτέλα αλλα δεν θέλω κάθε φορα να γράφω το όνομα μαθητη ή την βαθμολογία.Υπάρχει τρόπος να πηγαίνω ασπούμε στο όνομα μαθητη και εκει να είναι καποιο πεδιο στο οποίο να διαλέγω εγω ποιο όνομα θελω να καταχωρήσω σύμφωνα με καποια λίστα μαθητων που θα έχω δημιουργήσει κάπου αλλού? Thank you!
psilos2000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Ενας ενας ρε παιδία οχι όλοι μαζι. Εστιψα το μυαλλό μου χθες το βράδυ και βρήκα την λυση. Την παραθέτω μήπως και χρειαστεί κάποιος άλλος. Καταρχάς η λύση δεν είναι η καλύτερη γιατι η λίστα με τα δεδομενα πρέπει να είναι στο ίδιο βιβλίο και στο ίδιο φύλλο εργασίας. 1)Εχουμε λοιπόν το κελί στο οποιο θέλουμε να επίλέγουμε απο μια drop-down list τα περιεχόμενα του. 2)κάπου στο φύλλο εργασίας έχουμε καταχωρήσει τα δεδομένα που θα πάρει η drop-down list. Αν ασπούμε θέλουμε να συμπληρόνουμε το όνομα ενός μαθητή μέσα απο την λίστα όλων των μαθητών. Επιλέγουμε το κελί οπου θα καταχωρήτε το όνομα ,πηγαίνουμε στο μενού δεδομένα και απο εκεί επιλέγουμε επικύρωση. Στο πλαίσιο διαλόγου που εμφανίζετε καθορίζουμε τα κριτίρια της καταχώρησης..συγκεκριμένα διαλέγουμε λίστα...κ μετά επιλέγουμε την περιοχή που έχει τα ονόματα όλων των μαθητών. Αν θέλουμε βλεπουμε και την καρτέλα εισαγωγής μυνήματος για πιο λεπτομερή εμφάνιση. Λοκ στο αριστερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.