Προς το περιεχόμενο

EIZO TFT 24": Για τα λεφτά της περίμενα περισσότερα

panraf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Απόψε αγόρασα την Eizo S2410 24" TFT. Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο να γράψω αναλυτικό review ακόμα, απλά να πω πως η οθόνη κόστισε 2000€. Σαν πρώτη εντύπωση δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος (Τουλάχιστον για τα λεφτά της). Περίμενα καλυτερο μαύρο και πιο "ζεστά" χρώματα. Αναλυτικότερα σε ένα Review που θα κάνω εντός των ημερών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 5 εβδομάδες αργότερα...

vasika kaneis enamikro lathaki... 1355 kanei me fpa. Kai eida oti evgalan kai 30ara... Bravo!!

ego tin pira apo to dell.de... Prin apo 3 mines peripou tin eixan vgalei se prosfora me 33% ektosi...opote vrika eukaireia kai tin tsimpisa. Fantasou akoma kai i dell pou einai kathara "internetiki etaireia" stin germania tin poulaei tora 1200... Axx athanati ellada..

Gisa paradeigma tora exei se prosfora tin 2005 FPW kai tin dinei me 25% ekptosi me 545...mia kali 17" toso kanei...

P.S. Panta oi times me fpa kai metaforika...

Κρίμα που δεν έμεινες ικανοποιημένος απο την αγορά σου. 2000 είναι όντως πολλά χρήματα. Εγω πήρα την S2110 πριν απο 10 μέρες απο το technixx και μου στοίχισε σχεδόν τα μισα. Νομίζω και την 24αρα την ειχαν 1500. Anyway για το μαύρο λένε οτι η eizo έχει και καλύτερα μοντέλα αλλα απο απόκριση ειναι πολύ χειρότερα. Εγω παντως με αυτην που εχω ειμαι ενθουσιασμένος, την βρίσκω καταπληκτική από κάθε άποψη και δουλέυω σε αυτην ολη την ημέρα σε εικονογραφήσεις και σκίτσα-αρκετα απαιτητική εργασία. Τώρα για τα χρώματα διαβασα στο prad οτι η 24αρα περιεργως ειχε λιγό χειρότερη ποιοτητα στα χρώματα αλλα μικρές διαφορές. Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω και μαζί σου-ετσι και αλλιώς αυτα είναι υποκειμενικά-Οπως είπανε και παραπάνω καλορίζικη και ευχομαι τα θετικά της με τον καιρο να καλύψουν τα αρνητικά της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...