Προς το περιεχόμενο

Cases για απλούς χρήστες

gregdais

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πριν από 4 χρόνια αγόρασα ένα κουτί με 300w psu από το Big City αν θυμάστε μόνο με 28 ευρώ και έχει υποστεί αρκετά mods και αλλαγές στο hardware κτλ και δεν καταλαβαίνει τίποτα!!!

φιλε και γω ενα ιδιο κουτι ειχα παρει απο το big city της χαλκιδας πριν 4 χρονια και μου ειναι ντουρο.επειδη ο υπολογιστης ειναι παλιος και αργος μια μερα απ τα νευρα μου του πατησα μια κλωτσια απ το πλάι,κατι που φυσικα μετανιωσα μετα γιατι αν τον επαιρνε τι θα κανα,και δεν επαθε τιποτα,ουτε στραβωσε ουτε βουλιαξε.αλλη κραση τα παλια κουτια.τα σημερινα ειναι ψευτικα.οταν κανω σε λιγο καιρο αναβαθμιση το ιδιο θα κρατησω μονο που θα βαλω πιο μεγαλο τροφοδοτικο.

Δημοσ.
Ποιό από τα δύο λέτε ότι δεν είναι καλό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700034

Eγω εχω πάρει για το κατεβαστήρι μου ένα παρόμοιο μονο που δεν έχει το τζαμακι αλλα μονο την θέση για τον πλαινο ανεμιστηρα 35Ε

και πραγματι τοσο κανει γιατι ειναι καρακινεζικο και το εχω δει σε διαφορες παραλλαγές

Τι innovator και 60Ε? Κλοπη ρε.....

Δημοσ.
Eγω εχω πάρει για το κατεβαστήρι μου ένα παρόμοιο μονο που δεν έχει το τζαμακι αλλα μονο την θέση για τον πλαινο ανεμιστηρα 35Ε

και πραγματι τοσο κανει γιατι ειναι καρακινεζικο και το εχω δει σε διαφορες παραλλαγές

Τι innovator και 60Ε? Κλοπη ρε.....

ti les more??? aksizei ta fraga tou kai me to parapanw... afou na fantasteis pairnei kai motherboard panw

Δημοσ.

Παιδια σε αυτη την κατηγορια τιμης που συζηταμε πιστευω τα καλυτερα ειναι τα heroichi.Εχω ενα 6Α19 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Στιβαρο,ευρυχωρο,με καλη ψυξη και οχι καγκουρια.Αντιστοιχα καλα ειναι και το 6919(μεγαλυτερο) και το 6AR6(ιδιο και λιγο πιο μοντερνο).Με ενα τροφοδοτικο των 50 ευρω(heroichi,chieftec) ειναι αψογα για low budget λυσεις....

Εχω δουλεψει σε pc φιλων με τα innovator,ειναι απιστευτο το ποσο κακοφτιαγμενα ειναι.Φτηνοκατασκευη,της πλακας.Πρεπει να το δεις απο κοντα ομως για να το καταλαβεις,στις φωτο φαινονται γαματα.

Απο 50-70 ευρω πιστευω οτι τα heroichi ειναι μονοδρομος....

Δημοσ.

Λοιπόν μην δώσετε σημασία στην φοτογραφία και στο σύστημα αλλά το κουτί ήταν full tower παλιό και το πήρα 10Ε μεταχειρισμένο πέρυσι. Είναι παλιό αλλά ακόμη και να μην είχε φαει τις modies πυ του έχω κάνει ήταν τέλειο για απαγωγή θερμότητας και φυσικά είχε άπλετο χώρο για καλώδια και ότι τραβάει η ψυχή σας.

Επαναλαμβάνω η φωτογραφία είναι ενδεικτική και το κουτί δεν ήταν έτσι. Απλά κοιτάξτε το μέγεθος και την άνεση του κουτιού με μόνο 10Ε

IMG_4861.JPG

Δημοσ.
Αύριο σκοπεύω να αγοράσω λίγο ακριβότερο "HEROICHI SUPER MIDI PRO CI-6919 BLACK"...να το προτιμήσω από το Soprano της Thermaltake που είναι στην ίδια πάνω κάτω τιμή (70-80E)? Σε αυτά τα επίπεδα νομίζω πως κάποιος μπορεί να αγοράσει αξιοπρεπέστατο κουτί, χωρίς υπέρογκους συμβιβασμούς ποιότητας.

To soprano exei halia kataskeui.Plastika meroi me kiriotero to plastiko portaki pou kanei kai asximi tin prosopsi.Sto idio style athorivo kai alouminio, me kataskeui aristi kai prosegmeni, to cavalier apo coolermaster sta 100e peripou.

(Prosopiki embiria kai apo ta 2)

Δημοσ.

aiasnet: ego protino to clasiko tis quest 400w JJ KAI ENA POLLI APSIOPREPES.

38 EURO MIA XAARA EINAI

---------------------------------------------------------------------------

Φίλε παίζει καμιά φωτό ?, link ?, μαγαζί ???

Tnks

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ASUS TA-211 SILVER/WHITE 350W - 85 euro

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912117

to exei to asus kaneis?? Einai poly stylato kai pisteuo tha exei kalyterh kataskeuh kai PSU apo ta q-tek kai inovators. ftiaxno ena fthno pc, kai pros stigmhn eipa den mamietai tha balo inovator, alla apo oti blepo oute gia fthnosysthmata den kanoun.

Meta exo dei poly endiaferon koutakia ENERMAX sto pixmania me kales times. Exoun kai trofodotiko 350ri kai kanoun gyro sta 60 euro, alla exeis kai 15 euro metaforika. Se kati reviews pou diabasa gia kapia alla paromoia budget cases ths enermax, elegan poly kala logia gia thn poiothta tous os pros thn timh. Tha baza link sto pixmania alla mou kanei problhmata to site auth th stigmh, apla psakte "enermax cases" otan ksanadoulepsei to site.

Δημοσ.

kai auto apo to hardshop me 450ri trofodotiko??

E-6099-CA BLACK NEW TECHNOLOGY CASE

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=3456&catid=10

mias kai mpenei tora sto pixmania, ta enermax koutakia pou elega einai

ENERMAX PC Case CS-5168B Μαύρο me 350 w PSU - 53 euro telikh!

http://www.pixmania.com/gr/gr/83367/art/enermax/pc-case-cs-5168b-iayni.html

ENERMAX PC Tower CS-3051S Ασημί me 350 wat, 59 euro

http://www.pixmania.com/gr/gr/83363/art/enermax/pc-tower-cs-3051s-aocis.html

Δημοσ.

nai alla to swing einai xoris trofodotiko, ara thes kana 50ri toulaxiston akoma gia auto, opote ksefeugeis apo thn kathgoria tou fthnou case/psu. Ama psaxneis gia case xoris PSU mexri 80 euro exeis polles epiloges na koitakseis, eno to na breis case ME PSU ths prokophs mexri 80 euro einai poly dyskolo. Ta enermax tou pixmania einai se foberes times kai an ontos einai antaksia tou onomatos tote isos aksizoun. Pros to paron gia auta pao, thn psaxno akoma. Me anysyxei bebaia to gegonos oti einai poly fthna kai oti brhka reviews mono gia kati alla modela ths enermax (se paromoies times omos kai me poly kala review).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...