Προς το περιεχόμενο

Μια βοήθεια στο Madriva(όχι μία δηλαδή-έχω πολλές απορίες)...

xaxa1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Πώς μπορώ να εμφανίσω στην taskbar την γλώσσα με την οποία γράφω κείμενο, ψάχνω κάτι αντίστοιχο με τα Windows.Επίσης πως μπορώ να αλλάξω τον συνδυασμό κουμπιών που έχω τώρα(Ctrl+Shift) σε Alt+Shift.

2)Πώς αλλάζω γραμματοσειρά στον firefox?Υπάρχει τρόπος να βάλω άλλη ή είναι default αυτή που έχει?Επίσης πώς κάνω εγκατάσταση του καινούριου firefox 1.5(τώρα έχω τον 1.0.2 από την αρχή που εγκατέστησα την διανομή).Πώς μπορώ στον firefox να πατάω μέσα την ροδέλα(του ποντικιού)και να κλείνουν τα tabs(εννοείται ότι θα κλείνει το tab στο οποίο θα έχω πάνω το ποντίκι και όχι όλα τα tabs μαζί).Στα Windows αυτό γίνεται.

3)Πώς μπορώ από το Linux να δω τον άλλο υπολογιστή που τρέχει Windows στο δίκτυο που έχω στήσει(να δω τους σκληρούς του εννοώ).Εδώ να σημειώσω ότι ο υπολογιστής με τα Windows με βλέπει κανονικά.(το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να δω τον άλλο υπολογιστή).

4)Πώς κάνω το Gaim(είναι πρόγραμμα σαν τον MSN Messenger για όσους δεν ξέρουν σε τι αναφέρομαι) να εμφανίζεται στην taskbar?

5)Που μπορώ να βρω αντίστοιχο πρόγραμμα του Winamp?Μην μου πείτε το Xmms γιατί το Madriva Limited Edition 2005 που έχω δεν το έχει συμπεριλάβει η εταιρεία στο cd.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Προφανώς δεν ξέρω τις ρυθμίσεις γι'αυτό και ρωτάω,αλλά δεν είμαι και τελείως άσχτος από linux,οπότε με λίγη καθοδήγηση πιστεύω θα τα καταφέρω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...