NoD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Προσπαθώ να τα εγκαταστήσω σε ένα fsc amilo M1425.Στην αρχή του installation αν θυμάμαι καλά ελέγχει για συσκευές και σε κάποιο σημείο που λέει pc card installation (ή κάτι παρεμφερές) κολλάει.Έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά dvd "καμμένα" από διαφορετικά iso,μήπως και δεν είχε γραφτεί καλά το image.Κανείς που να έχει παρόμοιο πρόβλημα,να ρίξει καμμία ιδέα ? Ευχαριστώ. Επίσης να αναφέρω ότι πήγε το μυαλό μου στο να κάνω disable από το bios pcmcia και οτιδήποτε άλλο που δεν είναι αναγκαίο,αλλά στο bios του συγκεκριμένου φορητού δεν υπάρχουν τέτοιες επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μάλλον απαντάω στον εαυτό μου.Από ότι διαβάζω,είναι πολύ πιθανό λόγω pcmcia να κρασάρει κατα την διάρκεια της εγκατάστασης.Οπότε καλό θα είναι ως boot parameter να οριστεί hw-detect/start_pcmcia=false.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.Συγγνώμη για το thread.Eλπίζω τουλάχιστον να βοήθησει κι άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.