Προς το περιεχόμενο

Μετα την τελλας τι?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω μια απορια σχετικα με την συνδεση μου(tellas 384),το συμβολαιο μου θα ληξει σε λιγο καιρο,τοχα κανει πριν 10 μηνες περιπου,ενος ετους υπεγραψα τοτε και θαθελα να μαθω αν χρειαζεται καποια διαδικασια για να προχωρησω σε αλλη εταιρεια την επομενη που θα ληξει σχετικα με την τελλας.Το λεω αυτο διοτι στην αρχη με χρεωναν καποιες υπηρεσιες που δεν ειχα

προσθεσει στο συμβολαιο και για να σταματησουν να μου τις χρεωνουν αναγκαστηκα να στειλω φαξ και να κανω καμια 20αρια τηλεφωνα.Θελω λοιπον να βαλω αλλη εταιρεια adsl μετα απο δυο μηνες,και να μη συνεχισω στην tellas.Παρεπιπτοντως στους 10 μηνες ουτε μια φορα δεν ειχα προβλημα με τη συνδεση,ποιο πολυ θελω να αλλαξω για μια πιο συμφερουσα οικονομικα συνδεση.Υπαρχει λοιπον καποια διαδικασια μετα τη ληξη του ενος ετους με την τελλας που πρεπει εγω να κανω?Δεν θελω να ληξει η συνδρομη και μετα να μου σκασει κανα χαρτι για τιποτα χρεωσεις που εγω επρεπε να διακοψω οπως προανεφερα.

Ευχαριστω..

Δημοσ.

πρεπει να διαβασεις στους ορους αν προκειται για αοριστου χρονου (οπως υποψιαζομαι). αν ειναι τέτοια, πρεπει να ειδοποιησεις αρκετα πριν λήξει (ναι, 30, 50, 100 φορες οπως εκανες ηδη με τηλεφωνα και φαξ), για να μην στην ανανεωσουν αυτοματα.

Στην επιλογη συνδρομής, εκτος απο την αρχικη τιμη και τα τυχον προβληματα δικτυου που διαβαζεις στα φορουμ (μονο απο τους δυσαρεστημενους φυσικα, γιατι κανενας δεν θα κανει ποστ για να γραψει ποσο ευτυχισμενος ειναι με την ταχυτητα του Χ isp),

πρεπει να λαβαινεις υποψη σου και τη συμπεριφορά τους σε τεχνικη υποστηριξη και λογιστίριο (ανανεωση χωρις να ρωτησουν, "ξεχνανε" να χρεωσουν ή ξεχνανε να πιστώσουν, κλπ).

γι αυτό δεν θα αγοράσω ποτε αορίστου απο κανέναν, τιποτα απο οτενετ, και τελλάς, και θα το σκεφτώ 10 φορές πριν ζητησω κατι απο Βιβόντι, και φυσικα δεν θα δωσω πουθενα αριθμο πιστωτικής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...