kostelo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 εστησα προσφατα ενα υπολογιστη για τον αδερφο μου με διαφορα παλια κομματια που συγκεντρωσα και του εβαλα xp pro με sp2 και οταν κανει τερματισμο του βγαζει το κλασσικο μηνυμα "τωρα μπορειτε να κλεισετε τον υπολογιστη με ασφαλεια" και πρεπει να πατησει το κουμπι του κουτιου για 4-5 δευτερολεπτα για να κλεισει εντελως.υπαρχει καμια ρυθμιση στα windows ή στο bios για να κλεινει εξ ολοκληρου μονος του?το ειχα ξανασυναντησει καποτε αυτο αλλα δε θυμαμαι τι εκανα τελικα.
kostelo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 εχει ενσωματωμενο κυκλωμα γραφικων και εχει κατι drivers της microsoft που ειναι πιο προσφατοι απο αυτους που μπορω να βαλω και πλεον δεν κυκλοφορουν αναβαθμισεις τους. καμια αλλη ιδεα?
johnnieB Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 sto control panel> power options > kapou leei kati gia apm(advanced power management nomizw) gia kane mia dokimh
Digital-Entity Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Loipon kostelo tha kaneis right click on desktop -> properties -> screen saver -> power -> APM kai tsekareis to koutaki pou exei gia to apm. Kaneis restart kai einai ok tora.
kostelo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 επειδη το pc ειναι στο σπιτι του αδερφου μου και δεν μπορω να το τσεκαρω τωρα, θα δοκιμασω τις προτασεις σας οταν παω και θα στειλω αποτελεσματα.thanx!
Lost_headache Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Προσπάθησα να κάνω το ίδιο, αλλά δε βρίσκω πουθενά το APM! Που μπορεί να βρίσκεται μια τέτοια επιλογή?
kostelo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 εγω ευτυχως το εκανα και κλεινει μονος του πλεον με βαση τις εντολες που δινει ο φιλος Digital-Entity.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.