Προς το περιεχόμενο

Ipod 5g Video....

APELSIN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προτείνω σε όσους θέλουν να πάρουν το νέο ipod να προτιμήσουν τη black edition. Πραγματικά η διαφορά στη θέαση των video είναι πολύ μεγάλη. Αρχικά είχα αγοράσει το άσπρο αλλά το άλλαξα...Απλώς μια συμβουλή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα πρότεινα πάντως στους νέους αγοραστές να σκεφτούν καλά πριν πάρουν το μαύρο μια και στο μαύρο οι γρατζουνιές θα φαίνονται πιο έντονα από ότι στο άσπρο.

LOL. Πρέπει να δεις το μαυρο να δειχνει βιντεο για να καταλαβεις τη διαφορα.Οι γρατζουνιες δεν φαινονται οσο νομίζεις.Εξάλλου πρέπει να είναι κάποιος χαζος για να βγάλει το protection screen που είχε το ipod me την αγορά του.H ζελατίνα δεν αλλοιώνει καθόλου τη θέαση και προστατεύει απο γρατζουνιές μεχρι την αγορά καποιας καλής θήκης...Διαφορετικά ακόμα και το άσπρο γινεται @#@#%$ στις γρατζουνιες

egw proswpika pira to mauro (ston Papaswtiriou ap oti eida exei stock :-) ) kai evgala kai ti zelatina kai exw katavoleutei me ti 8iki pou dinei pleon ws default i Apple. Vevaia den to exw gia na vlepw videakia (den exw vrei akoma ti mlk kanw dld kai den mporw na dw alla oute kai kaigomai).

Oso gia tis gratzounies mexri stigmis den exei pa8ei tipota (ftou ftou mi to matiasw) mias kai i 8iki einai poli kali (an kai mexri na anoiksei stis diastaseis tou ipod mou eixe spasei ligo ta neura) kai exei faei kai pesimo apo 1 metro (o filos mou pou ekane tin mlk itan gia wra meta sa klammeno gati)

To ipod to pira prin apo mia endomada akrivws

Ρε παιδιά η οθόνη του Ipod μου έχει 3 καμμένα pixels και τα ακουστικά τα φτύσανε!Μπορώ να ζητήσω από την rainbow αλλαγή;;Έχω το άσπρο 30gb video.Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν το μαύρο;; :)

Mε τα καμμένα pixels δεν παίζει τίποτα αφού δεν υπάρχει στην εγγύηση. Το ίδιο ισχύει και για τα ακουστικά εκτός αν δεν βγάζουν καθόλου ήχο...

To tvout δε με ενδιαφέρει τόσο.Τα καμμένα pixels δε φαίνονται καν.Πρέπει να τα δεις με μικροσκόπιο.:) Τα ακουστικά το ήξερα ότι είναι μάπα το καρπούζι.Η εγγύηση είναι και αυτή μάπα.Δηλαδή πρέπει να μη δουλεύει καν για να στο αλλάξουν!Εγώ πάντως διάβασα στην εγγύηση ότι στο αλλάζουν για οποιοδήποτε hardware πρόβλημα παρουσιάσει.Εκτός και τα pixels δεν τα συγκαταλέγουν στο hardware.Όσο για μπαταρία δεν ανησυχώ τόσο από τη στιγμή που υπάρχει αυτό http://www.tekkeon.com/site/products-mypower.php :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...