Προς το περιεχόμενο

LG 1915S - Απογοητευτική αγορά!

Neo_Daywalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμ εδώ σε θέλω. Τεκμηριωμένα δεν υπάρχει τίποτε αφού το μάτι δεν μπορεί να τα βλέπει όλα αντικειμενικά. Δυστυχώς κάποιες οθόνες κουράζουν κάποια άτομα και αυτές οι οθόνες είναι οι ίδιες σε όλα τα μάτια αυτών. Πιστεύω πως είναι όχι μόνο θέμα panel αλλά και υποστήριξης από τα ηλεκτρονικά αφού αυτά κάνουν τις ρυθμίσεις.

poies ry9miseis na kanoun i na min kanoun ta ilektronika se akiniti eikona (word excel) kai na se ponane ta matia sou ?

pare mia LG (mias kai auti anaferetai sto post) i opoiadipote alli o9oni vale contrast kai brightness sto miden kai grapse keimeno ...

em vevaia 9a se ponane ta matia sou ... AFOU DEN 9A VLEPEIS TIPOTA !!! eidika se domatio me normal fotismo ...

an o filos mas me aytes tis ry9miseis eixe entasi 60W sta matia tou ... tote i o9oni tou itan xalasmeni ...

oi eizo einai poly kales o9ones alla min 9eopoiisoume autes i ta ilektronika tous tora ... kai arxisoume na tous prosaptoume mistiriodis idiotites "eye healing" kai "eye-friendly" contrast ...

se ena texnologiko forum san auto prepei na vasileuei o determinismos kai oxi i deisidaimonia ... :P

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια φορα κι εναν καιρο οταν γραφτηκα στο φορουμ αυτο , ειχα στο μυαλο μου μονο ενα πραγμα, οτι θα με βοηθησει σε καποια προβληματα που εχω σχετικα με την τεχνολογια, οπως λεει και ο qv, και σ ενα τετοιο φορουμ πρεπει πραγματικα να ειμαστε λιγο σοβαροι ρε παιδια , να προσπαθουμε να βοηθησουμε , το να δυναμιτιζουμε την κουβεντα ειναι 1000% σιγουρο οτι θα μας βγαλει εκτος σκοπου topic, και θα καταληξουμε οπου καταληξαμε τωρα... Δε λεω χαβαλε εχει , θα μπορουσαμε να φτιαξουμε δυο ομαδες LG-EIZO και να καθομαστε σ ενα γηπεδο και να πεταμε οθονες της αντιπαλης εταιριας στους αντιπαλους φιλαθλους :) , αλλα αυτο ειναι μονο για χαβαλε ρε μαγκες και τιποτα παραπανω δεν πετυχαινουμε με το να πιανομαστε απο λεξεις που γραφει ο καθενας εδω μεσα και να τις ερμηνευουμε οπως θελουμε και στο τελος - αποτελεσμα 0-0!!!

Χανεται το νοημα

Το προβλημα μας ειναι τελικα οτι μαλλον δεν μπορουμε να ακουσουμε αποψη διαφορετικη απ τη δικη μας , και ναι καταλαβαινω αυτον που θα απαντησει ασχημα σε καποιον που του κανε επιθεση πριν μ αυτο που ειπε , αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτους που επειδη ντε και καλα πρεπει να ξεσπαθωσουν για τη δικη τους αποψη , απανταν αποτομα και χλευαστικα πολλες φορες σε posts που δεν ειχαν προσωπικες αιχμες!!!!!

Τελος παντων επειδη ολα ειναι προσωπικες αποψεις και τελικα οτι και να γραφουμε αποψη προσωπικη θα αντιπροσωπευει , ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει , και να κανει τις επιλογες που αυτος θελει, οτι και να λεμε εδω μεσα , απλα αν ο καθενας σκεφτοταν λιγο και απλα απαντουσε προσπαθωντας να βοηθησει να βρεθει επιλυση στο προβλημα που τιθεται σε καθε topic τοτε τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα και θα χε και καποιο νοημα η υπαρξη του forum

Anyway φιλε μεγια την νεα οθονη σου και σε 5 χρονακια οταν ισως ξαναπαρεις καποια οθονη τεχνολογικης αιχμης , μπες παλι στο φορουμ και θα δεις οτι παλι θα πλακωνονται ολοι εδω μεσα για να επικρατησουν οι αποψεις τους , εσυ κρατα το γουστο σου και μην ακους κανεναν στην τελικη αφου τα δικα σου ματια εχουν τα δικα τους αισθητηρια και οχι των αλλων!

Αυτα τα γραφω υστερα απο μηνες παρακολουθησης του φορουμ των οθονων για να κανω κι εγω μια νεα αγορα , και τελικα μεγαλου μπερδεματος μου απο αυτα που εχουν γραφτει εδω μεσα! Τελικα θα ηταν καλυτερα να παω να δω με τα ματια μου τις οθονες , να διαβασω μονος μου τα specs καθε οθονης παρα να ακουω οτι απιστευτο μπορω να ακουσω εδω μεσα!!!!!

Καλες γιορτες everybody :):)

Δημοσ.
poies ry9miseis na kanoun i na min kanoun ta ilektronika se akiniti eikona (word excel) kai na se ponane ta matia sou ?

pare mia LG (mias kai auti anaferetai sto post) i opoiadipote alli o9oni vale contrast kai brightness sto miden kai grapse keimeno ...

em vevaia 9a se ponane ta matia sou ... AFOU DEN 9A VLEPEIS TIPOTA !!! eidika se domatio me normal fotismo ...

an o filos mas me aytes tis ry9miseis eixe entasi 60W sta matia tou ... tote i o9oni tou itan xalasmeni ...

oi eizo einai poly kales o9ones alla min 9eopoiisoume autes i ta ilektronika tous tora ... kai arxisoume na tous prosaptoume mistiriodis idiotites "eye healing" kai "eye-friendly" contrast ...

se ena texnologiko forum san auto prepei na vasileuei o determinismos kai oxi i deisidaimonia ... :P

Καμία tft αν πας το brightness στο 0 δεν είναι σκοτεινή αλλά παραμένει φωτεινή.

Και κανείς δεν είπε ότι οι eizo έχουν θεικές ιδιότητες αλλά κανείς επίσης δεν έκανε παράπαονα με τα μάτια του ενώ με άλλες οθόνες κάνουν.

Δημοσ.
Καμία tft αν πας το brightness στο 0 δεν είναι σκοτεινή αλλά παραμένει φωτεινή.

eipa KAI brightness KAI contrast opos kai o filos tou arxikou post ...

an kapoios exei autes tis ri9miseis san default ... tote sigoura 9a apoktisei provlima sta matia tou ...

Και κανείς δεν είπε ότι οι eizo έχουν θεικές ιδιότητες αλλά κανείς επίσης δεν έκανε παράπαονα με τα μάτια του ενώ με άλλες οθόνες κάνουν.

kai ego se rotao san skeptomeno an9ropo i epistimona ...

TI EINAI AYTO pou esy nomizeis oti dimiourgei provlima sta matia ?

den mporei na einai kati ane3igito ... :)

kalo einai na akoume gnomes alla prin tis io9etisoume kai tis ypostiri3oume kalo einai na tis pername kai apo ena diko mas filtro.

distixos .... den yparxoun polla ane3igita stis meres mas ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...