Προς το περιεχόμενο

LG 1915S - Απογοητευτική αγορά!

Neo_Daywalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω την πήρα πέρσι τέτοιο καιρό 430 ευρώ από το multirama, και αυτή ήταν άψογη τιμή για 12ms χρόνο απόκρισης, τότε δεν έβρισκες αντίστοιχη οθόνη κάτω απο 600 ευρώ. Τώρα έχει πέσει στα 300. 1 χρόνο που τη δουλέυω δεν με εχει προβληματίσει ιδιαίτερα κ πιστεύω οτι εχει πολύ καλή αναλογία απόδοσης προς αξία. Άσε που είναι άδικο να την συγκρίνεις με πολύ πιο καινούρια μοντελα...

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο άνθρωπος πήγε και πήρε κάτι, δεν του άρεσε καθόλου, το πήγε πίσω και πήρε κάτι άλλο καλύτερο και έχει ακούσει και τα εξ αμάξης. Η LG είναι καλύτερη από την EIZO, και άλλα γραφικά.

Kaneis ena lathos...Oi perissoteroi den antidrasan gia to oti pire kati den tou arese kai to alla3e...megia tou mexara tou na agorasei oti thelei kai na to gyrisei pisw kai na parei oti thelei...To thema einai pws to parousiazei...Aparadekti othoni i LG klp...Den lew den tou arese as min tin parei...Apla ayto einai kapws kai san propaganda gia mia othoni pou kalws i kakws exei ginei "diasimi" gia ta lefta tis kai gia tin opoiadipote poiotita exei...Se ayto to forum tha mpoun kapoia paidia anazitontas na broun kati kalo na agorasoun...Kalo einai o kathenas mas na dimiourgei threat legontas tin apopsi tou "TONIZONTAS TO AYTO" diladi to oti einai apopsi tou kai na ginetai mia syzitisi na akoustoun diafores apospeis apo tous xristes...To na krinbetai asxima kati logiko einai meta na yparxoun asxima sxoleia kai antidraseis...tha itan poly pio xrisimo na ypirxe ligo aytosygkratisi apo olous kai na dimiourgountai threat pou tha einai xrisima kai oxi diafwnia stin diafwnia...Anyway...o kathenas opws ta antilambanetai ta pragmata kai oti katalabainei...

Megeia tin othoni sou loipon Neo_Daywalker kai eyxomai na tin xareis xwris na exeis problimata...

Egw proswpika eixa mia EIZO 19ara CRT kai eimai plirws apogoitheymenos...Den katigorw omws tis EIZO...Etyxe meta apo 1.5 xrono pou tin eixa na bgalei problima kai na me mamei sta matia...Tin piga gia ftia3imo...ypotithetai tin eytia3an kai tin pira pisw kai pali ta idia...Den exw tin dynatotita na trexw synexeia kai na zitaw eggyisi klp...Ti na kanw loipon...Twra tin exw stin apothiki kai kathetai kai skonizetai...O kathenas me tin empyria tou kai tin anwmalia tou....

To klou einai na katalaboume oloi to pws prepei na anaferomaste se kapoio problima pou exoume wste na dimiourgountai threat swsta kai kala pou tha boithoun tous ypoloipous na kanoun mia swsti anazitisi kai apopsi...

Kai i protasi mou na kaneis kapoia allagi ston titlo tou threat p.x. LG 1915S - Emeina anikanopoiitos...

Filika panta, lallasgr!!!

Δημοσ.
Kai i protasi mou na kaneis kapoia allagi ston titlo tou threat p.x. LG 1915S - Emeina anikanopoiitos...

Μια χαρά είναι ο τίτλος αφού μιλάει για το ότι έκανε ο ίδιος μια απογοητευτική αγορά. Και καιρός ήταν να γίνει λίγη φασαρία γιατί πολλοί μένουν ανικανοποίητοι από την οθόνη αυτή. Αλλά μόνο όσοι την έχουν λένε ότι είναι καλή. Μήοως σημαίνει ότι δεν θέλουν να "ρίξουν" και να απογοητεύσουν την οθόνη τους? Αχ.... ο έλληνας. Το δικό του είναι και καλύτερο.

Egw proswpika eixa mia EIZO 19ara CRT kai eimai plirws apogoitheymenos...Den katigorw omws tis EIZO...Etyxe meta apo 1.5 xrono pou tin eixa na bgalei problima kai na me mamei sta matia...Tin piga gia ftia3imo...ypotithetai tin eytia3an kai tin pira pisw kai pali ta idia...Den exw tin dynatotita na trexw synexeia kai na zitaw eggyisi klp...Ti na kanw loipon...Twra tin exw stin apothiki kai kathetai kai skonizetai...O kathenas me tin empyria tou kai tin anwmalia tou....

Αν εσύ είσαι ανώμαλος όπως λες και δεν απαίτησες αντικατάσταση της οθόνης ή πλήρη επισκευή της σημαίνει ότι οι EIZO δεν είναι καλές? Εδώ μιλάμε για την ποιότητα των οθονων και σημαίνει ότι δεν είναι ποιοτικές επειδή εσένα σου έβγαλε πρόβλημα και την έβαλες στην ακρη για να μην ταλαιπωρηθείς? Ε λοιπόν ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. Δεν θα κατηγορήσεις μια εταιρία για τις οθόνες της επειδή εσύ βαριέσαι να μπλέξεις με την αντιπροσωπία.

Se ayto to forum tha mpoun kapoia paidia anazitontas na broun kati kalo na agorasoun...Kalo einai o kathenas mas na dimiourgei threat legontas tin apopsi tou "TONIZONTAS TO AYTO" diladi to oti einai apopsi tou kai na ginetai mia syzitisi na akoustoun diafores apospeis apo tous xristes...T

Σε ένα forum γίνεται ανταλλαγή απόψεων και δεν είμαστε ειδικοί. Αν ο άλλος μπαίνει για να δει την άποψη ειδικών καλά να πάθει. Ειδικός δεν είναι κανένας παρα μόνο να βοηθήσουμε θέλουμε και όχι να δυσφιμήσουμε. Και πλέον η 1915 δεν τα αξίζει τα λεφτά της αφού το μοντέλο έχει παλιώσει αρκετά και δεν συγκρίνεται με τα καινούργια. Άλλωστε ότι πληρώνεις παίρνεις. ΚΑι επειδή η οθόνη αφορά τα ματάκια μας και επειδή δεν την αλλάζουμε κάθε μέρα καλό είναι να παίρνουμε κάτι καλό.

Εγω την πήρα πέρσι τέτοιο καιρό 430 ευρώ από το multirama, και αυτή ήταν άψογη τιμή για 12ms χρόνο απόκρισης, τότε δεν έβρισκες αντίστοιχη οθόνη κάτω απο 600 ευρώ. Τώρα έχει πέσει στα 300. 1 χρόνο που τη δουλέυω δεν με εχει προβληματίσει ιδιαίτερα κ πιστεύω οτι εχει πολύ καλή αναλογία απόδοσης προς αξία. Άσε που είναι άδικο να την συγκρίνεις με πολύ πιο καινούρια μοντελα...

Όντως είναι άδικο. Αλλά και πάλι στα 300Ε υπάρχουν και πιο αξιόλογα μοντέλα. Άσε που εγώ θεωρώ ότι 300Ε είναι λίγα για 19άρα. Με 400 παίρνεις κάτι καλό. Αλλά μπαίνουν ερωτήματα για τα 0 pixel και ο κόσμος ψαρώνει αφάνταστα. Αλλά δεν είναι τα 0 pixel που κάνουν την οθόνη. Είναι απλά ένα κερασάκι πάνω στην τούρτα. Η ποιότητα του panel είναι που μετράει. Και τα ηλεκτρονικά της. Τι να περιμένουμε όμως από ένα μοντέλο που ήδη κλείνει τον 1,5 χρόνο. Η δικιά μου απάντηση είναι ΤΙΠΟΤΕ. Και δεν είναι δυσφήμηση αλλά είναι η αλήθεια. Η οθόνη αυτή κουράζει τα μάτια (όχι το κεφάλι όπως οι crt) και όσοι νομίζουν το αντίθετο μάλλον δεν έχουν κάτσει για πολύωρη χρήση μπροστά σε άλλη οθόνη τύπου EIZO, SAMSUNG, SONY, SAMPO, PHILIPS (τα καινούργια γιατί τα παλιά ήταν και εκείνα ξεστράβωμα), NEC, FIJITSU. Δεν είναι τυχαίο που πολλές εταιρίες δεν είχαν ποτέ τέτοια συμπτώματα και άλλες τα ξεπέρασαν και η LG ας πούμε το έχει ακόμα. Αφορά τεχνολογία toy panel και δυνατότητα ρυθμίσεων από τα ηλεκτρονικά. Αλλά όσο και καλό να είναι πανελ αν από πίσω δεν γίνεται καλή επεξεργασία δεν γίνεται τίποτε. Και όσοι νομίζουν το αντίθετο ας πάρουν μια EIZO mia SAMSUNG kai mia LG δίπλα δίπλα και ας πουν τι βλέπουν. Λίγοι είναι που έχουν αυτή τη δυνατότητα. Αλλά εγώ που έχω δει την LG1980 και την SAMSUNG 930BF δίπλα δίπλα με διάφορες ρυθμίσεις έχω να πω ότι η SASMSUNG έχει μια φυσικότητα που δεν κουράζει το μάτι αλλά η LG είναι και έντονο το λευκό της και έντονα τα χρώματα και όχι φυσικά και το μάτι το δικό μου δεν προσαρμόζεται. Και μιλάμε για οθόνη των 470Ε(LG)? Αυτή δικαιολογεί τα λεφτά της? Δεν νομίζω. Αλλά ούτε και περισεύουν στον καθένα 600-700Ε για μία EIZO. Μήπως θα έπρεπε να κοιτάμε λίγο καλύτερα γιατί υπάρχουν πολύ αξιόλογες προτάσεις στα 350-420Ε που είναι τέλειες για τα λεφτά τους. Μιλάμε πάντα όμως για TN panel και όποιος θέλει να του προτείνω μερικές.

Δημοσ.

spirosta mallon eisai poly gkagka...An apo ola ayta pou egrapsa sygkratises mono ayta pou paratheteis ti na pw...Den symetexw allo stin stzotisi giati eri3es poly to epipedo...Krima...

An katalabes oti eipa oti oi EIZO den einai kales pali krima gia sena giati deixneis poso gkagka eisai...

Telos apo mena....

Δημοσ.
Μια χαρά είναι ο τίτλος αφού μιλάει για το ότι έκανε ο ίδιος μια απογοητευτική αγορά. Και καιρός ήταν να γίνει λίγη φασαρία γιατί πολλοί μένουν ανικανοποίητοι από την οθόνη αυτή. Αλλά μόνο όσοι την έχουν λένε ότι είναι καλή[/b']. Μήοως σημαίνει ότι δεν θέλουν να "ρίξουν" και να απογοητεύσουν την οθόνη τους? Αχ.... ο έλληνας. Το δικό του είναι και καλύτερο.

Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω σε αυτό είναι ότι αυτοί που ακούγονται είναι μόνο οι ικανοποιημένοι χρήστες αυτής της οθόνης. Οι οποίοι μάλιστα, έχουν γίνει και φανατικοί υπέρμαχοί της (μήπως για να πείσουν τον εαυτό τους κυρίως, ότι κάναν πολύ καλή αγορά;;; )

Ξέρω αρκετούς δυσαρεστημένους που αναφέρουν προβλήματα με τα μάτια τους μετά από πολύωρη χρήση της συγκεκριμένης οθόνης. Όλοι αυτοί είναι προβληματικά άτομα; Απλά δεν βγαίνουν να το πουν, γιατί όπως έγινε και τώρα, θα πέσουν να τους φάνε αυτοί που την εκθειάζουν. :-?

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου Στέλλα αλλά δεν μπορώ να εκφράσω καλά τις απόψεις μου και στο τέλος θα με δείρουν κιόλας. Και όπως θα με βαράνε θα προσπαθούν να με πείσουν ότι οι LG είναι καλύτερες.(χιχχιχιχαχαχαχουχουχου).

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Γελάω με αυτά που λέω...

Δημοσ.
Kaneis ena lathos...Oi perissoteroi den antidrasan gia to oti pire kati den tou arese kai to alla3e...megia tou mexara tou na agorasei oti thelei kai na to gyrisei pisw kai na parei oti thelei...To thema einai pws to parousiazei...Aparadekti othoni i LG klp...Den lew den tou arese as min tin parei...Apla ayto einai kapws kai san propaganda gia mia othoni pou kalws i kakws exei ginei "diasimi" gia ta lefta tis kai gia tin opoiadipote poiotita exei...

Ποια προπαγάνδα ρε παλικάρι? Σοβαρολογείς τώρα? Σε παρακαλώ πολύ.

Πήρα την οθόνη πιστεύοντας ότι θα με βόλευε στην δουλειά μου και τελικά ΔΕΝ έκανε για τα μάτια μου. Απλούστατο. Θα σας ευχαριστούσε περισσότερο δηλαδή να την κρατούσα και να ταλαιπωριόμουνα???? Αμάν πιά. Κάνετε λες και σας είπα την χειρότερη βρισιά.

ΔΕΝ είχα σκοπό να θίξω κανέναν ούτε να προσβάλλω κανέναν σχετικά με την LG. Απλά είπα την γνώμη μου. Και καλά έκανα απο την στιγμή που ανυπομονούσα να πάρω την εν λόγω οθόνη και που στο τέλος κατέληξα απογοητευμένος.

Και δείξε μου lallas σε ποιό σημείο του αρχικού μου post είπα ότι είναι απαράδεκτη. Που το είπα αυτό? Εδώ τόνισα και θετικά στοιχεία όσον αφορά στην απόδοσή της στα παιχνίδια και τις ταινίες. Αλλά στο θέμα της φωτεινότητάς της απλά ΔΕΝ την άντεξαν τα μάτια μου ότι και να έκανα.

Τέλος πάντων το θέμα τελείωσε. H LG πήγε πίσω και τώρα έχω νεα οθόνη που με βολεύει στην δουλειά μου. THE-END.

Δημοσ.

mia o9oni dimiourgei provlima sta matia kyrios

1. otan tremopaizei (px refresh rate 50Hz se crt)

2. otan a9ela mas den anoigokleinoume ta vlefara (den ygrainetai to mati kai tsouzei)

3. otan den exoume ry9misei sosta tin foteinotita se sxesi me auti tou perivallontos

4. otan 9olonei ... vlepe palies crt

o arxikos post-man profanos agorase mia ellatomatiki o9oni ...

auto einai to olo 9ema.

an mporei kapoios tekmiriomena na me peisei oti oi X o9ones kourazoun ligotero ta matia apo tis Y tote poulao tin LG19800Q kai pairno tin X.

ego prosopika pera apo mia megalyteri pistotita xromaton pou parousiazoun kapoia panels den exo dei diafora meta3i o9onon LG - DELL, HP, SAMSUNG (spiti - douleia) kai EIZO (se magazia)

to oti kapoia panels kourazoun to mati kai kapoia oxi 9eoro oti einai megali moufa ...

kai telos panton oles oi tft kourazoune ligotero apo tis crt pou mas piran ton amfivlistroeidi tosa xronia ...

Δημοσ.
an mporei kapoios tekmiriomena na me peisei oti oi X o9ones kourazoun ligotero ta matia apo tis Y tote poulao tin LG19800Q kai pairno tin X.

ego prosopika pera apo mia megalyteri pistotita xromaton pou parousiazoun kapoia panels den exo dei diafora meta3i o9onon LG - DELL' date=' HP, SAMSUNG (spiti - douleia) kai EIZO (se magazia)

to oti kapoia panels kourazoun to mati kai kapoia oxi 9eoro oti einai megali moufa ...

kai telos panton oles oi tft kourazoune ligotero apo tis crt pou mas piran ton amfivlistroeidi tosa xronia ...[/quote']

Εμ εδώ σε θέλω. Τεκμηριωμένα δεν υπάρχει τίποτε αφού το μάτι δεν μπορεί να τα βλέπει όλα αντικειμενικά. Δυστυχώς κάποιες οθόνες κουράζουν κάποια άτομα και αυτές οι οθόνες είναι οι ίδιες σε όλα τα μάτια αυτών. Πιστεύω πως είναι όχι μόνο θέμα panel αλλά και υποστήριξης από τα ηλεκτρονικά αφού αυτά κάνουν τις ρυθμίσεις.

Η μάχη ξεκίνησε άθελα μας αλλά πολλοί (και εγώ) το πήραμε προσωπικά και από τη στιγμή που βγαίνουν άτομα και με χαρακτηρίζουν αρνητικά χωρίς να με ξέρουν και μάλλον χωρίς να έχουν δει και πολλές οθόνες θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τις απόψεις μου.

Και μάλλον δεν είναι ελλατωματική η οθόνη. Απλά όπως είπα κούραζε τα μάτια του. Και κάτι άλλο. Δεν είναι πρόβλημα αλλά αφού η τεχνολογία έχει προχωρήσει και οι καινούργιες είναι πολύ καλύτερες γιατί να επειμένουμε σε ένα παλιό μοντέλο που πλέον δείχνει έντονα τα μειονεκτήματα του? Θυμάμαι μια philips ενός φίλου (δεν θυμάμαι το μοντέλο) αυτόν δεν τον ενοχλούσε καθόλου και εγώ δεν την άντεχα ούτε 10 λεπτά. Με τσούζαν τα μάτια μου. Και η LG1750 που πήρε μετά με ενοχλεί αλλά όχι και σε τέτοιο βαθμό. Και η 930BF που έχω με ενόχλησε τις πρώτες μέρες αλλά με τις κατάλληλες ρυθμίσεις ήρθε και αυτή και εγώ στα ίσα μας.

Οι TFT έχουν το καλό ότι κουράζουν το μάτι και όχι το κεφάλι. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει tft για ΩΡΕΣ θα καταλάβουν τι εννοώ. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι νέα τεχνολογία και ακόμη έχει πολλά χρόνια εξέλιξης.

Δημοσ.

Πόπο πάλι διπλά post βαράω αλλά ξεχάστηκα

eiste gelioi oloi sas

Αυτό είναι ότι πιο ουσιαστικό έχει υποθεί. Ένα μεγάλο !!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

Δημοσ.

eleos... mexri kai mpinelikia akousame... neo_daywalker ego anaferomoun ston mike otan eipa gia to "piastika koroido". otan protopostares edo fantazome i8eles tis gnomes oson exoun tin idia o8oni. osoi loipon tin exoun eipan oti einai poly eyxaristimenoi. to oti se esfigge na pareis eizo, samzoung i den xero kai ego ti, pali fainotan apo to proto post, para8etotnas akoma enan worlwidw gademi pou pire ellatomatiki o8oni... ti na kanoume.. symvainoun kai stis kalyteres oikogenoies... episis anti na allaxo douleia, opos kapoios anefere, kalutera as allaxei nootropia... o typos: eimai kakoma8imenos kai epeidi tin exo dei strava, 8a mpo mesa se ena magazi kai 8a to paixo xafnika eyropaios, se kanenan apo toys synadelfous mou toulaxiston den pianei. apo oloys mas, oxi refund, alla euro-peos 8a parei!!! telos an osoi skasan fraga gia na petyxoun to idio apotelesma me osous kanan mia kali agora, ais8anontai kalytera me ayto ton tropo na tous voi8iso kai ego... einai poly aplo kai ginetai kapos etsi: Mprabo, Mpravo.... Polu kali agora!!!! piasate ton papa apo ta @@!!!!! akoma 8a to syzitane kai 8a gelane re gmt sto magazi.... eikonisma 8a sou exoun kanei..... exo kai ego kaiti miro 15" tft pou mou exoun mainei... kala e.. ekpliktikes!!!! alla kai i timi... gyro sta 700E, i antallagi me 19". ti ??? gia m@l@kes psaxno???? mpa........

skta... pali dynamitisa tin atmosfaira...

Δημοσ.

καλά παιδιά ,

τσακωθείτε εσείς , αφού συγκρίνετε Eizo με LG .

Εγώ τώρα που ήρθε καιρός να αλλάξω την θρυλική Eizo 565 με καινούργιο μοντέλο, θα περιμένω το Γενάρη , που θα βγάλει η ΕΙΖΟ το καινούργιο 20' σε wide , με 10bit LUT , και 10bit gamma correction , και εσείς πάρτε όποιο μοντέλλο της LG θέλετε και τραβάει η καρδιά σας .

Πάλι ωραίοι θα είμαστε .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...