Προς το περιεχόμενο

vaio 13.3

thief7710

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera.skeftomai na agoraso to vaio me tis 13.3 inches.ksero oti me auta ta lefta (2099E) perno poli poli kalitero laptop ALLA tautoxrona kai poli megalitero se diastaseis (15-15.4-17)inches.exo idi ena desktop pc pou me kaliptei (trexei kala to most wanted as poume :) )kai ara to laptop to thelo oxi thirio (oute na sernete bebaia) kai mikro.to thema mou einai to eksis.to vaio erxete me 512mb ram.leei up to 2GB.mporo tin epipleon mnimi na tin balo edo ellada i esto na to paraggeilo me 2GB?I tha prepei na to steilo belgio gia auti tin anabathmisi?den thelo na paraggeilo meso internet tipota.thelo apo kanoniko magazi me bitrina kai ipallilous :) gia na prolabo tixon tetoies liseis.episeis pisteuete oti eksizei auto to laptop?to exei kaneis?kai pio itan to pio vary paixnidi pou epekse ikanopoiitika?den to thelo gia paixnidia apla etsi tha katalabo ti pianei pano kato.to desktop mou einai Athlon 1800,512 RAM,ati radeon 9700 pro kai audigy 1.tha do diafores an paro to vaio?paizei na bgei kapoio pio kainourgi montelo tis sony stis 13.3 inches sto prosexes mellon?exete na protinete kati kalo se autes tis inches (<14)?euxaristo poli apo tora...kai sorry an exo polles apories...!

Δημοσ.
kalispera.skeftomai na agoraso to vaio me tis 13.3 inches.ksero oti me auta ta lefta (2099E) perno poli poli kalitero laptop ALLA tautoxrona kai poli megalitero se diastaseis (15-15.4-17)inches.exo idi ena desktop pc pou me kaliptei (trexei kala to most wanted as poume :) )kai ara to laptop to thelo oxi thirio (oute na sernete bebaia) kai mikro.to thema mou einai to eksis.to vaio erxete me 512mb ram.leei up to 2GB.mporo tin epipleon mnimi na tin balo edo ellada i esto na to paraggeilo me 2GB?I tha prepei na to steilo belgio gia auti tin anabathmisi?den thelo na paraggeilo meso internet tipota.thelo apo kanoniko magazi me bitrina kai ipallilous :) gia na prolabo tixon tetoies liseis.episeis pisteuete oti eksizei auto to laptop?to exei kaneis?kai pio itan to pio vary paixnidi pou epekse ikanopoiitika?den to thelo gia paixnidia apla etsi tha katalabo ti pianei pano kato.to desktop mou einai Athlon 1800,512 RAM,ati radeon 9700 pro kai audigy 1.tha do diafores an paro to vaio?paizei na bgei kapoio pio kainourgi montelo tis sony stis 13.3 inches sto prosexes mellon?exete na protinete kati kalo se autes tis inches (<14)?euxaristo poli apo tora...kai sorry an exo polles apories...!

Εγώ θα σου πρότεινα, συμφωνώντας εν μέρει με την άποψή σου για μικρό laptop (έτσι για να δώσουμε και στον όρο την έννοια που του αξίζει), αφού ήδη έχεις Athlon και είσαι ικανοποιημένος απ' ότι φαίνεται, να μην πας σε Centrino, μια και σε ενδιαφέρουν και τα παιχνίδια...

Εν συντομία διάβασε, τι λένε στο forum τα υπόλοιπα παιδιά για τον Amilo που έχω κι εγώ στην υπογραφή μου που θα σου κοστίσει 170? φτηνότερα και θα πάθεις πλάκα με τις επιδόσεις του...!!!

Άλλωστε το να πας από 13.3'' σε 15.4'' δεν είναι τεράστια η διαφορά... :)

Βέβαια αν επιμένεις στο Sony, που επειδή το έχω δει από κοντά, σε βεβαιώνω ότι θα το λατρέψεις, τουλάχιστον φρόντισε όπως είπες τις μνήμες... τα παιδιά στο site που σε παραπέμπω, πιστεύω ότι μπορούν να στο φέρουν όπως το θες με παραγγελία, εφόσον φυσικά αλλάξεις γνώμη για τις e-shop αγορές... ;-)

Δημοσ.

euxaristo poli gia tin apantisi sou.tha tsekaro to site pou mou eipes alla fobamai poli tis agores meso internet (pos fobontousan oi indianoi tis fotografikes mixanes....ena tetoio pragma...)kai epeisis thelo na kanoniso na to paro me doseis ktl pragma pou tha katafero pio eukola se ena katastima...kati allo pou ithela na rotiso to proi kai to ksexasa kai einai poli poli simantiko...!Windows Vista tha mporeso na valo sto vaio???(kserete logo tis gnostis ^&*@#@% me tous drivers kai to image sto skliro ton Vaio...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...