Προς το περιεχόμενο

PC for Downloads

digitalsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

wrea twra mou to allaxate...:(

an mporite dwste perisoteres plirofories ...pia ekdosi linux gia ena palio pc san auto?(epidi den exo skopo genikos na xodepso polles wres meletis linux )

kai pio programma prepi na egkatastiso...?

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν νομίζω πως γίνεται. Εξάλλου' date=' ακούγεται ηλίθιο να κάνεις internet sharing από έναν server, σε πραγματικές συνθήκες! :P Χωρίς παρεξήγηση. Η λύση είναι ADSL modem-router και switchάκι. Και δεν μπλέκεις με τα κόλπα του Βασιλάκη Gates, που κάποια μέρα μπορεί να αποφασίσουν να σταματήσουν να δουλεύουν. Και δεν χρειάζεται να έχεις αναγκαστικά το ένα pc ανοιχτό για να έχει το άλλο internet.

Φιλικά, Μάριος.[/quote']

Nai ontws tha itan ilithio an eixa ADSL:oops: Alla osoi den exoun ADSL tote xreiazete ICS. Episis tha simfonisw mazi sou oso anafora me ton Porta (vlp Gates) kai to Remote Desktop. Einai ontos panalafro. San poupoulo ena prama:mrgreen:.

Δημοσ.

Xalara87, πολύ μπερδεμένο σε βλέπω. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εφόσον έχεις το μηχάνημα και κάθεται, ρίξτου ένα λειτουργικό και δοκίμασε να δεις πως πάει. Αν δεν σ'αρέσει, ρίξτου ένα άλλο! Έτσι μόνο θα βγάλεις συμπέρασμα. Η πιο σωστή λύση είναι φυσικά το linux. Η πιο εύκολη λύση είναι τα Windows. Διαλέγεις και παίρνεις. Ανάλογα πόσες ώρες μπορείς να διαθέσεις. Εγώ προσωπικά θα έβαζα linux αλλά επειδή δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο να σπαταλήσω, διάλεξα την εύκολη λύση του Βασιλάκη. Κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο και προπάντων όρεξη, θα δοκιμάσω και το linux. Πάντως, για να κάνουμε και λίγη πλάκα, αν συνεχίσεις να ρωτάς για πιο λειτουργικό πρέπει να βάλεις, στο τέλος μου φαίνεται ότι θα ακουστεί και το Novell εδώ μέσα :)

Φιλικά, Μάριος.

Δημοσ.

off topic mode on

"...στο τέλος μου φαίνεται ότι θα ακουστεί και το Novell εδώ μέσα..."

πάνω που ήμουν έτοιμος να του το προτείνω. ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ. :-)

off topic mode off

Τώρα, όσον αφορά τα κύριο ερώτημα, προσυπογράφω αυτά που έγραψε ο tolis664

Δημοσ.

ligo poly akoustike to onoma mias kai to souse 10 einai Novel Suse Linux........

oson afora gia to an einai varia dianomh to suse 10 den tha to elega

mias gia dokimasa ales 2 prin kai phgenane to idio

kai na skefteis oti ta exw kanei egatastash sxedwn ola osa exei

(fysika den einai energopihmena ola ...)

telos panton to suse 10 ta exei ola kai den xriazete meta na psaxnese

meta thn egatastash petas to azureus kai to xehnas

auto to PCaki doulevei san to skilo

einai o kalyteros filos tou computera........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...