Προς το περιεχόμενο

Ρυθμίσεις για το FEAR

JohnyDude

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδια μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν παίζουν οι διαλόγοι στο fear? έχω κατεβάσει τους τελευταίους drivers της κάρτας ήχου και πάλι τίποτα. η μουσική ακούγεται κανονικά όπως και οι πυροβολισμοί.Αν μπορείτε βοηθήστε με γιατί έχω φάει άγριο ξενέρωμα.

katevase to pach 1.02 tou fear..Linei polla provlimata me tous ixous,aneksigiti ptosi tou frame rate mesa sto game alla apoti eida allafrainei kai kapos to game!!!

Δημοσ.

ειχα κατεβάσει καποιο προηγούμενο patch αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα. θα κατεβάσω και αυτό που μου λες. μήπως παίζει ρολο οτι το παιχνίδι δεν είναι γνήσιο?

Δημοσ.
Λάθος.

Το texture resolution με max setting είναι για κάρτες γραφικών με 512ΜΒ.

To medium είναι για 256ΜΒ

To low για 128.

Που το ακουσατε αυτο ρε παιδια θα μας τρελανετε το ειδατε στο Doom3 και το λετε τωρα συνεχεια; Επαναλαμβανω και οποιος θελει ακουει.Τα textures με 128mb ειναι για medium. Με 256mb εχεις full implementation apla me 512mb επειδη εχεις μεγαλυτερη video memory γινεται μεγαλυτερο caching οποτε κερδιζεις σε αποδοση. Σε καμια περιπτωση ομως σε IQ. Αυτο ειναι de facto.

Δημοσ.

Με τους τελευταίους drivers της nvidia θα βρείτε την υγειά σας. Το τρέχω σε 1280x960 με τα περισσότερα στο max(εκτός σίγουρα από ένα option για τις σκιές που το ίδιο το game όταν το βάζεις on σου ρίχνει προειδοποίηση ότι είναι βαρύ) και μετά από κανα 20λεπτο δεν είδα το παραμικρό σπάσιμο. Και έφτασα σε μάχη με καταιγισμό πυρών και όλα καλά no problem. Mε τους προηγούμενους drivers και με αρκετά options στο medium ή και απενεργοποιημένα τράβαγε ζόρια αλλά με τους 81.95 όλα καλά.

Δημοσ.
Που το ακουσατε αυτο ρε παιδια θα μας τρελανετε το ειδατε στο Doom3 και το λετε τωρα συνεχεια; Επαναλαμβανω και οποιος θελει ακουει.Τα textures με 128mb ειναι για medium. Με 256mb εχεις full implementation apla me 512mb επειδη εχεις μεγαλυτερη video memory γινεται μεγαλυτερο caching οποτε κερδιζεις σε αποδοση. Σε καμια περιπτωση ομως σε IQ. Αυτο ειναι de facto.

Eγώ μιλάω για να παίζει το παιχνίδι τέλεια.

Φυσικά και μπορείς με 256ΜΒ να βάλεις το texture resolution στο max, αλλά μετά μήν αναρωτιέσαι γιατί ώρες ώρες κάνει κολλήματα το παιχνίδι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις το autodetect settings με κάρτα γραφικών 256ΜΒ και να στο βάλει από μόνο του στο max.

Τέλος, σε όλα τα tweaking guides (γιατί το έψαξα πολύ το θέμα και με το DOOM3 δεν ασχολήθηκα) λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Όβερ και τέλος.

http://gear.ign.com/articles/639/639790p4.html

Δημοσ.
Eγώ μιλάω για να παίζει το παιχνίδι τέλεια.

Φυσικά και μπορείς με 256ΜΒ να βάλεις το texture resolution στο max' date=' αλλά μετά μήν αναρωτιέσαι γιατί ώρες ώρες κάνει κολλήματα το παιχνίδι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις το autodetect settings με κάρτα γραφικών 256ΜΒ και να στο βάλει από μόνο του στο max.

Τέλος, σε όλα τα tweaking guides (γιατί το έψαξα πολύ το θέμα και με το DOOM3 δεν ασχολήθηκα) λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Όβερ και τέλος.

http://gear.ign.com/articles/639/639790p4.html[/quote']

Βρε παλληκαρι μου Ελληνικα μιλαω. Καταρχην ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην εμπιστευεσαι το auto detect στην συντριπτικη πλειοψηφια των games στα βγαζει σε πολυ safe settings.

Τα κολληματα δεν ειναι απο το texture resolution αλλα απο το συχνο loading που κανει το παιχνιδι .Βλεπεις οι μαλακοdevelopers δεν κανουν loading σε σημεια που δεν ειναι απαραιτητο θεωρουν οτι ολοι εχουμε high end HDDs και 2gb of ram για μεγαλο caching.

Το Doom3 ειναι το μονο game που κανει utilize τα uncompressed textures και οχι DXTC σε 512mb of ram. Αλλα ακομα και αυτο προσφερει μηδαμινες διαφορες στο IQ που περνανε απαρατηρητες. Στο FEAR ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ 512mb για IQ γιατι πολυ απλα τα 512mb of ram δεν προσφερουν τπτ σε αυτο τον τομεα. Μονο καλυτερες επιδοσεις.

Δημοσ.

Στο σύστημα που έχω με την 5700 128ΜΒ, αν βάλω texture resolution medium, το παιχνίδι πάει μιά χαρά, αλλά σε συγκεκριμένες φάσεις κάνει κάτι κολληματάκια. Με texture detail minimum δεν κάνει τίποτα.

Το ίδιο ισχύει και για το σύστημα που έχω με την 6800 256ΜΒ. Με texture detail max ώρες ώρες κάνει κολληματάκια. Με medium δεν κάνει τίποτα.

Καί στα δύο συστήματα δεν έκανα καμία άλλη αλλαγή πέρα από τη συγκεκριμένη ρύθμιση.

Τέλος πάντων, μου φαίνεται λέμε το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια.

Εμένα με ενδιαφέρει το παιχνίδι να παίζει τέλεια, ανεξαρτήτως οπτικού αποτελέσματος.

Έτσι προτιμώ στην 6800 medium στα textures παρά maximum (το σύστημα είναι το laptop Siemens-Fujitsou Amilo M4438 ).

Δημοσ.

XAXAXAXAXA!!!!!!

Συμφωνώ απόλυτα!

Απλώς την αναφέρω για να δείξω την απόδοση μεταξύ 128ΜΒ και 256ΜΒ σε σχέση με το texture resolution.

Κοίτα όμως, η καρτούλα ακόμα καλά κρατεί. Δεν υπάρχει ακόμα παιχνίδι που να μην μπορείς να το παίξεις άνετα σε αυτήν. Ειδικά σε ορισμένα παιχνίδια όπως το COD2, έπαθα την πλάκα μου! Ανάλυση 1024Χ768 και 4Χ-Antialiasing και να βαράει 30-άρες! (Γκούχ-γκούχ...directX7 settings.....γκούχ-γκούχ)

Αυτά είναι!

Δημοσ.

Και γω σε παρόμοια φάση με τη δικιά μου 5700.Στο medium τα γραφικά, enable τα shadows στο minimum και κάνει που και που κάνα κολληματάκι.

Δημοσ.
Στο σύστημα που έχω με την 5700 128ΜΒ' date=' αν βάλω texture resolution medium, το παιχνίδι πάει μιά χαρά, αλλά σε συγκεκριμένες φάσεις κάνει κάτι κολληματάκια. Με texture detail minimum δεν κάνει τίποτα.

Το ίδιο ισχύει και για το σύστημα που έχω με την 6800 256ΜΒ. Με texture detail max ώρες ώρες κάνει κολληματάκια. Με medium δεν κάνει τίποτα.

Καί στα δύο συστήματα δεν έκανα καμία άλλη αλλαγή πέρα από τη συγκεκριμένη ρύθμιση.

Τέλος πάντων, μου φαίνεται λέμε το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια.

Εμένα με ενδιαφέρει το παιχνίδι να παίζει τέλεια, ανεξαρτήτως οπτικού αποτελέσματος.

Έτσι προτιμώ στην 6800 medium στα textures παρά maximum (το σύστημα είναι το laptop Siemens-Fujitsou Amilo M4438 ).[/quote']

Υπαρχουν συγκεκριμενα loading σημεια στο παιχνιδι που οτι καρτα και αν εχεις τρωει στιγμιαια κολληματα εαν δεν εχεις τα προαναφερθεντα. Μαλλον εισαι τυχερος εσυ και δεν τα βλεπεις τι να πω; ;-)

Δημοσ.

loipon katarxin tha kanw mia paranthesi...pote den katalava tous aytoapokaloumenous gamers pou pote den trexoun ta psila fps me ta super duper pc tous...

H sinthesi mou einai:athlon xp 62 3,2 , 1 gz ram , Sapphire 800gto silent edition , msi nforce 4 m/b .... ayta en oligois.

T o fear kollaei se sigekrimena seimeia oti analisi kai na valw kai ip'opsin ta exw ola sto full.T a mona spasimata random (dld logw grafikwn ) ta ekane se elaxista shmeia kai me analisi 1380x1024. Katevasa tin analisi mia skala mono kai ta ekopse kai ekeine.Fps girw sta 40-45 kai 25-30 se skines drasis polis . Ayta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...