jimbrav Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 mporo na paikso arxia avi mesa apo apo ta media center? enoo oti exo mpei sto perivalon toy media center.
Sanctu82 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Safos kai mporeis akoma kai sta Media Center xoris to XboX... olon ton eidon ta arxeia paizoun arkei na exeis tous codecs tous mesa... isos na min mporeis monaxa arxeia pou paizoun monaxa me Quick Time
jimbrav Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Safos kai mporeis akoma kai sta Media Center xoris to XboX... olon ton eidon ta arxeia paizoun arkei na exeis tous codecs tous mesa... isos na min mporeis monaxa arxeia pou paizoun monaxa me Quick Time nai milao gia ta xp media center. poioys codecs proteinis?episis ypostirizoyn browser gia internet?
Sanctu82 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 apo oso xero den ipostirizoun (se perivalon media center panta)... monaxa prosvasi se msn exeis! Apo codecs ego xrisimopoio ac3 filter, xvid, divx, kai eimai kalimenos se ola...
jimbrav Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 apo oso xero den ipostirizoun (se perivalon media center panta)... monaxa prosvasi se msn exeis!Apo codecs ego xrisimopoio ac3 filter' date=' xvid, divx, kai eimai kalimenos se ola...[/quote'] se eyxaristo poli gia tin apantisi soy!! epeidi ta exo se ena allo partition kai ta dokimazo kai apo oti katalavaino ta gnorizeis kala,an argotera me format ta exo san kyrio leitoyrgiko den ypoleipontai se leitoyrgeies apo ta alla ta win xp ? episis ypotitolys se avi ypostirizoyn? exo ena 360 kai ta testaro me ton extenter poy exi mesa to 360.
Sanctu82 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Distixos den ypostirizoun ypotitlous se avi apo oso xero... giayto ego xrisimopoio to bsplayer se pervallon windows... Oso gia to an ypoloipontai ton allon windows den tha to elega... einai Service pack 2 me epipleon extension ta Media Center... Epsis an exeis to Remote Control tha se volepsei para poli! Exo kanei ena Review rixe mia matia edo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.