Προς το περιεχόμενο

Prog gia web design me templates

FaLLeN_StaR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το frontpage έχει κάποιες έτοιμες templates τις οποίες με κάποια τροποποίηση μπορείς εύκολα να τις χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.

Με τις τιμές που ισχύουν σήμερα, πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να βρεις μια εταιρεία που θα σου φιλοξενήσει το site και θα σου προσφέρει και MySQL.

Mε τιμές από 40 - 70 € / έτος δε νομίζω να είναι τόσο απαγορευτικό.

Το θέμα βέβαια είναι ποιες θα δεχθούν να βάλουν στον server τους μια εφαρμογή σαν το php-nuke που είναι "η χαρά του ψευδοhacker", αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές που θα βρεις.

Δημοσ.

Φίλε μου ανάλογα πιο frontpage έχεις!

Εγώ κατέβασα το 2003 για τις ανάγκες μιας εργασίας και είχε μαζί με το πρόγραμμα και κάποιες templates.

Νομίζω ότι και το καινούργιο macromedia dreamweaver 8 διαθέτει κάποιες templates.

Πάντως πρόχειρα πρόχειρα μπορείς να ετοιμάσεις κάτι μόνο με photoshop.

Κάνεις τα γραφικά, borders, backgrounds κελιών κτλ κάνεις και 2 3 φώτο ή τροποποιείς κάποιες που θα βρείς από το google και μετά τις τοποθετείς ανάλογα με το dreamweaver με το οποίο αν ασχοληθείς λίγο, θα διαπιστώσεις ότι το στήσιμο μιας απλής ιστοσελίδας με html δεν είναι τίποτα!

Το βασικό ρόλο παίζουν τα γραφικά που γίνονται με photoshop και η πλοήγηση του site που δεν θέλει κάτι άλλο από απλή λογική! :)

Δημοσ.
ALR[/b'] Thanks file :)

Παρακαλώ!Αν ολοκληρώσεις κάποια προσπάθεια , ανέβασε την και κάπου να την δούμε :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...