gogosst Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την Vivodi απο άποψη ταχύτητας,και τη γνώμη έχετε για το "VIVODI Adsl Cube 512kbps 3+2 μήνες".Αξίζει??και μετα το πέρας των 5 μηνών μπορώ να τα διακόψω ολα?ακομα και την adsl γραμμή?η θα έχω κανένα υποχρεώτικο για κανα χρόνο?Ξέρετε αν το μόντεμ που δίνει εχει και ethernet??Ευχαριστω...
runner1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 1.Έχω ακούσει για αρκετά καλές ταχύτητες αλλά παίζει ρόλο και η περιοχή! 2.Βέβαια μπορείς να τα διακόψεις αλλά πριν τελειώσουν οι 5 μήνες πρέπει αν το δηλώσεις αλλιώς ανανεώνεται αυτόματα σε αορίστου χρόνου. 3.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ αρκεί στην αίτηση ΝΑ ΜΗΝ το δηλώσεις! 4.Το modem/router που δίνει είναι το Microcom AD 2636 USB/ETHERNET! Εγώ έκανα την αίτηση την Πέμπτη και τώρα περιμένω για την ενεργοποίηση!Σύνδεσα το modem/router με την έξοδο για Ethernet χωρίς κανένα πρόβλημα!Μόλις μου πουν ότι ενεργοποιήθηκε και μου στείλουν και τους κωδικούς........ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ DSL από το σπίτι μου!!!
t021185 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Θέλω να ρωτήσω άν πρέπει να έχεις πρόσβαση adsl vivodi ή μπορείς και μέσω πΟΤΕ?Γιατί η vivodi έχει προσωρινή μή διαθεσιμότητα στη περιοχή μου αυτή την στιγμή και έχω μόνο μέσω πΟΤΕ.
Xvipes Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 kaneis apo xania pou na exei vivodi na mou pei ti taxitites pianei?twra eimai me forthnet 384/128 k stis 14 ianouariou teliwnei h sindromh k lew na agorasw to Cube...epidh irtha athina simera den prolaba na parw demo na elenksw taxitites kai epidh tha parw to paketo apo athina min ginei kamia stavi k pianw xalia taxitites...(den eimai se pitarismeno dslam[akoma toul]). epishs to routeri aksizi i' na agorasw apeutheias ena swsto router?
andromahos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 prin ligo epikinonisa me tin vivodi gia 1024 sindesi kai i kopelia moy eipe oti kante ipemoni kai aftin tin ebdomada ean den biazeste giati = EXOUME MIOSI TIMON= pros enimerosi
oblivious Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ πιστεύω πως μέσα στις αρχές του 2006 ο πΟΤΕ πιθανόν να ρίξει το πάγιο γύρω στα 10 ευρώ. Πιθανόν αυτό να εξηγεί το ότι έχουν σκιστεί όλοι να προσφέρουν σε τόσο χαμηλές τιμές το ADSL. Οπότε η 12μηνη δέσμευση της HOL και πOTENET να βλέπει σε αυτό. Υπομονή λοιπόν να δούμε τι θα γίνει.
Feanor Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ έκανα την αίτηση την Πέμπτη και τώρα περιμένω για την ενεργοποίηση!Μόλις μου πουν ότι ενεργοποιήθηκε και μου στείλουν και τους κωδικούς........ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ DSL από το σπίτι μου!!! Περίμενε και ΄ρχεται. 32 μέρες έκανα να συνδεθώ με το DSL Cube 8). Ελπίζω να έχεις καλύτερη τύχη.
runner1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Από ότι ξέρω παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η περιοχή που βρίσκεσαι αλλά και περίπου το πότε έκανες την αίτηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.