Edgar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 aloha Έχω αγοράσει μια Leadtek WinFast PVR2000 και θέλω ένα προγραμματάκι με το οποίο να μπορώ να λειτουργώ τα windows (ποντίκι) το winamp, το powerdvd, τον windows media player κλπ κλπ κλπ, από το remote control της κάρτας αυτής. Μετά απο ψάξιμο βρήκα το Remotty το οποίο υποστηρίζει την κάρτα αυτή. Όλα ωραία και καλά μέχρι εδώ. Το θέμα είναι πως κάνω της απαραίτητες ρυθμίσεις για την κάρτα (θέλει λέει να εγκαταστήσεις το girder και να βάλεις και ένα plugin του για της συγεκριμένη κάρτα, απο το οποίο θα πάρεις κάποια αρχεία και θα τα βάλεις στο root folder του remotty) φαίνετε να την αναγνωρίζει κανονικά το πρόγραμμα (δεν μου πετάει κανένα error), του κάνω και μερικά functions assign σε κάποια πλήκτρα του, αλλά όταν τα πατάω δεν κάνει τίποτα. Σαν να μην παίζει το remote control. (έχω κάνει disable το πρόγραμμα της κάρτας, μήπως και τρώει κανένα κόλλημα το remotty, αλλά δεν... Το remote control παίζει μία χαρά με το πρόγραμμα της κάρτας, αλλά είναι μόνο για tv και radio) Έχει παίξει κανένας με το συγεκριμένο πρόγραμμα και την συγεκριμένη κάρτα να μου πεί αν κάνω κάτι στραβα? Επίσης έχει βρεί κανένας για αυτή την κάρτα κανένα άλλο πρόγραμμα ευκολόχρηστο που να κάνει την ίδια δουλεία με το remotty? thanks in advance
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.