nitro-gun Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Re paidia exw to eksis provlima..Exw ena pc pou trexei win 2003 kai to opoio ton exw gia server(mpainw s' auton remote apo to desktop mou), to provlima einai oti ston server evala mia SB karta ixou me drivers kanonika gia na exw ixo(logw shoutcast pou trexei)..Akouste twra ti ginetai..Otan ston server vazw othoni kai kovw to diktio o ixos paizei kanonika , alla otan vazw to lan kai vgazw othoni gia ton vlepw remote o ixos xanetai :-| Sto device magager ola einai kanonika, omws otan pigainw sto eikonidio tou control panel(sounds and audio devices) gia na dw ti paizei , i sound blaster de fainetai pouthena..(sti thesi mou emfanizetai "Microsoft RDP audio driver)Otan kopsw to lan pali i sound blaster emfanizetai kanonika, kai o ixos ola ok!To dokimasa 3-4 fores gia na sigoureutw , kati paizei otan mpainei se diktio.. Mipws kserei kaneis re paidia na voithisei??
nitro-gun Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Loipon paidia entopistike to provlima , de ftaiei to lan alla to remote desktop twn windows...Dokimasa me VNC kai emfanizotan kanonika i karta ixou! Epeidi omws to remote twn windows me eksipiretei arketa mipws exei kaneis kamia idea giati simvainei auto mono me to remote desktop twn win??
Xvipes Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 xazh apanthsh alla koitakses sta properties tou remote administrator?mhpos exei oristei na akougete o hxos tou elenxomenou p.c apo to p.c pou to elenxei kai ginete tetoio prob?
nitro-gun Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Paides, loipon lithike to provlima ! To grafw mipws kai tixei kai se kanenan allo ... Auto pou eixa me tin karta ixou einai bug twn win telika kai simvainei otan mpaineis me to remote desktop twn win..Molis perasa SP2 kai sta 2 mixanimata to provlima lithike ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.