vasoula78 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Geia sas Edo kai kairo antimetopizo ena provlima me to pc eixa mhmh 64+128+256 sta 133mhz kai douleue kanonika xoris provlhma mexri pou xalase h 256 prin kanena xrono fetos pou apofasisa epitelous na thn antikatastiso diapistono oti thn 256 thn vlepei os 128.auth pou agorasa einai double side episis phga sto katasthma kai mou eipan oti logika thelei mia sta 100mhz alla kai auth pali os 128 tin vlepei eite tin topotheto moni ths eite se syndyasmo me tis ypoloipes opos palia episis parathrhsa oti kapoia programmata opos to dvd shrink kollane kai kanoun restart sto pc! oti ginotan peripou kai me thn palia 256 pou eixa (polla restart kai kollhmata ton windows klp) ti mporei na ftaiei kai ti mporo na kano? xoris tin 256 to pc douleuei kanonika skeftomai mipos ftaiei to motherboard telika? exo P3 sta 733 kai motherboard qdi advance 9 euxaristo
kostg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Καλώς ήλθες λοιπόν και στην παρέα του insomnia, θυμάμαι το post σου και από αλλού!!! Tι πιστεύω ότι συμβαίνει, είπες ότι η μνήμη σου είναι στα 100MHz (double sided), o επεξεργαστής σου όμως δουλεύει στα 5,5x133MHz~733MHz, άρα έχεις πρόβλημα, θέλεις μνήμη στα 133ΜΗz για να δουλέψει σωστά... Αλήθεια, τι συμβαίνει με το κατάστημα που αγόρασες τη μνήμη; Ξέρουν τι πουλάνε; Νομίζω πάντως ότι θα πρέπει να την αλλάξεις το συντομότερο...
vasoula78 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Καλώς ήλθες λοιπόν και στην παρέα του insomnia, θυμάμαι το post σου και από αλλού!!! Tι πιστεύω ότι συμβαίνει, είπες ότι η μνήμη σου είναι στα 100MHz (double sided), o επεξεργαστής σου όμως δουλεύει στα 5,5x133MHz~733MHz, άρα έχεις πρόβλημα, θέλεις μνήμη στα 133ΜΗz για να δουλέψει σωστά... Αλήθεια, τι συμβαίνει με το κατάστημα που αγόρασες τη μνήμη; Ξέρουν τι πουλάνε; Νομίζω πάντως ότι θα πρέπει να την αλλάξεις το συντομότερο... και εγώ σε θυμάμαι απο κάπου αλλού μου είχαν δώσει μνήμη στα 133 αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα είχα και αυτοι μου πρότειναν να την αλλάξω αυτό ειναι που με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως φταίει το motherboard!! έχω εκνευριστεί που κολλάει και το dvd shrink και παιδεύομαι να βρω τρόπο να κανω τις ταινίες 4,7 :?
kostg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μπορείς να βρεις μνήμη 256ΜΒ/133ΜΗz/Double Side? Είναι λίγο σπάνιες βέβαια, αλλά πιστεύω ότι αυτή σου χρειάζεται... Αν δε μπορέσεις να βρεις τέτοια μνήμη, τότε μάλλον θα πρέπει να βολευτείς με λιγότερη
vasoula78 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μπορείς να βρεις μνήμη 256ΜΒ/133ΜΗz/Double Side? Είναι λίγο σπάνιες βέβαια, αλλά πιστεύω ότι αυτή σου χρειάζεται... Αν δε μπορέσεις να βρεις τέτοια μνήμη, τότε μάλλον θα πρέπει να βολευτείς με λιγότερη αυτό ανέφερα και πιο πάνω οτι μου είχαν δώσει μνήμη 256ΜΒ/133MHz/doule side αλλά είχα και πάλι το ίδιο πρόβλημα
Λαλάκης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μήπως θέλεις μνήμη που να μην είναι double side.Οι άλλες που έχεις είναι double?
vasoula78 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μήπως θέλεις μνήμη που να μην είναι double side.Οι άλλες που έχεις είναι double? η 64Mb είναι double η 128ΜΒ δεν είναι και η παλιά που χάλασε ήταν double οπότε υποθέτω λογικά θέλει double
sa1901 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 αυτό ανέφερα και πιο πάνωοτι μου είχαν δώσει μνήμη 256ΜΒ/133MHz/doule side αλλά είχα και πάλι το ίδιο πρόβλημα Δεν είναι θέμα double/single side, αλλά τι χωρητικότες έχουν τα τσιπάκια που φοράει. Για παλιό σύστημα δεν πωλούνται καινούριες συμβατές μνήμες πια. Ψάξε στα μεταχειρισμένα.
dpolal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Koίτα στα μεταχειρισμένα να βρεις παλιές μνήμες. Είναι κλασσικό το πρόβλημα που αναγνωρίζει τις νεώτερες μνήμες μισές. Δυστυχώς.
kostelo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 και γω το ιδιο προβλημα με τις μισες μνημες.πηγα κι εσκασα 56 ευρω στο multirama για παρω μια 256αρα sdram kingston και τελικα μου τη βλεπει μιση.διαβασα καπου οτι φταιει οτι το καθε τσιπακι της μνημης ειναι 256 Mbit και οχι 128 που υποστηριζουν τα παλια mobo και γι αυτο τις βλεπουν μισες.συμβιβασμος λοιπον. παρεμπιπτοντως σημερα ειδα το ακολουθο link στο e-shop για 512 sdram με 55 ευρω και γω εσκασα 56 για τη μιση. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.55411
vasoula78 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 και γω το ιδιο προβλημα με τις μισες μνημες.πηγα κι εσκασα 56 ευρω στο multirama για παρω μια 256αρα sdram kingston και τελικα μου τη βλεπει μιση.διαβασα καπου οτι φταιει οτι το καθε τσιπακι της μνημης ειναι 256 Mbit και οχι 128 που υποστηριζουν τα παλια mobo και γι αυτο τις βλεπουν μισες.συμβιβασμος λοιπον. παρεμπιπτοντως σημερα ειδα το ακολουθο link στο e-shop για 512 sdram με 55 ευρω και γω εσκασα 56 για τη μιση.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.55411 εγώ την αγόρασα στη cosmodata 38 ευρώ ήθελα να πάρω 512 γιατί με συνέφερε, έκανε 56 ευρώ αλλά είδα στο manual του motherboard οτι δεν τις αναγνωρίζει πριν αγοράσω την 256 τους ρώτησα 2-3 φορές και τους είπα τι μηχάνημα έχω και με διαβεβαίωσαν οτι δεν θα έχω πρόβλημα, έτσι την αγόρασα και εγώ και δεν μου φαίνονται και για πολύ καινούργιες...... τεσπά μάλλον θα μου δώσει μια φίλη ένα motherboard λίγο πιο καινούργιο απο το δικό μου αλλά και για P3 όποτε ελπίζω αυτό να σηκώνει και την 512
sa1901 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 εγώ την αγόρασα στη cosmodata 38 ευρώ ήθελα να πάρω 512 γιατί με συνέφερε' date=' έκανε 56 ευρώ αλλά είδα στο manual του motherboard οτι δεν τις αναγνωρίζει πριν αγοράσω την 256 τους ρώτησα 2-3 φορές και τους είπα τι μηχάνημα έχω και [b']με διαβεβαίωσαν οτι δεν θα έχω πρόβλημα[/b], έτσι την αγόρασα και εγώ και δεν μου φαίνονται και για πολύ καινούργιες...... τεσπά μάλλον θα μου δώσει μια φίλη ένα motherboard λίγο πιο καινούργιο απο το δικό μου αλλά και για P3 όποτε ελπίζω αυτό να σηκώνει και την 512 Εδώ μόνο να γελάσεις μπορείς ... :grin:
vasoula78 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 γιατί τι παίζει με την cosmodata? τόσο χάλια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.