Προς το περιεχόμενο

Apo Aurio FORTHNET DSL 3 + 3 !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mou aresei oti thelises na mirasteis autin tin ''krifi'' pliroforia me tous ipoloipous(Den einai astiismos auto pou leo) pou logika kati ek ton eso ksereis esi . auti einai i magia/mageia tou net+tou insomnia klp klp

oreos k euxaristo(ume)

Δημοσ.
mou aresei oti thelises na mirasteis autin tin ''krifi'' pliroforia me tous ipoloipous(Den einai astiismos auto pou leo) pou logika kati ek ton eso ksereis esi . auti einai i magia/mageia tou net+tou insomnia klp klp

oreos k euxaristo(ume)

Se euxaristo file mou gia ta kala sou logia. Ontos etsi einai, otan kati einai na to moirasteis kai malista me tosous kalous filous einai APOLAUSH !

Δημοσ.

Forthnet και ξερό ψωμί!!! Η HOL του ram (καλή δεν λέω) αλλα σέρνειιι.....

FORTHnet Fast Internet ADSL Dynamic 256

3 + 3 μήνες --> 51,17

FORTHnet Fast Internet ADSL Dynamic 384

3 + 3 μήνες --> 62,3

Και πάντα dynamic συνδέσεις (η forthnet αλλάζει καθε μερικες μέρες IP) οποτε η χρήση http://www.no-ip.org και http://www.dyndns.org είναι MUST!!!

Na ste oloi kala...

Δημοσ.

Μαμάει η forthnet δεν λέω ρε παιδιά αλλά και μας στους παλιούς κανα δωράκι γιατί δεν έχει. Έχω forthnet dsl (από το in a box) εδώ και ένα χρόνο και ένα δωράκι δεν μου έχουν κάνει. Στείλτε μου ένα xbox ένα φορητό nintendo ένα 6μηνο τσαμπέ, μια δωρεαν αναβάθμιση σε 1024........ κατιτίς εν πας περιπτώση. Κλάψς σνιφ λύγμ. Χριστούγεννα έρχονται λυπηθείτε μας ζηλεύουμεεεεεεεεεεε!!!!!!

Δημοσ.
Μαμάει η forthnet δεν λέω ρε παιδιά αλλά και μας στους παλιούς κανα δωράκι γιατί δεν έχει. Έχω forthnet dsl (από το in a box) εδώ και ένα χρόνο και ένα δωράκι δεν μου έχουν κάνει. Στείλτε μου ένα xbox ένα φορητό nintendo ένα 6μηνο τσαμπέ, μια δωρεαν αναβάθμιση σε 1024........ κατιτίς εν πας περιπτώση. Κλάψς σνιφ λύγμ. Χριστούγεννα έρχονται λυπηθείτε μας ζηλεύουμεεεεεεεεεεε!!!!!!

Εμ.... αυτά είναι τα κακα των πακέτων αλλά εμάς τους καημένους δεν μας ακούει κανένας.

Δημοσ.

για το adsl in a box=129,71/6=21,62? συνολικά το μήνα με το usm modem της crypto,

ενώ για το adsl in a box plus=189,21/6=31,53? συνολικά το μήνα με το wi-fi router της linksys

Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως: εγώ που έκανα την αίτηση την τετάρτη που μας πέρασε και δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, μένω στους 3+2; Γνωρίζει κανείς; Πάντως στο site δεν γράφουν κάτι για 3+3 στα adsl in a box είτε adsl in a box plus.

Α και κάτι ακόμα, διαβάζω οτι ο οτέ για να ενεργοποιήσει την γραμμή θέλει από 3 μέρες έως 10+. Αναρωτιέμαι εαν αυτό οφείλεται, σε τεχνικά θέματα ή απλά στο οτι είτε έχει φόρτο εργασιών ο ΟΤΕ, είτε πίνουν καφέδες οι τεχνικοί του, είτε ξερω γω τι;

Δηλαδή η διαδικασία ενεργοποίησης από τον τεχνικό του ΟΤΕ πως γίνεται, συνδέει τίποτα καλώδια στο κέντρο του ΟΤΕ;

Δημοσ.

Α και κάτι ακόμα' date=' διαβάζω οτι ο οτέ για να ενεργοποιήσει την γραμμή θέλει από 3 μέρες έως 10+. Αναρωτιέμαι εαν αυτό οφείλεται, σε τεχνικά θέματα ή απλά στο οτι είτε έχει φόρτο εργασιών ο ΟΤΕ, είτε πίνουν καφέδες οι τεχνικοί του, είτε ξερω γω τι;

Δηλαδή η διαδικασία ενεργοποίησης από τον τεχνικό του ΟΤΕ πως γίνεται, συνδέει τίποτα καλώδια στο κέντρο του ΟΤΕ;[/quote']

Στην αδερφή μου, καναν 6 εργάσιμες.

Δημοσ.

Σε μένα κάναν 2 μήνες και 2 μέρες αλλά κανα χρόνο πρίν όταν πρωτοέσκασαν μύτη τα in a box. Τελευταία τα πράγματα έχουν καλυτερεύσει αισθητά πάντως (ομολογουμένως περίεργο ;) ).

Δημοσ.

kotia nomizo pos paei me tin imerominia agoras.an eimai sosta enimeromenos stelneis me fax kai tin apodiksi....i kati tetoio telos pantos pou dixnei pote to agorases. opote logika eisai off tis prosforas.makari na eimai teleiiiiiiiiiiiiiiios lathos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...