Προς το περιεχόμενο

Dxva_sig.txt ;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε φορα που βλεπω καποιο βιντεο σε εναν φακελο, εμφανιζεται αυτο το αρχειο text. διαβασα σε ξενα forums οτι πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα, αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω για να λυσω το προβλημα. η καρτα γραφικων μου ειναι ati radeon. μπορει να με βοηθησει καποιος;

Δημοσ.

Έχω ακριβώς την ίδια περίπτωση στο pc μου.Μάλιστα το συγκεκριμένο .txt μου εμφανίζεται όταν το video δεν παίζει κανονικά,η εικόνα του είναι σε στυλ αρνητικού φωτογραφίας(με χρώματα ροζ-φουξ και λαχανί :P,χωρίς πλάκα).Έχεις μήπως εγκατεστημένο το K-lite codec pack ή K-lite Mega codec pack? Έχω την εντύπωση ότι είναι κάτι σαν erro log to συγκεκριμένο αρχείο...Έχει καιρό να μου το κάνει και δεν έχω παρόμοιο αυτή την στιγμή για να το διαβάσω και να μπορέσω να σε διαφωτίσω περισσότερο.

ΥΓ:Και εγώ Ati Radeon έχω....λες να φταίει αυτό?Μπα..δεν νομίζω! :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορει να με βοηθησει καποιος; το Link που προτεινε ενα μελος σε παρομοιο θεμα δεν με βοηθησει για να βρω την λυση.. καποιο codec πρεπει να κατεβασεις, αλλα απο που; τα link δεν λειτουρουν! παρακαλω βοηθηστε με!

* δεν εχω sp2 *

Δημοσ.

οκ το προβλημα λυθηκε ( ελπιζω!! ) απενεργοποιησα την επιλογη στο ati control " επιταχυνση WMV "

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...