Nighthope Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Έχω nVidia FX Go5700 128MB VRAM και Win XP Professional SP1 και δεν μπορώ να βάλω τους forceware 81.94.Μου βγάζει το εξής μήνυμα: Ο εντοπισμός προγραμμάτων οδήγησης που είναι συμβατοί με το υλισμικό που διαθέτετε αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατός από το πρόγραμμα αρχικής ρύθμισης nVidia.H εγκατάσταση θα τερματιστεί τώρα. Please help!!!
S2Katana Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δλδ δεν μπορει να βρει τους προεγκατεστημενους drivers?Η μηπως δεν μπορει να βρει τα αρχεια μεσα στο .exe?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δεν ξερω αν ελυσες το προβλημα σου αλλα το αντιμετωπισα κι εγω πριν λιγες μερες με τους τελευταιους Nvidia drivers. Μου εβγαζε και μενα το ιδιο μηνυμα. Το γουγλησα λιγο το θεμα και το προβλημα βρισκεται στο αρχειο nv4_disp.inf που βρισκεται στο φακελο οπου εκανες extract το αρχειο που αρχικα κατεβασες (πιθανως c:\nvidia\81.94 για σενα). Πρεπει να το αντικαταστησεις με πιο ενημερωμενο/τροποποιημενο αρχειο αλλα δεν ξερω το λογο. Μπορει καποιος που ξερει περισσοτερα να βοηθησει? Εγω βρηκα ενα για την εκδοση 81.98, το αντικατεστησα και το setup εγινε μια χαρα. Οταν εκανα reboot ομως τα windows δε φορτωναν και τα φορτωσα απο την επιλογη "εκκινηση με τις τελευταιες ρυθμισεις που λειτουργουσαν κανονικα". Αφου μπηκα κανονικα λοιπον ειδα οτι οι νεοι drivers ειχαν εγκατασταθει μεν (απο την Προσθαφαιρεση Προγραμματων) αλλα ο υπολογιστης χρησιμοποιουσε ακομα τους προηγουμενους drivers. Τελικα τους απεγκατεστησα. Τι φταιει? Σημειωτεον ηταν η πρωτη φορα που προσπαθησαν να βαλω νεους drivers. Η καρτα μου ειναι ΤΝΤ2.
JohnL Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με GeForce2 GTS!!! Προς το παρόν έχω τους drivers της Microsoft οι οποίοι δε μπορούν να αφαιρεθούν (τους βγάζω, κάνω restart και ξαναμπαίνουν) Κατέβασα και παλιότερους drivers (78.01, 81.95) αλλά τίποτα. TheBoyFromSalina μπορείς να μου δώσεις το αρχείο αυτό; Τελικά δεν κατάλαβα ανα πέτυχε αυτό που έκανες....
JohnL Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Τελικά βρήκα τη λύση... Οι τελευταίοι drivers της nVidia ΔΕΝ υποστηρίζουν αρκετές παλιές κάρτες. Το περίεργο είναι ότι π.χ. υποστηριζουν GeForce2 MX αλλά όχι GTS, Pro κ.τ.λ.:? Επιστροφή λοιπόν στους 71.89... Είναι οι τελευταίοι που έχουν συμβατότητα (με την GeForce 2 GTS τουλάχιστον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.