Προς το περιεχόμενο

τι μπορω να κανω για να διαβασω ενα γρατζουνισμενο DVD;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυο λυσεις:

1. βαζεις το DVD data rescue...

διαβαζεις κατεστραμενα DVD - CD, στραβωμενα, απο ψυγειο, απο φουρνο, στραβωμενα και πατημενα...

Αν το θες στειλε μου ενα μυνημα να στο ανεβασω καπου.

2. Αν δεν κανεις δουλεια με κανενα, ξαναστειλε ΠΜ.... το DVD που λες το εχω οποτε στο αντιγραφω και κανεις δουλεια σου.

;)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γυάλισέ το με Brasso ή με Silvo. Κάνε μια αναζήτηση στο Google: cd dvd brasso silvo και θα βρεις διάφορα θέματα. Συνήθως έχει καλά αποτελέσματα, εκτός αν οι γρατσουνιές είναι βαθιές.

Δημοσ.
dokimase anagnosh me to skylo pou legetai PLEXTOR PX 130a

simfono apolita mazi sou!

episis dokimase na to peraseis me copy-paste sto skliro,i an einai toso poli xalia to dvd,ta videoclub(sinithos),exoun eidiko mixanima pou diorthonei ta gratzounismena cd,kai ta epanaferei.dokimase episis iso buster,pou eipe kai ena paidi.

ta dvd tou tommorow(an einai apo ayto) einai gia to loutso,mou exoun ksefloudisei ta 2,eytyxos pou ta egrapsa se 6 tdk mou,kai isixasa!min perimeneis,grapsta se kapio allo diskaki!

Δημοσ.

βεβαια ειναι το δευτερο DVD πανε μηνες απο τοτε που το αγορασα.. η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα πηγα να το βαλω εχθες στον υπολογιστη, αλλα ειδα οτι δεν το αναγνωριζε το DVD Rom. τι να πω;

εχω το Plextor PX 712A.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...