cybereddie Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Η κορεάτικη εταιρεία KODIA ανακοίνωσε οτι κατασκεύασε CD-R δισκάκι έχει ενσωματωμένο software το οποίο κλειδώνει αυτόματα οτιδήποτε γραφτεί στο CD! Σου επιτρέπει να βάλεις μια σειρά από παραμέτρους πρίν την πραγματοποίηση της εγγραφής. Αυτές οι προστασίες κάνουν απαγορευτικό να εκτυπώνεις αρχεία που βρίσκονται στο CD, να αντιγράψεις τα αρχεία από το CD στο σκληρό δίσκο και φυσικά να αντιγράψεις το CD!!! http://cybereddie.blogspot.com/
androu Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 και να εισαι σίγουρος ότι τουλάχιστον οι απλοί πολίτες αποκλείεται να το πάρουν
cybereddie Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 απλά αναφέρω τον επόμενο στοχο ... :-)
sotris99 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Οι μαύροι που πουλάνε τα cds θα το παίρνουν για να προστατεύουν τις αντιγραφές που κάνουν.
alerasta Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Οι μαύροι που πουλάνε τα cds θα το παίρνουν για να προστατεύουν τις αντιγραφές που κάνουν. Αψογο
Diomedes Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Οι μαύροι που πουλάνε τα cds θα το παίρνουν για να προστατεύουν τις αντιγραφές που κάνουν. Σωστός! Όμως πιστεύω ότι και οι κινέζοι δεν θ' αργήσουν να ακολουθήσουν! Ας μην είμεθα ρατσισταί!
billpeppas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Εγω ένα ξέρω... ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει. Τέσπα, back on topic... Το καλύτερο αυτής της ιδέας... είναι ότι...χάλασε το disc ? έχασες τα data σου ( αφού όπως είπαμε δεν μπορείς να κάνεις copy from cd to hdd/etc )
cybereddie Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 μα αυτο υποτίθεται δεν ειναι για να κλειδώσεις αρχεία που θες εσυ να κρατήσεις. Τοτε χρησιμοποιείς απλα cd. "Θεωρητικά" ειναι για να δίνεις π.χ. δουλειες σου σε άλλους ή ένα πρόγραμμα multimedia που έφτιαξες (καποιος μου ειχε ζητησει καποτε, κατι τέτοιο). Τωρα αν όντως ειναι καλό ..... ειναι μια άλλη κουβέντα μια και δεν το εχει δει κανενας. So far!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.