Προς το περιεχόμενο

Απορια για ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Πρωτη φορα γραφω στην ενοτητα αυτη, ακριβως επειδη χρησιμοποιω μια προιστορικη 56Κ...Εχω την εξης απορια.Επειδη ψαχνομαι, θα ηθελα να μου πειτε αν ολα αυτα τα πακετα συνδεσης που πωλουνται στα μαγαζια, πχ ADSL in a box, The onDSL kit κτλ εχουν δεσμευσεις οικονομικες, εκτος απο την αγορα του πακετου.Δλδ υπαρχουν κρυφα παγια η απλα δινω πχ 130 ευρω και για τρεις μηνες συν καποια προσφορα(πχ 2 μηνες ακομη) εχω DSL χωρις να πληρωνω τιποτα αλλο?Ευχαριστω για το χρονο σας!

Δημοσ.
...απλα δινω πχ 130 ευρω και για τρεις μηνες συν καποια προσφορα(πχ 2 μηνες ακομη) εχω DSL χωρις να πληρωνω τιποτα αλλο?

Aυτό ακριβώς. Go For It. ;-)

Δημοσ.
Καλήτερα να μην πάρεις κουτί.

Αγόρασε ενα καλό adsl modem us robotics' date='zyxel και πάρε τηλ. τον οτε για adsl γραμμή.[/quote']

Αυτό εξαρτάται και από τα πόσα λεφτά έχει ο καθένας.

Σίγουρα είναι καλύτερα με δική σου γραμμή χωρις περιορισμούς. Αλλά για αυτό χρειάζεται 60? (minimium) το μόντεμ, 34,99? + ΦΠΑ = 41,64? τέλος ενεργοποίησης ADSL, 15,90? +ΦΠΑ = 18,92? το μήνα πάγιο τέλος για 384/128 και κόστος πρόσβασης από ISP. Μία καλή προσφορά είναι το 3+3 της Forthnet 52,40? + ΦΠΑ = 62,36? /6 = 10,39? το μήνα.

Οπότε συνολικά βγαίνει 100-110? εφάπαξ και από εκεί και πέρα 29,31? το μήνα.

http://www.oteshop.gr/home/adslconnection.htm

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007885

Εγώ πήρα για την αδερφή μου το πακέτο από Media Markt ADSL in-a-box με 130? 3+3 μήνες δώρο, όλα πληρωμένα. Έτσι της βγήκε 21,5? το μήνα όλα μέσα. ;)

Απλά πιστεύω ότι κάποιος που ξεκινάει τώρα με ADSL, πρέπει να κοιτάξει και τα πακέτα. Υπάρχουν μερικές πολύ καλές προσφορές.

Και όσο γι' αυτό που λένε ότι αν τελειώσει το πακέτο, θα ξαναπληρώσεις τέλος ενεργοποίησης... Αφού ρε παιδιά δεν πληρώνεις τέλος ενεργοποίησης στα πακέτα. Στο χαρίζουν! Δείτε λίγο τις τιμές.

Έτσι αν θέλει μετά το πακέτο δική του γραμμή, θα την πληρώσει. Έτσι και αλλιώς την πρώτη φορά δεν την πλήρωσε.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για το χρονο σας.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να παω σε συνδρομη ADSL γιατι εχει κολλημα ο πατερας μου οτι δεν θα δουλευει σωστα και προτιμα να πληρωνει 100euro το μηνα για τη 3G της Vodaphone.Ετσι θελω να παρω κατι που να μην εχει παγιο τελος και δεσμευσεις.Ακουσα κατι φοβερο στο ραδιοφωνο, μια προσφορα της ΗΟL, 200euro και πληρωνεις 6 μηνες + 6 μηνες δωρο για οσους την αγορασουν μεχρι τα Χροστουγεννα!

Δημοσ.
Ακουσα κατι φοβερο στο ραδιοφωνο, μια προσφορα της ΗΟL, 200euro και πληρωνεις 6 μηνες + 6 μηνες δωρο για οσους την αγορασουν μεχρι τα Χροστουγεννα!

Πολύ καλή προσφορά, αν θελεις να δεσμευτείς για ένα τόσο μεγάλο διάστημα. Mε το ΦΠΑ βγαίνει ~237?. Μπορείς να πάρεις το πακέτο από το e-shop.

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001507

Επωφεληθείτε από τη μοναδική Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Hellas On Line: Αποκτήστε έως τις 31 Δεκεμβρίου το 6μηνο HOL Broadband Pack και κερδίστε 6 επιπλέον μήνες ΔΩΡΟ με τιμές που ξεκινούν από μόλις 199 ?, όλα πληρωμένα!

http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=3769;93

Δημοσ.

To μειονέκτημα των πακέτων (όχι όλων) είναι ότι μπορεί για κάποιο λόγο να θες να αλλάξεις ISP (πχ. η Hol έκατσε και μπήκαν πολλοι και δε δίνει bandwidth), ή να εκμεταλευθείς κάποια προσφορά απο isp. Επίσης σε περίπτωση που μετά πας σε δικιά σου γραμμή ΟΤΕ θα φας δυο εβδομάδες χωρίς dsl (απενεργοποίηση 4 μέρες, ενεργοποίηση άλλες τόσες τουλάχιστον). Αν εμπιστεύεσαι ότι ο ISP δε θα μείνει πίσω και πάρεις και 1 mbit γραμμή, δεν έχεις να χάσεις και πολλά μάλλον.

Δημοσ.

Όχι συνδέσεις για μεγάλο διάστημα γιατί περιορίζεσαι πολύ και αν υπάρξει πρόβλημα ή θέλεις να κάνεις κάποια αλλαγή δεν θα μπορείς. Άσε που άμα πέσουν οι τιμές και άλλο (αυτή την τάση έχει η αγορά) εσύ θα έχεις πληρώσει ήδη τα περισσότερα χρήματα.

Καλύτερα είναι να ξεκινήσεις με το κουτί της forthnet. Η HoL δεν είναι και τόσο καλή εταιρία και γενικά ψιλοσέρνεται...

Όσο για τα τέλη ενεργοποίσης και το κόστος του router δεν το γλιτώνεις γιατί κάποια στιμή θα πάρεις router (το μοντεμ σε usb είναι τρελές μουφιές) και επίσης κάποια στιγμή θα θέλεις να βγεις από τους περιορισμούς του πακέτου και άρα θα πληρώσεις και τα τέλη ενεργοποίησης.

Δημοσ.

i hol stin prosfora tis gia ton ena xrono...mou ipan oti meta de sou afinei ton eksoplismo....episeis i otenet stin prosfora tis gia tous 4 mines meta se ipoxreonei na sinexiseis tin sindesi adsl mazi tis gia 8 akoma mines....(o eksoplismos dikos sou se afti tin periptosi)....i kaliteri..(kata ti gnomi mou) prosfora ine afti tis vivodi me to dsl cube...eksoplismos dikos sou...5 mines...ke sindesi se 512 ke oxi se 384 opos oloi oi alloi...ke an ise ke foititis...meta tous 5 mines...vazeis to foititiko ke exeis apo prin ton eksoplismo..mias ke i kivernisara mas den ston plironei...

Δημοσ.
episeis i otenet stin prosfora tis gia tous 4 mines meta se ipoxreonei na sinexiseis tin sindesi adsl mazi tis gia 8 akoma mines

Ma ti leme twra?Den yparxei kati tetoio.Meta allazeis isp kanonika.Kai DEN se ypoxrewnei na ksanaperaseis adsl grammh opws to paketo tis forthnet.

Δημοσ.
Ma ti leme twra?Den yparxei kati tetoio.Meta allazeis isp kanonika.Kai DEN se ypoxrewnei na ksanaperaseis adsl grammh opws to paketo tis forthnet.

rotisa sto plesio ke etsi mu ipan...ousiastika..otan ipografeis mazi tous ti simvasi...ipografeis gia tous 4 tsaba mines ke gia tous ipoloipous 8...opou plironeis kanonika(keratiatika)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...