Προς το περιεχόμενο

Periergo problem me ektupwth Hewlett Packard 3550

Blackie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον παραπάνω εκτυπωτή. Ένας φίλος πήγε και γέμισε τα μελάνια του από ανάλογο κατάστημα. Αν και είχε περάσει αρκετός καιρός που ήταν άδεια, ο καταστηματάρχης του είπε πως δεν παίζει ρόλο το πόσο καιρό είναι άδεια και ο φίλος μου παρατήρησε πως το μελάνι έτρεχε κανονικά. Τα έβαλε στον εκτυπωτή και του έβγαλε πρόβλημα με το έγχρωμο, ενώ το μαύρο το δέχτηκε κανονικά. Από εκεί και πέρα πήγε να εγκαταστήσει ξανά το πρόγραμμα και στο σημείο που του ζητούσε να συνδέσει τον εκτυπωτή, αναγνωριζόταν σαν νέο υλικό ο εκτυπωτής, αλλά κολλούσε το πρόγραμμα. Δοκίμασε να το εγκαταστήσει και με τα 2 drives, με τα περιεχόμενα του cd στον Η/Υ, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σε λειτουργία, αλλά και σε safe mode. Όλοι αυτοί οι τρόποι δε δούλεψαν, οπότε αποκλείσαμε το να φταίει το software ή να υπάρχει επιπλοκή από άλλα προγράμματα ή τα drives. Παρ' όλα αυτά αναβόσβηνε το λαμπάκι του εκτυπωτή συνεχώς, ακόμα και όταν αφήσε την τροφοδοσία μόνο και τον αποσύνδεσε από τον Η/Υ. Κατά την εμπειρία σας ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα; Έχει χαλάσει ο εκτυπωτής ή φταίνε τα μελάνια για το όλο πρόβλημα (αν και μου φαίνεται δύσκολο, μιας και η εγκατάσταση δεν τελείωνε);

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι τα δυο γεγονοτα ειναι ασυνδετα μεταξυ τους.Θα καταλαβαινα να μη δουλευει καθολου ο εκτυπωτης με τα μελανια να χρησιμοποιουνται, αλλα πολυ δυσκολα μπορουν χαλασμενα μελανια να επηρεαζουν την εγκατασταση.

Δημοσ.

Αυτό βγάλαμε σα συμπέρασμα, απλά δε ξέρουμε ποιο είναι πιο πιθανό, να είναι πρόβλημα hardware ή software! Από τη στιγμή που το σύστημα αναγνωρίζει σαν νέο υλικό τον εκτυπωτή δε νομίζω να είναι πρόβλημα usb, το πιο λογικό θα είναι να έχει βλάβη ο εκτυπωτής ή να υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας του προγράμματος με το σύστημα (έχει κάτι ψιλοπροβλήματα ο Η/Υ του), αλλά όποιος ξέρει στα σίγουρα ας μας πει...

Δημοσ.

Παντως εμενα μου εκανε κατι κουλα το HP Scanner 3770 οταν ηθελα να κανω εγκατασταση drivers.Αναγκαστηκα να αφαιρεσω τελειως το σκαννερ, να βγαλω drivers, να τους ξαναβαλω, να συνδεσω σκαννερ και μετα να το βαλω στο ρευμα!Επισης κοιτα στο site της HP για καποια fixes...Εχεις δοκιμασει ολες τις usb?Αν ναι, κανε αυτο που σου ειπα με την προσθαφαιρεση hardware.Αν δε δουλεψει, μαλλον εχει προβλημα ο εκτυπωτης!

Δημοσ.

mporei apla to provlima na sinepese me to melani.alla kanonika enan ektipoti kai xoris melani na ton exeis anagnorisi ginetai kanonika.diladi otan bgazoume ta melania tha eprepe na xalage to installation?dokimase ton se allo pc kalitera i kane kana system restore.

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά, το πρόβλημα λύθηκε! Εγκαταστάθηκε το πρόγραμμα έτσι, ως διά μαγείας! Windows work in mysterious ways... :-P Πλέον έχουμε πρόβλημα με τις κεφαλές των μελανιών, τρέχουν αρκετά και δεν τις δέχεται ο εκτυπωτής παρουσιάζοντας μηνύματα όπως δεν υπάρχουν κεφαλές, δεν υπάρχει κεφαλή τριών χρωμάτων κλπ. Κάτι μου λέει πως ο φίλος θα πάει να τα σκάσει για καινούριες κεφαλές της HP...

Δημοσ.

Μαλλον πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενος...Κριμα.Παντως εγω χρησιμοποιουσα αρκετο καιρο μελανια ξαναγεμισμενα και δεν ειχα προβλημα.Πλεον αγοραζω κατι φθηνοτερα απο το Πλαισιο!

Δημοσ.
Εντάξει παιδιά, το πρόβλημα λύθηκε! Εγκαταστάθηκε το πρόγραμμα έτσι, ως διά μαγείας! Windows work in mysterious ways... :-P Πλέον έχουμε πρόβλημα με τις κεφαλές των μελανιών, τρέχουν αρκετά και δεν τις δέχεται ο εκτυπωτής παρουσιάζοντας μηνύματα όπως δεν υπάρχουν κεφαλές, δεν υπάρχει κεφαλή τριών χρωμάτων κλπ. Κάτι μου λέει πως ο φίλος θα πάει να τα σκάσει για καινούριες κεφαλές της HP...

oi kefales den einai gia pola gemismata kiolas.kai ama den kanei kai kali douleia o allos.pantos ama thes tis gemizeis kai monos sou i perneis imitasion.ola analoga tin xrisi pou kaneis kai tin poiotita pou thes.

Δημοσ.

Εγω εχω καταληξει(βασει της χρησης που κανω) πως με βολευεουν οι κεφαλες imitation.Μιση τιμη, ελαφρως χειροτερη ποιοτητα!

Δημοσ.

Συμφωνω και επαυξανω.Εγω τα χρησιμοποιω για εκτυπωση banners σε κακης ποιοτητας χαρτι, οποτε και δεν με νοιαζει το τελικο αποτελεσμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...