Προς το περιεχόμενο

3 erwthsoules...

dbDRAG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Giati to nod32 mu vriskei to c:\windows\svchost.exe ws threat????na to kanw rename i na to afisw na trexei...to pc proerxetai apo format kai o nod to vriskei san threat enw den exw mpei katholou net gia na einai worm klp

2.Pws mporw na apenergopoiisw na mhn ginetai expand o fakelos ta eggrafa mu ston windows explorer??

3.Giati enw vriskei oti uparxoun enhmerwseis gia ta windows den tis katevazei(pataw ok sto download vgainei i aspida sto taskbar kai kleinei amesws)??

Δημοσ.

Για την τρίτη ερώτηση έχω μια απαντησούλα :-)

Προφανώς κάποια μαλακία έχει γίνει στις ρυθμίσεις ασφαλείας. Πήγαινε Έναρξη-Ρυθμίσεις-Πίνακας Ελέγχου-Κέντρο Ασφάλειας.

Αν καταφέρεις να βρεις τι προκάλεσε το πρόβλημα μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ; Προσπαθώ εδώ και καιρό να κάνω αυτή τη #$$#@# ασπίδα να εξαφανίζεται και δεν τα έχω καταφέρει. Βλέπεις οι ενημερώσεις για τα windows είναι για τα μπάζα, μια και οι περισσότερες είναι για τον IE που έχω πάψει από καιρό να χρησιμοποιώ.

Δημοσ.
1.Giati to nod32 mu vriskei to c:\windows\svchost.exe ws threat????na to kanw rename i na to afisw na trexei...to pc proerxetai apo format kai o nod to vriskei san threat enw den exw mpei katholou net gia na einai worm klp

2.Pws mporw na apenergopoiisw na mhn ginetai expand o fakelos ta eggrafa mu ston windows explorer??

3.Giati enw vriskei oti uparxoun enhmerwseis gia ta windows den tis katevazei(pataw ok sto download vgainei i aspida sto taskbar kai kleinei amesws)??

για το 3 ... δεν ξαναβγαινει μετα η ασπιδα? Δηλαδη κλεινει κ δεν σε ειδοποιει οτι τα καταβασε? Το λεω γιατι κ σε μενα μπορει να εξαφανιστει αλλα το download το κανει κ μετα ειδοποιει οτι υπαρχουν ενημερωσεις κλικ για εγκατασταση κτλ.

Προσπαθώ εδώ και καιρό να κάνω αυτή τη #$$#@# ασπίδα να εξαφανίζεται και δεν τα έχω καταφέρει. Βλέπεις οι ενημερώσεις για τα windows είναι για τα μπάζα' date=' μια και οι περισσότερες είναι για τον IE που έχω πάψει από καιρό να χρησιμοποιώ.[/quote']

Γιατι δεν τις απενεργοποιεις τοτε, ωστε να μην βγαινει η ασπιδα?

Δημοσ.

Oxi den kanei katholou download kai piga sto site tis microsoft gia ta updates kai ekane elegxo sto pc mou kai vrike tis enhmerwseis pros download alla dipla eixe ena kokkino <x> sfalmatos...loipon kati pou dokimasa twra deixnei na epiase...evgala ta 2 windows updates pou eixe katevasei pio prin,ton installer kai ena allo..

Δημοσ.

1)Απο το site της microsoft:

Το αρχείο Svchost.exe βρίσκεται στο φάκελο %SystemRoot%\System32. Κατά την εκκίνηση, το αρχείο Svchost.exe ελέγχει το τμήμα υπηρεσιών του μητρώου για να δημιουργήσει λίστα με υπηρεσίες που πρέπει να φορτώσει. Πολλαπλές εμφανίσεις του αρχείου Svchost.exe μπορούν να εκτελεστούν ταυτόχρονα. Κάθε περίοδος λειτουργίας του Svchost.exe μπορεί να περιέχει μια ομάδα υπηρεσιών. Επομένως, ξεχωριστές υπηρεσίες μπορούν να εκτελεστούν, ανάλογα με τον τρόπο και το σημείο όπου ξεκινά το Svchost.exe. Αυτή η ομάδα υπηρεσιών επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο και τον ευκολότερο εντοπισμό σφαλμάτων.

Σε σένα είναι στο c:\windows και όχι στο c\windows\system32?? τότε είναι ιός και καλά κάνει το nod32 που το αναφέρει!! και απο τη στιγμή που δεν έχεις μπει καθόλου internet, ψάξε και το cd εγκατάστασης και τα προγράμματα που έβαλες κάποιο είναι μολυσμένο και σου έκανε τη ζημιά.

Δημοσ.
Γιατι δεν τις απενεργοποιεις τοτε, ωστε να μην βγαινει η ασπιδα?

Αυτό κάνω κάθε φορά όμως μετά την επανεκκίνηση ντούκου απ' την αρχή. Μήπως τα Windows τον παίζουν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...