sikaztarek Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δείτε αυτό: Ειλικρινά ηρέμησα όταν έπεσα τυχαία πάνω στο mlipod. Ένα plugin για το κλασσικό πλέον Winamp. Ξεχάστε το iTunes και μείνετε σταθεροί στο Winamp. ml_ipod site και Winamp plugins page Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Ναι αλλά μπορείς να βάζεις video και photos;;;Ή μόνο τραγούδια;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 To eixa dokimasei mia fora se ena kseno PC gia na min tou vazo itunes, kai mporo na po oti se kamia periptosi den exei tis dunatotites, tin upostiriksi kai tin eukolia tou iTunes. Kai prosopika, meta ta Win98 pote den evala Winamp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefkal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Ελληνικά δεν βλέπω να έχει. Κατά τα άλλα τι είναι αυτό που σε κάνει να λες ότι είναι καλύτερο; Αυτά που μας δείχνεις είναι λίγο-πολύ μία κόπια του iTunes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sikaztarek Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Είπα ότι είναι καλύτερο?! Πώς το συμπέρανες? Εναλλακτική πρόταση δίνω. Εμένα δε μου αρέσει το iTunes και με το Winamp "μεγάλωσα" μουσικά. Νομίζω μπορείς και photos εκτός από τραγούδια. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Και αν έχω χρησιμοποιήσει iTunes 30 ώρες, με το Winamp έχω περάσει χρόόόόνια ολόκληρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spkr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 .......ti itunes kai paparies parte kana mp3 ths prokophs. Itunes sucks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Fovero kai antikeimenikotato to teleutaio post. Genika pantos opos ton veleuei kanenas. Ego palia xrisimopoiousa Winamp. Sta XP, eixa mono WMP (pano kato idia RAM etrogan - Winamp kai WMP, opote glutona ena installation). Otan pira to iPod, evala to itunes kai sti narxi de mou arese. Mono otan to afisa na diaxeirizetai ta arxeia mou (move and rename), kai meta apo kairo eida oti me voleuei para polu. Genika oti goustarei kaneis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefkal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Περί ορέξεως . . . αλλά ρε συ sikaztarek μας είπες ότι: _________ Ξεχάστε το iTunes και μείνετε σταθεροί στο Winamp. ___________ Με τι λογική το είπες αυτό; @spkr Άπαιχτος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotoman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 παντως εγω οταν δυο φορες εκανα αυτο το switch τα aac δεν μου παιζανε ουτε στο winamp ουτε στο itunes!μου τα κατεστρεψε και επρεπε να ripparo απ την αρχη καμια 40αρια cd.γιαυτο κατσε στο itunes που ναι σιγουρο και ασε τα αλλα που τα εχει φτιαξει καποιος και δεν τα υποστηρίζει καν.το itunes τουλαχιστον ειναι apple certified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaros2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δοκιμαστε το anapod http://www.anapod.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Το itunes είναι μια χαρά πρόγραμμα.Απλά θέλει λίγο περισσότερο ψάξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APELSIN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Ε όχι και μια χαρά!!! Δοκίμασε anapod,xplay και θα δεις τη διαφορα. Αν και θα πρεπει να περιμενεις λιγο να υποστηρίξουν το video. Για τα προηγούμενα ipods δεν υπάρχει καν δίλημμα. XPLAY RULEZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefkal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Ας ανοίξουμε ένα θέμα: Τι δεν σας αρέσει στο iTunes και τι κατά την γνώμη σας του λείπει. Παρακαλώ να είστε συγκεκριμένοι και περιεκτικοί. Μην ξεχνάτε ότι αν θέλετε να κάνετε σύγκριση με κάποιο άλλο πρόγραμα ότι το iTunes είναι δωρεάν και για τις δύο πλατφόρμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dop Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Είναι δωρεάν αλλά δεν είναι free. Φίλος μου που έχει iTunes σε Mac δεν μπορεί χωρίς αυτό. Εγώ δεν το άντεξα ούτε 5'. Και επιπλέον δεν παίζει και σε Linux. Είναι όπως συνηθίσει ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Είναι δωρεάν αλλά δεν είναι free. εεεε?! :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.