xaxa1982 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Ξέρει κανείς αν η σουίτα OpenOffice 2 έχει συμπεριλάβει την υποστήριξη στα φορμά της MS όπως στο doc και στο pps?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Ναι, εννοείται. Και στο doc και στο pps/ppt και στο xls.
xaxa1982 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Εννοώ πρόλαβε να τα συμπεριλάβει?Γιατί δεν έχουν περάσει πάνω από 3-4 μέρες από τότε που η MS τα έδωσε για να χρησιμοποιηθούν από τις υπόλοιπες εταιρείες...Δηλαδή τώρα μπορώ να διαβάζω doc αρχεία με 100% επιτυχία,όπως και στο Office που έχει η Microsoft ή είναι όπως παλαιότερα που το OpenOffice είχε πρόβλημα με το να ανοίγει τα formats της Microsoft και σε πολλές περιπτώσεις κατέστρεφε το κείμενο?
xaxa1982 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Κανείς δεν ξέρει?Και μερικές ακόμα ερωτήσεις.Πιο καλό είναι το StarOffice της Sun ή το Openoffice?Έχετε δει πουθενά συγκριτικό?Έχετε διαβάσει πουθενά θετικά και αρνητικά?Υποστηρίζουν και τα δύο Ελληνική ορθογραφία?Αν κατεβάσω αγγλική έκδοση,θα έχω υποστήριξη στην Ελληνική ορθογραφία?
alkisg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Για το .doc που λες ότι το έχει "ανοίξει" η Microsoft, έχεις link; Εγώ για το .xml ήξερα μόνο, που είναι και royalty free... Η υποστήριξη .doc από το OpenOffice δεν μπορεί να είναι τέλεια, γιατί το κάθε πακέτο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά... Π.χ. μέχρι την έκδοση 1.1.4 το OpenOffice δεν είχε αυτόματα σχήματα ούτε εμφωλευμένους πίνακες, και επομένως αν είχες έγγραφο του Word που χρησιμοποιούσε τέτοια πράγματα δεν θα φαινόταν σωστά... Γενικά όμως έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, σε απλές περιπτώσεις είναι ΟΚ. Για StarOffice δεν έχω ιδέα, προτιμώ το δωρεάν OpenOffice. Ελληνική ορθογραφία σε αγγλική έκδοση γίνεται, έχει ξανααναφερθεί, κάνε ένα search...
Isle Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Καπου ειχα διαβασει οτι εκαναν reverse enginnering στο Word για να συμπεριλαβουν τα format του στο open office.Βεβαια αυτο δεν εγινε τελεια οπως μπορω να δω απο τη συζητηση σας.Ομως τωρα δηλαδη το open office θα διαβαζει τελεια τα αρχεια του word?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.