mi26 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 παιδια καλησπερα, Εβαλα ενα live cd του SuSe 9.2 και κανω boot μεσα απο το bios αλλα μετα την πρωυτη οθονη που μου βγαζει, μετα η οθονη μου λεει nosignal. Δεν μπορει το Linux να δει την οθονη!!! !!!! Η οθονη μου ειναι neovo F-15 TFT LCD PANEL και δεν μπορω να βρω πουθενα οδηγους για την οθονη για το linux. Αν εχει καποιος οθονη neovo ή αν μπορει καποιος να μου πει τι θα γινει με τους drivers και αν μπορω να βρω καπου! Please help. Βοηθεια εχω;;;;;;.......
cassidy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Τι πρόβλημα ακριβώς έχεις και τι διανομή linux;
mi26 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 βαζω το live cd και μου λεει οτι κανει boot αλλα μετα σβηνει η οθονη και μου λεει out of range και μετα τιποτα Δοκιμασα τα suse 9.2 Καρτα γραφικων ειναι αυτη που ειχε μητρική. Δεν ξερω τι ειναι
coffeex Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Dwse peisotera stoixeia gia to pc sou, mas les oti karta grafikwn exei aythn ths mhtrikhs kai den mas grafeis ti marka einai h mhtrikh (akribes montelo).
Dimmu_Borgir Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Out of range mallon shmainei oti h o8onh sou den antexei to vertical refresh rate, poses fores dld ananewnei thn eikona ana sec. Den xreiazesai driver gia o8onh Alla kalo einai na mas peis kai ti mhtrikh exeis
mi26 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Η μητρικη ειναι MSI MS-6524/G (v1.X) Micro ATX Mainboard
mi26 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 για πληροφοριες για την μητρικη εδω: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=44 Please Help!
mi26 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Out of range mallon shmainei oti h o8onh sou den antexei to vertical refresh rate, poses fores dld ananewnei thn eikona ana sec. Αυτο διορθωνεται ή δεν θα μπορεσω να βαλω linux;; Σε μια πληρη εγκατασταση θα εχω το ιδιο προβλημα;; Help
Dimmu_Borgir Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 den kserw pw douleuei to suse alla isws sto xorg.conf to modeline gia thn o8onh sou einai la8os kai dinei parapanw Hz sthn o8onh sou. Alla kalutera na pareis mia gnwmh apo kapoion me empeiria apo suse...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.