Προς το περιεχόμενο

Πουλάω σουπερ προγραμμα!!

Cplusplas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ολους τους υπευθυνους αυτου του σαιτ αν μπορουν και με καταλαβένουν να διαγράψουν από τη ζωη μας αυτο το τοπικ που ανοιξα . Εχει γελοιοποιηθει η ολη καταστασις και τιποτα δεν περνετε απο κανεναν σοβαροτητα εδω μεσα. Ηταν λαθος μου να αποτανθω εδω μεσα και να μπλεξω με ερασειτεχνες διασπαστές του προγραμματιστικού ιδεώδους που όλα γιαυτους ειναι κρακ ,απντειτς , απγκρειτς ,οβερκλοκιγ,τουτοριαλς , γκειμς και δε σημαζεβεται.. Αποχωρώ οχι ταπεινωμένος μα αναστημένος απο το ίδιο μου το λάθος. ΠΑΡΑΚΑΛΩ διαγραψτε το θεμα μου κυριοι διαχειριστές της ιδίας ιστοσελίδας

Τον Πρόεδρο τον Βασίλη τον Λεβέντη τί τον έχεις?

Δημοσ.
Επειδή είμαι εξωτερικό και δεν μου βρίσκονται Ευρώ, δέχεσαι λίρες Αγγλίας;

Diomedes

μπορω να στο στείλω ταχυδρομικος. Η λίρα αγγλίας ποσα ευρως είναι? ευρώ δεν έχουν εκει πανω? γραψε μου για τη λίρα ποσοτικώς με τι ισουτε εναντι του ευρού.

Δημοσ.
Αν μπορείς να απαντήσεις σοβαρά στο παραπάνω,τότε είσαι άξιος συγχαρητηρίων.Και μάλλον είσαι και ο μόνος...

Ναι μπορώ να απαντήσω σοβαρά και να του πω τη γνώμη μου για το πρόγραμμά του. Αν αξίζει, τι τιμή πιστεύω οτι είναι καλή, αν θα το πουλήσει πουθενά. Όλα αυτά βέβαια αν με ενδιαφέρει να του απαντήσω. Αλλιώς δεν κάθομαι να γεμίζω τη βάση της Insomnia με βλακείες και ηλιθιότητες.

Δημοσ.

Ευτυχώς που υπάρχει κι ένας έξυπνος ανάμεσά μας! Μάλλον ρε φίλε πρέπει να πας στο φόρουμ της ΜΕΝΣΑ! Χαραμίζεσαι εδώ πέρα

Δημοσ.

Από την αρχή του thread πιστεύω (και έγραψα) πως ο Cplusplas κάνει πλάκα και πολύ πετυχημένη μάλιστα απ' ότι φαίνεται. Αν κάνω λάθος και εννοούσε όσα έγραψε θέλω να του πω πως όσο λιγότερο αλαζόνας είναι κάποιος με τόσο μεγαλύτερη σοβαρότητα τον αντιμετωπίζουν. Διαφορετικά είναι να πείς "είχα μία ιδέα που θεωρώ καλή, δείτε το και πείτε μου" και διαφορετικά να πεις "μετά από πολλά meeting με τον Κύρο Γρανάζη τα καταφέραμε και σας παρουσιάζουμε το αυτόματο ξεσκονιστήρι λάμπας στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ, ευκαιρία, μην το χάσετε, δε θα το βρείτε πουθενά αλλού".

Δημοσ.
Diomedes

μπορω να στο στείλω ταχυδρομικος. Η λίρα αγγλίας ποσα ευρως είναι? ευρώ δεν έχουν εκει πανω? γραψε μου για τη λίρα ποσοτικώς με τι ισουτε εναντι του ευρού.

Den mporei mas douleveis sigoura!!

Δημοσ.

Όντως, δε γίνεται να δέχεται κάποιος να στείλει διεθνές δέμα (προφανώς registered για να είναι σίγουρος ότι θα φτάσει) χωρίς να θέτει ρητά τα έξοδα αποστολής σαν επιπλέον κόστος. Πιο πολλά θα κοστίσει η αποστολή απ' το λογισμικό αυτό καθ'αυτό!

Δημοσ.

Εχμμ...

Προτείνω μερικοί να αρχισουν τα δημητρικά και τις φυτικές ίνες για την καλή λειτουργία του εντέρου.

Πλάκα είχε.

Υ.Γ

Bassstarlet την επόμενη φορά που θα θές να δώσεις έμφαση στο point σου πάρε ενα σφυρί και άρχισε να βαράς τους υπόλοιπους στο κεφάλι (αν δεν σε ακούσουν με την πρώτη)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...