Προς το περιεχόμενο

Πουλάω σουπερ προγραμμα!!

Cplusplas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κι εμένα... πριν από 20 χρόνια... αλλά αφού το έφτιαξα κάποτε δεν πρέπει να το πουλήσω; Αντε, 10 ευρώ προσφορά μόνο γιά τους φίλους του insomnia και μαζί δώρο μία καφετιέρα χωρίς την κανάτα και ένας αποφλοιωτής γιά μπάμιες.

εγω δε πουλάω καφετεριες ουτε αποφλοιωτη. εγω δεν ειμαι τοσο παλιος στο προγραμματισμό αλλα καποτε θα γινω επαγγελματιας και αυτο κάνω τωρα αμεσως. το helo world δεν κανει κατι ιδιαιτερο , δεν ειναι χρησιμο για δουλεια , δεν αξιζε τον κοπο για να το εξεληξεις.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ne file prepei to thema na to paroume sovara. Opote kalo eine esi file na bgalis to programa sou se dimoprasia sto e-bay kai malista na to balis stin kentriki selida gia na gini patagos kai pistepse me tha mini i pio aperigrapti kai aksexasti stigmi stin zoi sou kai tha to thimase gia panta os tin proti sou kathara epaggelmatiki epitixia.Aksizis sinxaritiria file mou.

Δημοσ.

δεν παιρνει κανεις στα σοβαρα καποιον που ειναι ασειμος . ασειμος ειμαι κι εγω αλλα εχω αλλη φιλοσοφια στη ζωη μας. προτιθεμε να το κανω δωρεαν μονο και μονο για να δειτε τη λειτουργικότητα που εχει το Qopa μου. ετσι το εχω βγαλει σαν ονομασια προελευσης. μπ[ορει να μην ειναι μεγαλο σα μεγεθος αλλα ειναι μεγαλο σαν αξια. κιεγω ο αμυρος το πουλαω μολις 20 με 30 ευρωπουλα

Δημοσ.

Pistevw Oti Prepei Na Dwseis Dwrean To Programma Ston Hal9000 Gia Na Mas Pei Tis Entiposeis Tou.isws Kai Ena 50% Se Ola Ta Meloi Tou Insomnia Den Tha Itan Kako...omos Katoxirwse Thn Pagosmia Patenta Giati Aytoi Einai Oloi Kleftes...

Δημοσ.
δεν παιρνει κανεις στα σοβαρα καποιον που ειναι ασειμος . ασειμος ειμαι κι εγω αλλα εχω αλλη φιλοσοφια στη ζωη μας. προτιθεμε να το κανω δωρεαν μονο και μονο για να δειτε τη λειτουργικότητα που εχει το Qopa μου. ετσι το εχω βγαλει σαν ονομασια προελευσης. μπ[ορει να μην ειναι μεγαλο σα μεγεθος αλλα ειναι μεγαλο σαν αξια. κιεγω ο αμυρος το πουλαω μολις 20 με 30 ευρωπουλα

Εγο αιχω στηλοι την πιστοτικοι στο μειλ που αιστιλες και τορα λες οτι το δεινεις τσαμπα? Τα λευτα μας πεισο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...