CuBiCLe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Γειά σας! Ξαφνικά απο χτες, τα AVI στον υπολογιστή μου δεν παίζουν σωστά. Νομίζω ότι γίνεται απο την στιγμή που απεγκατέστησα το Studio 10, μαζί πρέπει να πήρε και το DivX codec. Απο τότε, τα AVI (και πάλι, όχι όλα, τα περισσότερα απο τα MJPEG που τραβάω με την ψηφιακή μου φωτογραφική είναι αυτά που έχουν κυρίως το πρόβλημα) δεν παίζουν σωστά. Παίζει ο ήχος κανονικά, αλλα δεν υπάρχει εικόνα. Ξανακατέβασα τα codecς, έλεγξα τα άλλα codecs που έχω (Morgan MJPEG), κατέβασα και το GSpot, και λέει ότι έχω τα απαραίτητα codecs. Οπότε ΓΙΑΤΙ δεν παίζουν; Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη, ευχαριστώ!
mrzero Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 to pio kalo einai tora na vgaleis oti codecs exeis entelos! ka8arise tin registry me Regitry Mechanic i kati paromio kane ena reboot kai ksana egkatestise ta codecs alla mono auta pou xriazese, min vazeis diafora paketa to ena panw sto allo p.x. K-Lite kai Ace
Bougas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 file mou to pinnacle media studio 10,einai aparadekto,exei para polla bugs,kai sou g@m...... to pc.to eixa pathei kai ego,kane ayto pou sou leei o mrsero kai tha fiaksoun ola.emena toulaxiston etsi diorthothike to problima.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.