fthanos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΔΕ ΡΩΤΑΓΑ; ΑΥΤΗ Η HOL ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΧΕ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΝΑ NETROUTE ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ :evil: ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ UPGRADE ΤΟ FIRMWARE ΤΟΥ (NAI! TO ΚΑΤΑΦΕΡΑ :grin: 8-) :grin: ) ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ACTIVE ΣΤΟ DC++ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ...ΧΑΝΟΜΑΙ...ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ WEB INTERFACE ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΣΗΤΟΥ NETROUTE... ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Καταρχήν καλωσήρθες στο forum Ενδιαφέρον αυτό που λες ότι προσπαθούσες για ώρες να κάνεις upgrade στο firmware του και αυτό γιατί στο 99% των περιπτώσεων γίνεται αυτόματα upgrade στο firmware από την ίδια την HOL κατά την πρώτη σύνδεση. Λυπάμαι γιατί δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω γιατί δεν ξέρω ποιες είναι οι ρυθμίσεις του DC++ (κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθώ και εγώ με αυτό) αλλά προς το παρόν έχω ανοίξει τις πόρτες μια χαρά για bittorent και emule. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να μας βοηθήσει γράφοντας τα όσο πιο αναλυτικά γίνεται μπας και ρίξουμε μια ματιά και εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 blepoume kamia diafora me anaba8mismeno firmware sto netroute? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Ειλικρινά φίλε δεν πρόσεξα απολύτως καμία διαφορά με το νέο firmware Την έκδοση που έχουμε την βλέπουμε από το Info/Device Info/Software Revision. Το δικό μου είχε 375 και με το που συνδέθηκε η γραμμή έγινε 523. Μην νομίζεις πάντως, αν δεν το είχα διαβάσει και εγώ στο aDSLgr δεν θα το είχα προσέξει γιατί γίνεται κατευθείαν με την πρώτη σύνδεση απολύτως αυτόματα... Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό ο καιρός θα δείξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fthanos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 ΣΥΜΦΩΝΩ... ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ Firmware ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ Adslgr ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙ, ΟΥΤΕ Σ'ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟ Firmware ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Reset ΤΟΥ Router ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ To Firmware ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ... Innersense ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΙΣΩΣ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΩ Dc++ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΩΣ Active ΜΕΛΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cartman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=17726 Ελπίζω να βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 eisaste euxaristhmenoi genikotera ap' auto to router? emena me ta torrz, otan syndeetai me parapanw apo 50-60 atoma kwlwnoun ola. auto mhpws einai shmadi pittarismenou dslam 'h einai apo tis ikanothtes tou router? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 εχμ και εμένα τα torrents γονατίζουν την σύνδεση 384 με alcatel 510. Γενικότερα αυτό πρέπει να συμβαίνει με τα torrents.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fthanos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 ΑΝ ΚΙ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΕΤ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Netroute 2, ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Forum ΔΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΤΥΧΕΙ... Thnx A Lot Cartman... ΑΠΛΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ Netroute ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ Usb ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ Ip 192.168.2.2 ΣΥΝΕΧΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΝΑ Netroute 2 ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ Ethernet ΘΕΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ Η ΙΡ 192.168.2.2 ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η 192.168.1.1 (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ)... ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟΣ... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ Router ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙ. That's All... ΩΡΑ ΓΙΑ Searching ΛΟΙΠΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
httpd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα: Που διάολο το βρήκανε και το πασάρανε μου λέτε? Βάζω static Ip 192.168.1.2 pc To modem ip 192.168.1.1 Και κουμπώνω το καλόδιο στο πορτ eth2. μπαίνω μέσα στο web interface δημιουργώ wan connection είτε με static dns είτε με automatic δεν βλέπει το Pc Ιντερνετ!! ΕΛΕΟΣ!!! Βάζω gateway στο pc 192.168.1.1 αλλά τίποτα!!! Μετά πάω σε range 10.0.0.0 koympono to kalodio sto port eth1 kai mpeno pali sto web interface. tora vlepo ena web interface me perisoteres rithmiseis WTF ? Kamia omos den douleuei den vriskei tin selida gia na mou aniksei ta configurations. Exo bgalei karkino me auto to modem re pedes!! eleos. Pao pali piso stin port eth2 kai 192.168.1.x Vlepo oti i dsl exi sikothei alla to pc pou einai koumpomeno apo to port eth2 den exei internet me tipota. to ti firewall exo klisei kai exo afisei nat to ti kanones exo valei sto firewall den ginete me tipota!!! Kamia voithia re pedes? Pos tha tou rikso ena master reset? aniksa to kapaki kai patisa to button alla den vlepo na goustarei na peksei.... p.s pou tha vro to firmware na tou to kotsaro pano ? Euxaristo poli! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak2000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 κι εγω ασχετος ειμαι αλλα με τις ιδηγιες του μανιουαλ το ρυθμισα μια χαρα μηπως τρεχει τπτ με το netroute?? οσο για το firmware βρηκα τη λυση... δες εδω! ! EDIT> οταν πηρα το νετρουτ ειχε πανω την εκδοση 345 και χρειαστηκε να γινει η αναβαθμιση 'manual' -ισως οσοι ειχαν την 375 να εγινε αυτοματα (η τελευταια ηταν η 523) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
httpd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 κι εγω ασχετος ειμαι αλλα με τις ιδηγιες του μανιουαλ το ρυθμισα μια χαραμηπως τρεχει τπτ με το netroute?? οσο για το firmware βρηκα τη λυση... δες εδω! ! EDIT> οταν πηρα το νετρουτ ειχε πανω την εκδοση 345 και χρειαστηκε να γινει η αναβαθμιση 'manual' -ισως οσοι ειχαν την 375 να εγινε αυτοματα (η τελευταια ηταν η 523) Peri asxetosinis ase ta sxolia man. Tha kitakso na tou kano kamia anavathmisi kai tha do an strosei allios na pane na $!@#%$236 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
httpd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Ok meta to firmware update deixnei na exei tis epiloges pou thelo kai euelpisto aurio prota o theos na peksei!!! Auto to bridge einai xara theou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
httpd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Τελικά το μόντεμ παρόλο που πέρασα λίγα κύματα στήθηκε πολύ καλά με το νεο firmware!!! Μπαίνοντας στο web interface δημιούργησα ένα wan connection. Το θέμα ήταν ότι δεν μπορούσα να βάλω username και password. Πατάω κανένα λινκ στο δίπλα μενού και δεν έβγαζε καμία σελίδα! Οκ του χώνω ένα ρεβοοτ ξαναμπαίνω στο wan section πατάω επεξεργασία χώνω τα στοιχεία μου και αφού κάνω save χώνω ένα reboot ξανά. Τελικά σηκώθηκε όπως έπρεπε και πλέον λειτουργούνε όλα τα Links στο δίπλα μενού. 1 ψήφος απο μένα δαγκωτή!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manowar13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Re paidia meta apo anavathmish sto teleuteo firmware to netroute2 den dexete to default password pou eixe sto web.Me ssh mpenei kanonika.Kserei kaneis kati?exei symvei kai se esas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.