Προς το περιεχόμενο

ακαταλαβιστικα στο nero!!!

mix@lis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το εξης προβλημα...!!!

Εκανα unistall το nero 6 που ειχα και κατεβασα το nero 7,αλλα...οταν ξεκιναω την εγκατασταση ολες οι οδηγιες που εμφανιζονται κατα την εγκατασταση εμφανιζονται με ερωτηματικα και κατι περιεργα σχηματακια.!!!!(με λιγα λογια δεν καταλαβαινω τιποτα!!!)βεβαια μπορω να το κανω install αλλα φιβαμαι μηπως και μετα γενικα στο προγραμμα μου εμφανιζονται ερωτηματικα!!!!!γιατι μου το κανει αυτο???τι να κανω για να διορθωθει??

Δημοσ.
Παιδια εχω το εξης προβλημα...!!!

Εκανα unistall το nero 6 που ειχα και κατεβασα το nero 7' date='αλλα...οταν ξεκιναω την εγκατασταση ολες οι οδηγιες που εμφανιζονται κατα την εγκατασταση εμφανιζονται με ερωτηματικα και κατι περιεργα σχηματακια.!!!!(με λιγα λογια δεν καταλαβαινω τιποτα!!!)βεβαια μπορω να το κανω install αλλα φιβαμαι μηπως και μετα γενικα στο προγραμμα μου εμφανιζονται ερωτηματικα!!!!!γιατι μου το κανει αυτο???τι να κανω για να διορθωθει??[/quote']

Exeis thn germanikh ekdosh gia afto pigiane "psaxta" (sinithws to dexi button einai to next) kai tha sou kanei kanonika thn egatastash .Mono sto setup exei to problima to Interface einai exellinismeno kai exei full support ta greek

Δημοσ.

file alakse tin glossa ton xp,bale ola agglika kai tha sta deixnei kanonika,kai otan kaneis tin egkatastasi ksanabale ellinika,kai ola tha einai entaksi.to ekane kai emena ayto,kai molis alaksa glossa,mou edeixne kanonika next,ktl.ta ypoloipa germanika pou les,den alazoun,mono to next,cancel kai ayta diorthonontai.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...