Προς το περιεχόμενο

Toca Race Driver 3

Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το game παιζει με DAEMON 403 AND UNHOOC all drives(cd,dvd's)

εκτος εαν υπαρχει serial ata HD οποτε disable ide1 and ide2 and power on ,only serial ata HD.That's all

Για περισσοτερες πληροφοριες στο καινουργιο τηλ του ΑΤ της γειτονιας σας.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια το Toca Race Driver 3 αξιζει σιγουρα!

Εχει καποιες μερες που το εχω και ηθελα να το παιξω λιγο πριν πω την γνωμη μου.

Το πηρα πολυ διστακτικα γιατι ειχα παιξει το Toca Race Driver 2 που ηταν αθλιο!

Το Toca Race Driver 3 ειναι πραγματικα αλλο παιχνιδι, τρομερη βελτιωση.

-Εξομοιωση αρκετα καλη. Δεν μπορω να ειμαι καθετος καθως δεν εχω οδηγησει πολλα ειδη αυτοκινητων που περιλαμβανονται στο παιχνιδι.

-Γραφικα παρα πολυ καλα. Η μηχανη γραφικων του αξιζει συγχαρητηρια καθως με Radeon 9600 Pro παιζω με 1024*768 στα 75 Hz και ολα στο high με το αποτελεσμα να ειναι πολυ καλο χωρις να χανει frame με 20 αυτοκινητα στην πιστα.

-Οι ρυθμισεις για τιμονι ειναι πραγματικα παραδειγμα προς μιμηση. Γενικοτερα τα menu και οι ενδειξεις στην οθονη στην διαρκεια του αγωνα ειναι αριστες.

-Ο ηχος, οπως και στα περισσοτερα τελευταια racing games, ειναι πολυ ρεαλιστικος.

-Παρα πολλα ειδη αυτοκινητου και αγωνων, GT, WRC (και Groupe B), F1, Indy και αλλα, απο το 1930 εως σημερα.

Ισως να μην ειναι τοσο ρεαλιστικο οσο το GTR: FIA Racing ή Richard Burns Rally αλλα ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο χωρις να γινεται arcade οπως τα NFS.

Το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους τους αρεσουν τα racing games! Βαθμο τουλαχιστον 8/10 :-D

Δημοσ.

Ωχ με πιασανε στα πρασα!!

S2Katana μια που ξερω οτι εισαι racing game fan δοκιμασε το!

Αντε και μετα θα ξεκινησουμε το Toca Race Driver 3 Best Lap Times Cup!

Οπως βλεπεις ειμαι εντελως αμετανοητος "προδοτης"! :-D

Δημοσ.

Οκ, θα το προμηθευτω και θα αρχισουμε τις κοντριτσες μας φιλε μου!

Υ.Γ. Σχεδον ασπροπροσωπους μας εβγαλε παλι ο Μιχαλακης!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εχει συμβει σε κανενα.. Το παιχνιδι μετα απο καποια ωρα, (οχι πανω απο 10 λεπτα) χαλάει!!! και εξηγω.. Αρχιζει και κανει σπασιματα, ο χρονος τρελενεται και τρεχει σαν τρελος, οπως επισης και τα υπολοιπα αυτοκινητα.. τα controls τα παιζουν τελειως με αποτελεσμα οταν πατας γκάζι να "ξεπατιεται" αυτοματα με το που πατας αριστερα η δεξια.. και ολα πανε διακεκομενα.. οταν βγεις δε στο μενου, ολα τα βελακια πανε σαν τρελα... αυτο δεν φτιαχνει παρα μονο με επανεκκινιση του υπολογιστη.. μηπως εχει ακουσει κανενας για παρομοιο bug? Απο πληκτρολογιο παιζω.

Το μηχανακι που εχω ειναι:

AMD X2 4200 cpu

ASUS A8N-E mobo

2x512 KINGSTONE RAM

LEADTEK 6800GS GPU

AUDIGY 2 SOUNDCARD

WDD RAPTOR 36.2 HDD (WINDOWS)

Εχω αλλαξει 3 διαφορετικους driver για την Nvidia, εβαλα το τελευταιο Bios και τους τελευταιους driver για το mobo απο ASUS αλλα και απο Nvidia αλλα τζιφος..

Η αναλυση που παιζω ειναι 1280x960 δοκιμασα και 1024x768 αλλα τιποτα..

Υπερθερμανση ΔΕΝ ειναι καθως εχω βάλει εξωτερικους αισθητηρες θερμοκρασιας σε GPU, CPU, CHIPSET, HDD με θερμοκρασίες στους 40 βαθμους maximum για όλα απο τα 4..

S O S ....... S O S.... ...---... ...---...

Thanx για την ωρα σας..

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εχει συμβει σε κανενα.. Το παιχνιδι μετα απο καποια ωρα, (οχι πανω απο 10 λεπτα) χαλάει!!! και εξηγω.. Αρχιζει και κανει σπασιματα, ο χρονος τρελενεται και τρεχει σαν τρελος, οπως επισης και τα υπολοιπα αυτοκινητα.. τα controls τα παιζουν τελειως με αποτελεσμα οταν πατας γκάζι να "ξεπατιεται" αυτοματα με το που πατας αριστερα η δεξια.. και ολα πανε διακεκομενα.. οταν βγεις δε στο μενου, ολα τα βελακια πανε σαν τρελα... αυτο δεν φτιαχνει παρα μονο με επανεκκινιση του υπολογιστη.. μηπως εχει ακουσει κανενας για παρομοιο bug? Απο πληκτρολογιο παιζω.

Το μηχανακι που εχω ειναι:

AMD X2 4200 cpu

ASUS A8N-E mobo

2x512 KINGSTONE RAM

LEADTEK 6800GS GPU

AUDIGY 2 SOUNDCARD

WDD RAPTOR 36.2 HDD (WINDOWS)

Εχω αλλαξει 3 διαφορετικους driver για την Nvidia, εβαλα το τελευταιο Bios και τους τελευταιους driver για το mobo απο ASUS αλλα και απο Nvidia αλλα τζιφος..

Η αναλυση που παιζω ειναι 1280x960 δοκιμασα και 1024x768 αλλα τιποτα..

Υπερθερμανση ΔΕΝ ειναι καθως εχω βάλει εξωτερικους αισθητηρες θερμοκρασιας σε GPU, CPU, CHIPSET, HDD με θερμοκρασίες στους 40 βαθμους maximum για όλα απο τα 4..

S O S ....... S O S.... ...---... ...---...

Thanx για την ωρα σας..

Δημοσ.

geia sas filoi rallystes!

na sas pw thn alhthia emena to toca 3 den mou arese....

to toca 2 pisteyw kalytero......

toulaxiston egw epaiksa pio poly to 2 ...

o realismos einai ligo xeiroteros apo to 2 (kateme panta).....

to mono pou xarhka sto game einai ta polla amaksia....

alla kai pali ayto sta paixnidia den mou aresei giati enw vazoun polla amaksia den prosexoun thn odhgikh symperifora tous(allo na odhgas ntalika kai allo na odhgas cart) ....

gia thn akriveia thn 3rd fora pou to epaiksa to ediwksa kiollas (uninstall) ....

kai ayto giati ksekleidwsa ola ta eidh amaksiwn (peripou)....

den tha sygxwrousa pote ton eayto mou ean edina lefta gia kati tetoio (h st@rforce eytyxws einai akoma gtp kai dokimazoume prin agorasoume(leme twra) :) ) ....

parola ayta den thelw na apotrepsw kanenan apo to na dokimasei-agorasei to paixnidi.....

gia na katalavete ta gousta mou eimai fun twn GranTurismo ColinMcRae F1(EA) RichardBurnRally me thn seira pou ta egrapsa...

ayta... elpizw na voithisa tous mellontikous (?) agorastes....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αντε ναι?Εγω επαιζα το 2 στο ιντερνετ που το ειχα αυθεντικο.Το θεμα ειναι πως πηγαινα με γραμμες και κατι αγγλακια που οδηγουσαν χαλια μου καναν ban γιατι ελεγαν πως τσιταρω!Ελεος.

Δημοσ.
Αντε ναι?Εγω επαιζα το 2 στο ιντερνετ που το ειχα αυθεντικο.Το θεμα ειναι πως πηγαινα με γραμμες και κατι αγγλακια που οδηγουσαν χαλια μου καναν ban γιατι ελεγαν πως τσιταρω!Ελεος.

Nai paizei kanonika!

Pantws einai poli metrio apo oles tia apopseis-grafika, ixos, gameplay.... alla exei tin plaka tou.... kai den einai kai diskolo.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...