Προς το περιεχόμενο

Toca Race Driver 3

Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οντως το τοca 2 sto wrc ηταν τουλαχιστον εμετικο...το sega rally ειναι sim μπροστα σε αυτο το τερατουργημα.οδηγουσα και με επιανε ζαλαδα...

η codemasters παει κατα διαολου :???:

Δημοσ.
οντως το τοca 2 sto wrc ηταν τουλαχιστον εμετικο...το sega rally ειναι sim μπροστα σε αυτο το τερατουργημα.οδηγουσα και με επιανε ζαλαδα...

η codemasters παει κατα διαολου :???:

Όπως το δει κανείς, για εμένα ναι. Επειδή το έχει γυρίσει οριστικά στις κονσόλες και κανείς δεν παίζει εξομοιωτές εκεί, για αυτό και τα ports στα PC έχουν αυτά τα χάλια. Αλλά και αρκετούς PCάδες βλέπω να έχουν τέτοια γούστα, οπότε μάλλον δεν πάει κατά διαόλου.

Είπαμε, arcade, αλλά όλα έχουν και κάποια όρια. Θέλεις να φτιάξεις arcade racing; Ωραία, δώσ'του τουλάχιστον την συμπεριφορά του Most Wanted, που, αν μη τί άλλο, έχεις μία μικρή αγωνία μήπως και σου γυρίσει το αμάξι. Όχι το αμάξι να πηγαίνει πάνω σε ράγες, σαν τα racing στα κινητά μας. Και γράψε και καινούργιο κώδικα, όχι να ξαναζεσταίνεις τον παλιό.

Σε 'κανα δύο χρόνια όλο και κάποιο περιοδικό θα το δώσει δώρο, τότε ΙΣΩΣ το παίξω...

Δημοσ.
Πάντως το Demo που κατέβασα εγώ πριν 15-20 μέρες περίπου δεν δούλευε αν και υποτίθεται ήταν Official.... ( δεν έβρισκε κάποοιο dll αρχείο)

Για να δούμε κι αυτό...

mia ap ta idia kai se mena gia to prwto demo me to civic. eipa na katevasw kai to official mpas kai doume tpt kalitero alla tsampa to -bw pou edwsa..

ma re gmt ti patates einai autes pou vgazoun oi codemasters ta teleutaia xronia? pou einai ta 2 prwta-prwta toca panw sto btcc? krima re gmt..

de lew to paixnidi exei kala stoixeia opws merikes ru8miseis, upgrades &ena swro prwta8limata kai tracks alla ti na ta kaneis me ton aisxro kai gia gelia xeirismo tou? ta grafika tou episis einai entelws xalia kai den dikaiologoun tin epe3ergastiki isxu pou xreiazontai. kuriolektika einai pseftika.. gia na mi pw gia to apaisio brightness pou exei.. tespa.. krima tetoia katantia gia tous codemasters..

Δημοσ.

voodooman loool

ερωτηματικα δεν ηθελα να τα βαλω απλα μπηκαν λαθος με τη φατσουλα

δεν ρωτησα δηλαδη αν παει κατα διαολου.ειναι στο διαολο ηδη για μενα.

απλα βαριομουν το edit

:grin:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Emana pantws to Toca race drive to 2 mou arese arketa,den nomizw oti ta aytokinita phgenan se rages,nomizw eixe kai epeipedo dyskolias pou itheles na paixseis,eixa timonaki kai to eixa balei kai kala sto realistiko kai htan arketa kalo!

Alla gia na mhn fygw apo to thema,ebala to toca race driver 3 multiplayer kai synexeia mou leei oti den mporei na syndethei,epeidh eimai pisw apo router mhpws xserete poia port prepei na anoixsw kai an xreiazete kati allo???Eyxaristw!

Δημοσ.

Μα πώς να το παίξει κανείς, αφού είναι starforce protected! Δύσκολα θα βρεις κάποιον εδώ μέσα που θα το αγοράσει γνήσιο...

Δεν ξέρω πόσο έχει στην Ελλάδα, αλλά στο play έχει μόλις 28.99 euros. Για να πω την αλήθεια, μπήκα στον πειρασμό να το αγοράσω, αλλά μετά θυμήθηκα πόσο αίσχος ήταν τα προηγούμενα δύο και κρατήθηκα. Τρίτη φορά το ίδιο λάθος δεν λέει...

Δημοσ.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...............

Multi Player.......ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

ΗΧΟΣ .........ΤΕΛΕΙΟΣ

ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ DΕΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ...

ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ Original

90 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ +30 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΙΝΕΣ

Crash Models Perfect

All Kinds Of Views Inside Outside

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ .....ΤΕΛΕΙΟ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ .... ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

Δημοσ.

Τελικά, είμαι αδιόρθωτος.

Μετά από τα 80 πεταμένα ευρώ που έχω δώσει σε αυτήν την εταιρία, ακόμη συζητάω να αγοράσω παιχνίδι τους...

Konstantin, να σου κάνω μερικές ερωτήσεις και από τις απαντήσεις σου θα κριθεί αν θα το αγοράσω!

-Αν έχεις παίξει το 2, η συμπεριφορά των αυτοκινήτων είναι ίδια με εκείνου;

-Γενικά,πώς θα χαρακτήριζες την οδική συμπεριφορά του παιχνιδιου; Τα αυτοκίνητα βγαίνουν εύκολα από τις στροφές ή κρατάνε σαν τραίνα; Υπερστρέφουν-υποστρέφουν;

-Η αίσθησή του παραμένει "κονσολιάρικη"; Με αυτό εννοώ μεγάλα κουμπιά στα menus, "press enter to play", λιτά menus;

Συγνώμη που γίνομαι μίζερος και ψείρας, αλλά λεφτούλια είναι αυτά και μετά το GTR είναι κρίμα να ξεπέσω σε κάτι λιγότερο.

Μάλλον θα τα επενδύσω στο GT Legends και ας μη μου αρέσουν τα αυτοκίνητα που έχει, να είμαι σίγουρος...

Δημοσ.

Bασικα ειχα τερματισει το 2ο, και ειχε εξαιρετικο ηχο και καλα για την εποχη γραφικα.Ομως, ο χειρισμος ηταν μετριος.Πολυ arcade, ενω το 1ο ηταν αρκετα ενδιαφερον.Μακαρι να ειναι καλο το 3ο.

Δημοσ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ 2 ΗΤΑΝ ARDADE ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΟ

ΤΟ 3 ΕΧΕΙ SIM KAI SIM RPO

ΕΓΩ ΤΟ (ΠΑΙΖΩ) ΣΤΟ SIMULATION OXI ΣΤΟ PRO ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΠΛΟ SIM ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ

οδική συμπεριφορά παιχνιδιου.....ΤΕΛΕΙΑ

Υπερστρέφουν ΚΑΙ υποστρέφουν

ΠΧ LANCIA STRATUS ΣΕ ΧΩΜΑΤΙΝΗ (ΥΠΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΣΤΟ FULL)

TO GAME ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ CRACK ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΩΡΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (4.5 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ 4.5G TO IMAGE)

STO GAME COPY YPARXEI KAI TO BONUS UNLOCKER

ΤΕΛΙΚΟΣ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ MUST

TO GAME ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ COLLIN2 AΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ....

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΙΝΗΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

ΓΙΑ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...