Προς το περιεχόμενο

Toca Race Driver 3

Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως το Demo που κατέβασα εγώ πριν 15-20 μέρες περίπου δεν δούλευε αν και υποτίθεται ήταν Official.... ( δεν έβρισκε κάποοιο dll αρχείο)

Για να δούμε κι αυτό...

Δημοσ.

Αν και δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο το συγκεκριμενο demo, εχω ακουσει οτι ειναι πιο πολυ arcade απο τα 2 προηγουμενα...Μακαρι να μην ισχυει, γιατι χρειαζομαστε ενα simulation racing game για το χωρο του pc

Δημοσ.

Wolfidis, με έψησες τώρα αδερφέ να πω στο θείο να μου φέρει το GT Legends να το δοκιμάσω. Τα δύο πρώτα TOCA μου άρεσαν πάρα πολύ αλλά όταν έπαιξα το Forza στο ΧΒΟΧ, ξενέρωσα τόσο πολύ που τα παράτησα, ήταν πολύ arcade τελικά και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.

Είμαι offtopic, αλλά επειδή με ενδιαφέρει πάρα πολύ να παίξω online και με τα rFactor, GTR FIA Racing και το Live for speed δεν τα κατάφερα καλά (με λίγα λόγια, χρειάζεται να πληρώσω για να παίξω) μήπως ξέρεις αν έχω ελπίδα με το GT Legends?

(ναι, αναγνωρίζω ότι είναι πολύ χύμα το post μου)

Δημοσ.

nzeppos exeis pm

Παντως το GTL θελει οποσδήποτε αναλογικο γκαζι αλλιως νομιζω οτι δεν παιζεται... Εγω εχω συνδεσει το χειριστηριο του χβοχ στο PC αλλα αν και στις ρυθμίσεις του χβοχ (στο PC) το δειχνει αναλογικο, οταν πας στην καρτελα του πως θα το βλεπουν τα Windows δεν δουλευει αναλογικα, μονο oi μοχλοί είναι αναλογικοι.....

Δημοσ.

Νομίζω μπορείς να τα κάνεις αναλογικά τα wings, αν ανοίξεις το setup του XBCD και :

1. Πας στο "triggers" (κάπου στα αριστερά, κάτω από τα calibration screens και βάλεις στα "Left Trigger" -> "Slider Y-" και στο "Right Trigger" -> "Slider Y+" (αντί για "button" που είναι το default)

2. Ενδεχομένως να χρειαστεί να πας από κάτω στο "Axes Configurations" και να βάλεις "Slider Y" -> "Throttle" αντί για "Ry" που είναι το default. Πάτα κι ένα Apply και δοκίμασέ το. Αν δεν δουλέψει, δοκίμασε διάφορες ρυθμίσεις στο "Axes Configurations", μπορεί να θέλει "Z" ή ακόμα και "Ry" στο "Slider Y".

Θα το βάλω τώρα να το δοκιμάσω με το NFS Most Wanted και θα σου πω.

(ΥΓ. έτσι με βλέπω κι εμένα να παίζω, έχω 2 τιμονιέρες (Guillemot Ferrari και Speedlink 6690) και από τη φασαρία να τις βαζωβγάζω από τη ντουλάπα καλύτερο το joypad, μόνο μια στο τόσο τις..ξεσκονίζω)

edit: ΟΚ, δουλεύει κανονικά όπως το έγραψα, και στο NFS:MW και στο Live for speed (δεν έχω άλλο πρόχειρο ραλάκι να το δοκιμάσω). Triggers σε Slider Y και Slider Y σε Throttle.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν πατάω γκάζι+φρένο ταυτόχρονα δεν ανάβει το φανάρι πίσω. Επειδή είναι στον ίδιο άξονα γκάζι+φρένο, αν δεν πατάω τίποτα είμαι στο κέντρο του άξονα (0) και το γκάζι δίνει θετικές τιμές, το φρένο αρνητικές. Και πρέπει η σούμα τους να δώσει αρνητική τιμή για να ανάψει το φανάρι. Παρ'ολ'αυτά φρενάρει μια χαρά, για τους πίσω όμως που δεν θα βλέπουν το φρένο, δεν ξέρω τι θα γίνει.

Ή μάλλον ξέρω! Αν είναι ξένοι θα πέσουν πάνω μου. Αν είναι Έλληνες δεν θα υπάρχει πρόβλημα, θα καταλάβουν ότι φρενάρω έτσι κι αλλιώς, συνηθισμένοι γαρ από τα χιλιάδες φορτηγά, αγροτικά, αμάξια 30ετίας κλπ που κυκλοφορούν χωρίς φώτα στα φρένα (ή και χωρίς φρένα).

Παιδιά, συγγνώμη για το offtopic. Τελευταίο ήταν.

Δημοσ.

Η codemasters καταφέρνει το ακατόρθωτο, χειροτερεύει τα TOCA συνεχώς.

Το έπαιξα το demo Και δεν ήξερα αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Η ίδια γελοία συμπεριφορά των οχημάτων, τα ίδια προβλήματα στη σύνδεση του τιμονιού, παρόμοια γραφικά (ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ψεύτικα). Γενικά η μηχανή του παιχνιδιού δεν έχει καμμία διαφορά με το 2, μέχρι και τα προβλήματα στον ήχο που είχα μεταφέρθηκαν αυτούσια από το 2 στο 3!

Και για κάποιο περίεργο λόγο, το παιχνίδι σέρνεται.

Ας πω και ένα θετικό, το μοντέλο ζημιών.

Με λίγα λόγια, ούτε κόπια για εμένα, ιδίως μετά τα 40 ευρώ που είχα δώσει για το 2.

GTR και GT legends, τελεία και παύλα.

Δημοσ.

πεστα ρε woodo!

παιδες μην το ψαχνετε σοβαροι εξομοιωτες για pc ειναι μονο τα GTR,GT-LEGENDS και το θρυλικο πλεον στο χωρο του ραλλυ το richard burns rally.

για το τοca ειμαι πολυ επιφυλακτικος περιμενω μια απο τα ιδια.... :neutral:

Δημοσ.

Να δούμε πότε θα καταλάβουν οι εταιρίες ότι τα ραλάκια που πουλάνε είναι τα simulations και όχι οι χαζομάρες τύπου Ridge Racer και σία. Αν θέλαμε να παίζαμε arcade θα λιώναμε το παλιό καλό Outrun (ή έστω αυτό που βγήκε πέρσι) και το GT4 δεν θα πούλαγε καθόλου.

Με πείσατε τώρα να ξαναβάλω το R.Burns (θεός σχωρέστον), είχα καιρό να το παίξω.

Δημοσ.

nzepo και καλα θα κανεις!

εγω μια ζωη περιμενα να βγει ενα καλο ραλλυ της προκοπης...vrally?για κλαματα....οτι χειροτερο..wrc στο ps2??αυτο ειναι για γελια....

ολο χαζα games ηρθε το colin που εσωσε καπως την κατασταση..οταν βγηκε το rbr

τα παιξα....δεν υπαρχει καλυτερος τιτλος rally απλα....

να σαι καλα ρε richard εκει που εισαι...

λογω κοληματος και αρωστιας με το σπορ που λεγεται wrc το rbr παιζεται σε προτζεκτορα μαζι με ενδοεπικοινωνια(οι πιστες ειναι γραμενες σε τετραδιο) με sparco bukcet τιμονιερα momo racing

φοβερη εμπειρια...

πηγαινε και blackholemotorsports να κατεβασεις αλλους ηχους original αυτοκινητα κλπ

α και ξεχασα!υπαρχει το rbr net 3.0 για ατελειωτες μαχες στο ιντερνετ!

Δημοσ.
Νομίζω μπορείς να τα κάνεις αναλογικά τα wings' date=' αν ανοίξεις το setup του XBCD και :

1. Πας στο "triggers" (κάπου στα αριστερά, κάτω από τα calibration screens και βάλεις στα "Left Trigger" -> "Slider Y-" και στο "Right Trigger" -> "Slider Y+" (αντί για "button" που είναι το default)

2. Ενδεχομένως να χρειαστεί να πας από κάτω στο "Axes Configurations" και να βάλεις "Slider Y" -> "Throttle" αντί για "Ry" που είναι το default. Πάτα κι ένα Apply και δοκίμασέ το. Αν δεν δουλέψει, δοκίμασε διάφορες ρυθμίσεις στο "Axes Configurations", μπορεί να θέλει "Z" ή ακόμα και "Ry" στο "Slider Y".

Θα το βάλω τώρα να το δοκιμάσω με το NFS Most Wanted και θα σου πω.

(ΥΓ. έτσι με βλέπω κι εμένα να παίζω, έχω 2 τιμονιέρες (Guillemot Ferrari και Speedlink 6690) και από τη φασαρία να τις βαζωβγάζω από τη ντουλάπα καλύτερο το joypad, μόνο μια στο τόσο τις..ξεσκονίζω)

[b']edit[/b]: ΟΚ, δουλεύει κανονικά όπως το έγραψα, και στο NFS:MW και στο Live for speed (δεν έχω άλλο πρόχειρο ραλάκι να το δοκιμάσω). Triggers σε Slider Y και Slider Y σε Throttle.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν πατάω γκάζι+φρένο ταυτόχρονα δεν ανάβει το φανάρι πίσω. Επειδή είναι στον ίδιο άξονα γκάζι+φρένο, αν δεν πατάω τίποτα είμαι στο κέντρο του άξονα (0) και το γκάζι δίνει θετικές τιμές, το φρένο αρνητικές. Και πρέπει η σούμα τους να δώσει αρνητική τιμή για να ανάψει το φανάρι. Παρ'ολ'αυτά φρενάρει μια χαρά, για τους πίσω όμως που δεν θα βλέπουν το φρένο, δεν ξέρω τι θα γίνει.

Καπαιταν Αντρέα Ζέππο χαίρομαι όταν σε βλέπω...!!!! Σε ευχαριστώ πολύ μεν!!!!!! Δουλευεί ακριβώς όπως πρέπει και δουλευουν και τα stop ωστε να σε βλέπουν οι άλλοι όταν φρενάρεις!

Είναι αλήθεια ότι το είχα αφήσει το παιχνίδι εδώ και μέρες επειδή δεν είχα αναλογικό γκαζι/φρένο, τώρα όμως θα ξανασχοληθώ μαζί του. Πάντος είναι πολύ περίπλοκο παιχνίδι και θελει να του αφιερώσεις τεράστια ποσότητα χρόνου για να μάθεις έστω να οδηγείς αξιοπρεπός....

Άντε κατέβασετο να μας κάνεις και κάνα μάθημα οδήγησης γιατί είμαι κουλός 100%....Αν θυμάσαι την εκπομπή "Κουλοί & Δρόμοι"... Έχει και κάτι τρελές ρυθμίσεις σχετικά με το αμαξι που ούτε που τις καταλαβαίνω...

Τέλος πάντων... πάω να δοκιμάσω και κάνα πιο γρήγορο αμαξι απο το mini... Για να δούμε τώρα πως θα είναι...

Όσον αφορα το TOCA 2 εμένα μου άρεσε αρκετά....ήταν έυκολο και στην οδήγηση...

Δημοσ.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ στο TOCA 2 την απίστευτη συμπεριφορά των οχημάτων στους αγώνες WRC (όχι ότι στις άλλες μορφές αγώνων τα πήγαινε καλά...). Και τολμάνε να το χαρακτηρίζουν και "ultimate driving simulator!" A xa xa!

Επειδή όμως είμαι αδιόρθωτα άρρωστος, θα κατεβάσω και το νέο demo των 550 MB, όπου η codemasters λέει ότι έχει τεράστιες διορθώσεις σε σχέση με το demo του civic. Για κάποιον περίεργο λόγο, επιτρέπω σε αυτήν την εταιρεία να με κοροϊδεύει κατ'ἐξακολούθησιν. Ε,ρε μπινελίκια που θα φάνε, αν είναι και αυτό μάπα, που θα είναι.

Παιδιά, πότε πέθανε ο Burns τελικά; Είχα μείνει στα γεγονότα πριν από δύο χρόνια, όταν μάθαμε ότι είναι άρρωστος...Ας αναπαυθεί λίγο, μετά από τόσο τρέξιμο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...