Προς το περιεχόμενο

PC μόνο για excel-word!!

damiano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η χρηση Word - Excel αν συνοδευονται απο πολλα γραφικα και εξεζητημενες συναρτησεις απαιτουν σημαντικη ισχυ. Καλο θα ειναι να πας κατευθειαν σε 1024 RAM για να εισαι O.K. Τα 512 δεν θα ελεγα οτι ειναι καλη λυση.

simfonw sto oso perisotero toso kalitera file mou alla siga pia, siga!!! oute to farcry den zitaei 1gb mnimis, to parakaname pistevw, kai pc me 256 me p3 @1000 leitourgei teleia me winxp kai office03

Δημοσ.

Ο Silent Arrow έχει δίκιο.. για γραφικά δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά στο excel έχουν αρκετά αρχεία με πολλές συναρτήσεις και υπολογισμούς .. θα το δούμε το θέμα μνήμης .. το βλέπω να καταλήγει σε thread win2000 Vs winXp :)

Δημοσ.
simfonw sto oso perisotero toso kalitera file mou alla siga pia, siga!!! oute to farcry den zitaei 1gb mnimis, to parakaname pistevw, kai pc me 256 me p3 @1000 leitourgei teleia me winxp kai office03

Φιλε Pentium στα 100 Mhz με 16 Ram τρεχει ανετα απλες εφαρμογες Word & Excel.....

Οταν ομως τρεχεις γραφικα στο word π.χ. σε Pentium III στα 1,8 Ghz με 256 Ram και βλεπεις ανηγμενο αρχειο 1Giga σχεδον προς εκτυπωση εκει να δεις 3 λεπτο κρεμασμα που λες παει θελω restart τωρα..............

Οσο για το Excel αν κανεις καποιο μεγαλο file (π.χ. με 3000-4000 rows) με περιεργες συναρτησεις (π.χ. στατιστικες / προσομοιωσεις) θα δεις να πεφτουν τα frames ανανεωσης λες και παιζεις παιχνιδι (αυτο σε νεο μηχανημα).....

Δημοσ.

file silent arrow an skeftomaste etsi, tote mporei na xreiastei na kanoume akoma perissotera,ara na xtipisoume kanan athlon fx kana 2gb ddr2, 2 raptores se raid kai eimaste ok.

to palikari zitise kati oso pio aplo ginetai. pistevw oti gia enan meso xristi ta 512mb ram einai iperarketa po tin stigmi pou den asxoleitai me games kai genika rendering se programma opws 3dmax kai video compression

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, όσα posts έχω γράψει στο φόρουμ αυτό είναι για το φίλο μας τον damiano και για τη συγκεκριμένη περίπτωση που αντιμετωπίζει (χρήση word-excel). Δεν βλέπω να αναφέρει κάτι για ιδιαίτερα προχωρημένες απαιτήσεις ώστε να χρειάζεται κάποιο άλλο σύστημα. Άρα γιατί να βάλει ΧΡ ο άνθρωπος; Και ο Yugo μια χαρά είναι για τη δουλειά αυτή! :)

Όπως και σε κάθε πρόβλημα, δεν ψάχνουμε εδώ την απόλυτη λύση αλλά εκείνη που μας λύνει το πρόβλημα, με τις λιγότερες απαιτήσεις. Είναι σα να λέμε ότι θέλουμε να βάλουμε μια σύνδεση internet. Αν θέλω να τσεκάρω μόνο τα email μου και να κατεβάζω καμιά εικόνα που και που απ' το dpgr, γιατί δηλ. να πάρω μια σύνδεση των 8Mbps; Επειδή μου την πλασάρουν για καλύτερη; Οι ίδιες μ.... γίνονται και με τα ΜΡ3 players γι ' αυτό πάνε τόσοι αφελείς και αγοράζουν ipod στα 60 Gb, ενώ μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με κάποια συσκευή με το 1/10 της μνήμης.

Δημοσ.

Βρε παιδια την RAM ειπα του ανθρωπου να αυξησει. Ουτε για επεξεργαστη μιλησα, ουτε για Raid, ουτε ξερω εγω για καρτες γραφικων κλπ.

Ας παρει PIII, οτι θελει ας κανει, απλα την RAM να προσεξει ειδικα για εκτυπωσεις στο Word και χρηση περιεργων συναρτησεων στο excel.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...