Προς το περιεχόμενο

Aeon Flux...

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

jesus th patata htan auth??

Ligo apo matrix, island,catwoman, electra, blade... alla ta xeirotera shmeia lol (bebea apo to catwoman den tha ebriske kai kana kalo shmeio na klepsei). Megalyterh moufa sci fi tainia den prepei na yparxei, milame ebgaze mia terastia hlithiothta to olo concept kai oi idees sthn tainia. Th xarakthres pou exoun xeria sta podia, ti mpalakia pou pane bolta sto diadromo kai gkremizoun toixous, bgazei to derma ths kai giatreuei thn plhgh tou alounou, kshnei thn plath ths kai mpenei bathia se ena kosmo mesa ths gia na parei odhgies apo thn arxhgo ton monicans.......dhladh oti na nai kanonika, apla kanoume kati koulo kai xazo kai to dikaiologoume sta plaisia tou sci fi. Kala ta sci fi re paidia alla na yparxei kai ena endiaferon background story, ligo sosto chracter development kai oxi na petame oti koulo mas erthei sto kefali. Ase pou to camerawork sthn tainia htan tragiko, san na blepo to catwoman htane. H gnosth kainouria texnikh ton anikanon skinotheton, molis yparxei action kai maxes kouname san treloi thn kamera thn gyrname gyro gyro, kontina sthn mpounia, thn mourh tou alou.... oti na nai ektos apo to na deixnoume thn pragmatikh maxh, zalizoume ton theath me kai kal kala stylistika kai grhgora plana kai thn skapoularoume. Oi skhnes drashs me thn aeon na pyrobolei kamia 80ria typous sto telos h sthn arxh pou pane na moukaroune mesa kai prospathoun mhn pathsoun to grasidi htane psilogeloies. Kai sthn telikh den katalba giati h aeon htan superhero me dynameis, h tainia elege gia klonpoihsh kai sterility den elege gia geneticaly modified superheroes, pos proekypsan autoi(monicans)?? Kai telos ti costumes htan auta re???? xaza teleios, exeis oloklhrh charlize theron san kalogria full kalumenh sta maura, kane kai kana kopsidi sto rouxo na fenetai tipota reee. Kala kai auth meta apo to oscar kai kapies kales epiloges paei kai pazei se auth th moufa???

auta, to ethapsa alla den ginetai kai alios.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

vasika eixa diavasei to thread k me peisate oti i tainia den vlepete.alla telika tin eida simera k exo na po oti einai mia apli tenia pou tin vlepeis xalara.kala k i gomena dn paizete. Giati omos se kathe tainia na krinete to periergo exei. Ntaxei evale tin idea oti i alli eixe 4 xeria okeik ekei tha koliseis ? isa isa rixneis xavale. den nomizo oti oles oi tenies prepei na einai telies.

den eipe kanenas oti miazei me to nisi i upothesi emena auto mou thimise parapano.

Tespa apla postara gia na entharino kanenan allon na tin dei den einai TOSO tragiki tainia.

cu later..

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, στο Mtv το Aeon Fluxx προβαλλόταν μέσα στα πλαίσια μιας ενότητας cartoon που λεγόταν Mtv's Odditties. Υπήρχαν 3-4 σειρές cartoon και κάθε φορά έδειχναν κ ένα επεισόδιο απο την κάθε μια. Κοινό χαρακτηριστικό όλων ήταν το πόσο 'ότι ναναι' ήταν όλα, το καθένα με το δικό του τρόπο. Θυμάμαι ένα άλλο cartoon απο αυτά, που είχε μια παρέα μεταλαγμένων και έναν εξωγήινο που έκαναν group therapy για να ενταχθούν...

Το έργο δεν το έχω δει ακόμα για να εκφέρω γνώμη, απλά έχοντας στο μυαλό οτι μιλάμε για 90's cartoon του Μtv που ήθελε να περάσει ως cult, πάνω κάτω μπορούμε να περιμένουμε πολλά κουλά!

Θα συμφωνήσω πάντως οτι το κοστούμι της Sharlize θα έπρεπε να είναι πιο κοντά στο αυθεντικό!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Den exw dei tin tenia akomi perimena na bgei se DvD...alla kykloforise se DvD i animated seira tou Mtv...Emena proswpika to Animation mou arese poly alla genika stin seira xaneis tin mpala, den kserw mou fainetai oti prospathoun na to filosofisoun arketa alla sto telos ta xanoun kai oi idioi, pantos ama i tenia exei kratisei to pneuma tis seiras pistebw oti tha einai endiaferousa a kai btw yparxei ena epeisodio me 1 tipisa pou anti gia podia exei xeria...anyway theorw pws i seira exei endiaferon pantos kai tha tin protina se opoion aresoun tenies anime sci-fi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...