SirD Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Γεια χαρα σε όλους, Είμαι σε φάση που ασχολούμαι με τη διπλωματική μου εργασία και πλησιάζω στη δημιουργία της παρουσίασης...Την παρουσίαση θα την κάνω με χρήση του Powerpoint (χρησιμοποιώ το Powerpoint 2002). Θέλω να εντυπωσιάσω τον εξεταστή, ο οποίος γουστάρει πολύ τη χρήση multimedia εφαρμογών. Πρόσφατα εγκατέστησα το Google earth και με εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίο δείχνει την γη και κάνει ζουμ σταδιακά μέχρι να εμφανίσει την περιοχή που σε ενδιαφέρει....Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να παρουσιάσω την περιοχή που μελετάω στη διπλωματική με ένα τέτοιο βίντεο το οποίο προτίθεμαι να ενσωματώσω σε μια διαφάνεια του Powerpoint.
Nikos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Αν το Google Earth υποστηρίζει την δημιουργία video τότε κανένα πρόβλημα. Αλλιώς θα πρέπει να βρείς κάποια εφαρμογή screen capture που να υποστηρίζει την δημιουργία video ή να σώσεις με print screen όλες τις εικόνες που θέλεις και να δημιουργήσεις στην συνέχεια με κάποιο πρόγραμμα ένα video ή τουλάχιστον να κάνεις την εναλλαγή τους μέσω του Powerpoint.
SirD Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 To google earth δεν υποστηρίζει τη δημιουργία βίντεο...Αν γινόταν αυτό θα ήταν άψογο...η αποθήκευση εικόνων και η δημιουργία βίντεο είναι μια λύση (είναι βέβαια αρκετά επίπονη...). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποια εφαρμογή screen capture να βρώ?...Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Nikos....
SirD Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Τελικά η λύση βρέθηκε και ονομάζεται fraps....Ευχαριστώ Nikos γιατί η ιδέα σου (screen capture) ήταν αυτή που με βοήθησε να ψάξω στο φόρουμ που βρισκόμαστε και να βρω παλαιότερα ποστ σχετικά με το θέμα που με ενδιέφερε...
Diomedes Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Κατά τη γνώμη μου, αν θες να εντυπωσιάσεις κάποιον σε παρουσίαση, καλύτερα να δώσεις έμφαση στην παρουσίαση αυτή καθ' αυτή καθώς και στο πρόγραμμα παρουσίασης που θα χρησιμοποιήσεις. Καλά τα βίντεο, δε λέω, όμως δεν είναι παρά κάποια αντικείμενα στη παρουσίαση. Δοκίμασε αν θες το Mind Manager (ver. 6) της Mind Jet. Τον περασμένο μήνα έκανα μια μίνι-παρουσίαση στον επιβλέποντά μου και ξετρελάθηκε. Μου ζήτησε μάλιστα να του δώσω μια κόπια του προγράμματος. Επίσης, το viewer του προγράμματος αυτού κυκλοφορεί δωρεάν απ' την εταιρία. Αν τώρα δεν σου βρίσκονται 200 λίρες για να το αγοράσεις, never fear, Dio is here! Αναφέρομαι στον Dionissos ο οποίος τις προάλλες μου έστειλε μια ηλεκτρονική επιστολή με κάποιο λινκ ενός προγράμματος-κλώνου του Mind Manager που είναι τζαμπέ. Βέβαια κυκλοφορούν και κρακ του ΜΜ.
boutsak Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Πάντως φίλε SirD πολύ μου άρεσε η ιδέα σου. Σκέφτομαι μάλιστα να την εφαρμόσω και εγώ κάποια στιγμή σε κάποια παρουσίαση (εξαρτάται βέβαια κ από το κοινό.) Εν τέλει πες μας τι έκανες και τι αποτελέσματα είχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.