billpeppas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Κατέβασε αυτό εδώ: http://www.savefile.com/files/8039901 Κάνε extract το .iso, δεξί κλίκ στο iso file, open with -> Nero Burning ROM ( if not listed, browse & doubleclick Program Files\Ahead\Nero Burning ROM\Nero.exe ) burn the disc. Restart, boot from CD, and select your mobo. Flash to BIOS 814/824
papadakn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Κατεβάζω, flasharw και αναφέρω σύντομα!!
papadakn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Άλλο και τούτο πάλι....flashara το 824, όλα καλά. Το σύστημα είναι ποιο σταθερό και δεν κολλάει μετά απο αλλαγές στο bios. ΑΛΛΑ!! Οποιαδήποτε τιμή του HTT > 216ΜHz και αν επιλέξω, το pc bootarei με HTT=216. Δεν είμαστε καλά...πρώτη φορά βλέπω τέτοια πράγματα. Πρίν έβαζε αυτόματα HTT=349 τώρα δεν παίρνει καμμία τιμή πάνω απο 216. Καμμιά ιδέα?
billpeppas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Επειδή την βλέπω πως δεν παλεύεται...τώρα που θα κατέβω Αθήνα δεκαπενθήμερο, μάλλον θα κάνουμε meeting Αθήνα το έχεις το PCάκι έτσι ?
papadakn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Απο τετάρτη θα κατέβω και εγώ Αθήνα και θα το φέρω το pc. Όποτε έχεις χρόνο μου λές και βρισκόμαστε να το δείς και εσύ. Πολλά ευχαριστώ!
papadakn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα λύση. Ψάχνοντας διάφορα forum είδα κάποιους με παρόμοια προβλήματα. Τελικά ξαναπέρασα το 824 με τον sata απενεργοποιημένο και τώρα η mobo δουλεύει κανονικά. Αυτή τη στιγμή δουλεύω 285x8 με όλες τις τάσεις στο default και είναι super_pi stable! Πάντως mobo και cpu φαίνονται να έχουν καλές προοπτικές για o/c. Για τις μνήμες έχω κάποιες αμφιβολίες. Το command rate να το έχω 1Τ ή 2Τ? Έχει μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις? Στο auto μου τα βάζει η μητρική 1T αλλά στο memtest βγάζει errors (σε DDR400 ταχύτητα). Η μητρική μέχρι πόσο περίπου πάει? Τα 300 στο HTT είναι ρεαλιστική τιμή?
billpeppas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα λύση. Ψάχνοντας διάφορα forum είδα κάποιους με παρόμοια προβλήματα. Τελικά ξαναπέρασα το 824 με τον sata απενεργοποιημένο και τώρα η mobo δουλεύει κανονικά. Αυτή τη στιγμή δουλεύω 285x8 με όλες τις τάσεις στο default και είναι super_pi stable! Πάντως mobo και cpu φαίνονται να έχουν καλές προοπτικές για o/c. Για τις μνήμες έχω κάποιες αμφιβολίες. Το command rate να το έχω 1Τ ή 2Τ? Έχει μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις? Στο auto μου τα βάζει η μητρική 1T αλλά στο memtest βγάζει errors (σε DDR400 ταχύτητα). Η μητρική μέχρι πόσο περίπου πάει? Τα 300 στο HTT είναι ρεαλιστική τιμή? Κάποια πράγματα δεν μαθαίνονται εύκολα μέσω net, οπότε η πρότασή μου ισχύει ακόμα. Το τηλέφωνό μου το έχεις, οπότε από την επόμενη εβδομάδα κανονίζουμε, ok Nick ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.